Gravidute si mamici de Constanta (56)
Raspunsuri - Pagina 13
andicu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristina_ana Buna fetelor! Dau si eu buzna la voi cu o intrebare. Imi puteti spune si mie ce restaurante sau terase din COnstanta sau Mamaia au si loc de joaca pentru copii? Am ajuns si noi cu piticul de 1 an si 10 luni la mare si trebuie musai sa avem loc de jo0aca la restaurant, ca altfel nu putem manca nici 5 minute fara sa ne ridicam de la masa sa alergam dupa el! Multumesc anticipat pentru eventualele raspunsuri! Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 23+ cu ( Emma Ioana ) POZE |
Si la ScoicaLand, la iesirea din Mamaia spre Navodari (cam inainte de fostul Hanul Piratilor), un pic mai in fata, pe stanga! au si loc de joaca si se pot juca si in nisip, iar mesele sunt chiar pe langa, e f frumos!
Mami de Filip Gabriel (27/06/2007)
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/135721.birthday.png" target="_blank">Asa cresc
Bazar pentru Mihaita
"Vreau sa nu mai fiu diferit!"
TELEDON PENTRU MIHAITA,IN RETEAUA ROMTELECOM
******0 900 900 320-pt 10 euro******
******0 900 900 325-pt 5 euro******
mamacita spune:
citat din mesajul lui isidora Mamacita,da, vazusem ce am scris da'mi-a fost lene sa corectez...Se intelege de la sine ca eu n-am cum sa fac asemenea confuzii ... M-ai speriat rau cu pneumonia...Fasie aseara ,nu parea surprins cand i-am spus ca ioan e in cada...Oricum, apa era calduta si l-am lasat sa se joace in ea pana s-a racit putin si i-a scazut febra...Nu suporta sosetele cu otet ,ca am incercat ,antitermicele -le-am alternat la 3 ore si jumatate ,atat de greu scadea...De fapt nu scadea mai deloc ,era intre 40 si 40 si ceva. N-am mai pomenit asa ceva;indiciu sigur ca nu scadea febra era ca nu transpira.Cand a inceput sa transpire ,i-a scazut si febra.Asta astanoapte ,pe la 1... Cat despre Alex,daca nu-mi dai ocazia sa-l vad nud? Sau macar in slip... |
Departe de mine intentia sa te sperii,sunt eu insami speriata de atunci.Poate asa a fost sa fie,o complicatie a gripei pe care am facut-o atunci,dar asta a fost asociatia pe care am facut-o si ma feresc de atunci de baie.M-am simtit datoare sa-ti spun,nu ca sa te sperii,ci poate aplici alte masuri pana la cea extrema(mie mi-a recomandat dr.Leuptr.Anabela,care este deosebit de rezistenta la antitermice,o combinatie=7ml Panadol+0,5 ml Algocalmin pe gura,alternativ la 4 ore cu Nurofen, si ii scadea urgent,atunci cand a facut pneumonie,v-am povestit eu,de o injectam la 12 h in fundulet,brrrrr,cand mi-amintesc...).Sanatate maxima si rapid!
Mav,ma bucur ca ai dat semn de viata si mai ales semn de bine,si voua sa va treaca repede-repede!
crisis81 spune:
Am vazut si eu pozele.....nostalgie....mai vreau...cand mai veniti?
Acum ma chinui de zor sa repar ceva si la gazonul din spate. El este plantat dar neingrijit asa ca nu a crescut. Sa vedem cu ploile astea ce-o iesi. Cand ati venit voi la mine pe strada era un sant proaspat acoperit pe partea mea.... ok cat de cat. Mai nou au sapat un sant si pe partea cealalta a strazii... numai ca nu l-au mai acoperit, iar pamantul rezultat nu l-au dus spre trotuar cum ar fi fost normal (nu ca ar exista trotuar) ci l-au depozitat pe strada. Pe urma au venit ploile si vorba aceea "a venit apa si l-a luat" asa ca....mai nou locuiesc intr-adevar la tzara, noroiul este pana la gat, aseara am plecat un pic cu masina si patina de mama focului. Asa ca o sa va mai chem la mine dupa terminarea lucrarilor pentru ca e jale....
Isidora multumesc mult pentru sfaturi, dar ii dadusem deja Bonisan si functioneaza. Oricum e floare la ureche fatza de alti copii.
