Gravidute si mamici de Constanta (56)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

of, of,ce de bolnavei pe aici.... sanatate multa tuturor...
Si eu am absentat tot din cauza de boala..ieri mi-a fost rau groaznic... O durere de cap crunta si voma, de am zis k mor, nu alta.Cel mai teama mi-era sa nu sperii copiii.Voiam sa va sun pe vreuna din voi, dar nici nu stiam ce sa va spun ce sa imi faceti sau chestii de-astea. l-am sunat pe cip la serviciu si pana sa ajunga el acasa ( nu era plecat cu masina) l-a sunat pe un coleg de-al lui care era liber si a venit de urgenta si mi-a adus niste clamante si a stat cu copiii pana a ajuns si el.Nu stiu cea fost,dar durere mai mare k asta in viata mea n-am avut...durerea de cap a declansat fierea sau fierea a declansat durerea, nu stiu, dar nu doresc nici dusmanilor mei asa ceva.

Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)

Blogul nostru-Viatza intre roz si bleu

TELEDON PENTRU MIHAITA,IN RETEAUA ROMTELECOM

**********0 900 900 320-pt 10 euro**********
**********0 900 900 325-pt 5 euro**********

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndreB spune:

Salutari si urari de sanatate copilasilor bolnaviori!

Noi suntem bine, continui sa laud Isoprinusine-ul pe care acum il ia la nevoie (pe post de Fervex o pastila la primele senzatii) si sotul meu, veritabila sugativa de viroze/ gripe. De cateva zile ne tot straduim sa ajungem la plaja dar... multe neprevazute de rezolvat, alergat...

Adina, imi place cum scrii despre homeopate, incerc sa-mi salvez cat pot din ceea ce ai spus deja pentru ca la experienta pe care o ai, sincer, imi faci mai buna imprese decat alte doamne cu cabinet. Doamne Ajuta sa nu avem nevoie!

Mirela, toata compasiunea pentru suferinta ta, te admir pentru puterea de a ierta medicul. Nu toata lumea e in stare de asa ceva. Si o spun pe propria piele.

Va pup si va las in doi peri/meri (sigur mai trebuia sa scriu ceva, dar nu mai stiu, nu mai am timp).. incep sa-mi vina copiii la meditatie!

Mama lui dom' doctor (?) Matei (5 nov. 2007)

My new blog http://secundavietiimele.blogspot.com/

Matei la fotograf http://home-and-garden.webshots.com/slideshow/565482382Dpsuvf]

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mamacita

Citat:
citat din mesajul lui ellen79i

Mamacita..saru-mana doar ca rochita e pt domnisoara de onoare care are 1,82 m si e mai pufulet..vreo 100 kg...si nu am sanse sa-i gasesc la dimensiunile ei...ca ma cautat.....deci trebuie clar facuta la comanda...

ellen79i + bebe Bogdanel (16.05.2008)

http://community.webshots.com/user/ellen79i

Din pacate e mare diferenta de greutate dintre noi,ca a si de inaltime(eu am 1,75 si 69 kg)ca-i imprumutam eu ceva,zac degeaba prin dulap,pana oi mai vedea eu nunti fitoase

Alexandru,soarele nostru si Anabela pisicuta
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;86/st/20070