Andicu acum am intrat pe forum. Stau mult la calculator dar pe forum nu am avut timp sa intru.
Sanatate multa bolnaviorilor si sper sa ne vedem cat de curand cu totii sanatosi.
Cris mami de Teodora
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
"Vreau sa nu mai fiu diferit!"
TELEDON PENTRU MIHAITA,IN RETEAUA ROMTELECOM
******0 900 900 320-pt 10 euro******
******0 900 900 325-pt 5 euro******
cristina_ana spune:
Angelique si Andicu, merci mult pentru raspunsuri!!!!
Pe cel de la Scoica land l-am gasit si eu in seara asta, dar se facuse prea frig si nu mai puteam sta pe terasa. Maine ma duc si la Hotel Central, sper doar sa nu ploua!
Pana la urma am fost in Carrrefour Tom si aveau acolo un spatiu de joaca exact langa zona cu restaurante. Piticul meu a fost incantat!
Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 23+ cu ( Emma Ioana )
POZE
AngeliquedeS spune:
citat din mesajul lui cristina_ana Angelique si Andicu, merci mult pentru raspunsuri!!!! Pe cel de la Scoica land l-am gasit si eu in seara asta, dar se facuse prea frig si nu mai puteam sta pe terasa. Maine ma duc si la Hotel Central, sper doar sa nu ploua! Pana la urma am fost in Carrrefour Tom si aveau acolo un spatiu de joaca exact langa zona cu restaurante. Piticul meu a fost incantat! Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 23+ cu ( Emma Ioana ) POZE |
In cazul acesta ar mai fi un loc de joaca si la Tomis Mall in centrul Constantei la ultimul etaj, tot asa langa restaurante. Din pacate nu prea tine timpul cu voi
Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
zicolorata
Sa-l ajutam pe Mihaita
Bazar pentru Mihaita
Mirela79 spune:
Madalina, multumesc pentru indrumari, insa nu pot sa spun ca sunt interesata de conceptul AP. Nici macar nu stiam de el pana nu am citit articolul respectiv.
Creem, vorba ta. Am fost bulversata, dar la modul oarecum pozitiv. Nu prea sunt eu de acord cu o parte din ceea ce se spune acolo, dar pana la urma fiecare face asa cum simte si cum crede ca ii este bine copilului.
Alina, tu ai ajuns la urgenta singura cu doi copii dupa tine? Of, nu stiu cum m-as descurca daca as fi in locul tau. Sanatate multa piticilor.
Mirela79 spune:
Acum mi-am amintit ca intreba cineva de medicamente pentru oprirea alaptarii. Eu am luat Sintofolin, 3 fiole injectabil, dar Mamacita spunea ca este indicat doar imediat dupa nastere. Asa ca nu stiu cat de indicat este in alte cazuri. Scuze pentru intarzierea cu raspunsul, dar am fost in petreceri. Am fost la un majorat, unde am fost pusa la masa de "Batranet". Ce sa-i faci. Trecut-au tineretile.
isidora spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mamacita
Departe de mine intentia sa te sperii,sunt eu insami speriata de atunci.Poate asa a fost sa fie,o complicatie a gripei pe care am facut-o atunci,dar asta a fost asociatia pe care am facut-o si ma feresc de atunci de baie.M-am simtit datoare sa-ti spun,nu ca sa te sperii,ci poate aplici alte masuri pana la cea extrema(mie mi-a recomandat dr.Leuptr.Anabela,care este deosebit de rezistenta la antitermice,o combinatie=7ml Panadol+0,5 ml Algocalmin pe gura,alternativ la 4 ore cu Nurofen, si ii scadea urgent,atunci cand a facut pneumonie,v-am povestit eu,de o injectam la 12 h in fundulet,brrrrr,cand mi-amintesc...).Sanatate maxima si rapid! Mav,ma bucur ca ai dat semn de viata si mai ales semn de bine,si voua sa va treaca repede-repede! Alexandru,soarele nostru si Anabela pisicuta http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;86/st/20070722/n/Anabela/dt/-4/k/c8cd/age.png |
Multumesc de sfat! Deci diferenta o face acel 0,5 ml de algocalmin? Nu o picatura pe kg. corp,cum se administreaza singur, ci 0,5 ml. in cazul asta + paracetamol? am inteles bine?
Tin minte ca am sunat intr-un an la urgente ,debusolata,ca Isi imi eliminase un supozitor sau jumatate,si eu nu stiam cat se aborbise ,cat nu ,habar n-aveam ce sa fac...si febra maaaare.Si pediatrul mi-a recomandat un cocktail :nurofen+ algocalmin + paracetamol ,toate intr-o singura tura ,dar mi s-a parut socant -desi banuiesc ca asta-i metoda in cazuri extreme.Pana la urma i-am dat picaturi de algocalmin pe gurita si i-a scazut febra...Mi-a fost teama sa -i dau cocktailul,molotov fara supraveghere medicala indeaproape.
Cat despre greutatea lui Ioan ,asa e, imi fac griji ,pt. ca e mai pufosel de fel,arata mai grasun decat e,si pt. ca soacra mea e supraponderala.Nu din copilarie,acum la batranete ,pe fond endocrin,dar tot ma gandesc...parca -s batuta in cap
Si il tenteaza tare painica,biscuiteii,cred ca tb. sa desfiintez total raftul cu ispite si sa mancam si noi mai sanatos cu ocazia asta.
Mirela,ce faza Chiar asa ,la 30 suntem batrane?Si la 60 unde ne mai asaza? Langa orchestra?
AndreB spune:
Neata cu jumatate de gura!
Inca bulversata de nesomn, aseara am ajuns azi dimineata pe la 5... Nunta ca nunta, cu bune si rele, dar parca am fost prea neiesiti in lume in ultima vreme, asa ca am pingelit incaltarile cu dansuri, mai ales ca ne propusesem sa ne efectuam antrenamentul/incalzirea fizica pentru nasit. Castiguri experimentale (am prins niste pasi de sarba, mama-mama), evaluare vestimentatie (zic ca a fost ok pentru noi, eram ceea ce trebuie amandoi)....
Mamacita, cu placere, dar tre sa ma adun dintre corzi, socrii au venit si au stat toata noaptea pana acum cu Matei, so.... moi - Mai pe seara.... si atunci vin si pozele de la Hotel Central, unde ne-a placut mult, in cor cu celelalte fete din foto. Asa ca doamna care a intrebat despre locuri de joaca, daca inca nu a ajuns acolo, poate vedea in clar.
Mav, chiar asa, cu amandoi in carantina, greu-greu.... Si inca mai e de tras cu tratamentele. Cand vine sotul acasa?
Adina pentru scazutul febrei suprapus tratamentului de antitermice alternativ folosit (la 4 sau 6 ore, in functie de gravitatea febrei) mai coboram febra cu 7 picaturi de algocalmin fiola (la copil de 11 kg, deci nu chiar picatura per kg) si iarasi mergea bine novocalminul supozitor, dar ori una ori alta nu toate gramada. Si bineinteles impachetari usoare cu prosoape cu apa calduta si spirt pe extremitati si pe frunte (asa scade cam 0.5-1 grad nu mai mult). Si totusi de la ce vine febra aceasta mare persistenta? Nici un diagnostic coerent pana acum?
Mama lui dom' doctor (?) Matei (5 nov. 2007)
My new blog http://secundavietiimele.blogspot.com/
Matei la fotograf http://home-and-garden.webshots.com/slideshow/565482382Dpsuvf]
AndreB spune:
A propos de bien savvy, rochiile de seara La Sposa si o parte din cele de mireasa sunt de fapt aduse de la San Patrick (Spania), cea mai tare casa de vestimentatie de ocazie de pe piata vazuta de mine pana acum... Sunt fenomenali, din 2003 tot admir cataloagele lor in cautare de inspiratie... Cel putin modelul acesta vaporos de cocktail , in aceste culori, ma termina http://www.biensavvy.ro/colectie.aspx?id_colectie=4&id_rochie=473&pas=7#aa ... o sa incerc, cand gasesc materialul potrivit sa-l copiez la o croitoareasa de nadejde....
Mama lui dom' doctor (?) Matei (5 nov. 2007)
My new blog http://secundavietiimele.blogspot.com/
Matei la fotograf http://home-and-garden.webshots.com/slideshow/565482382Dpsuvf]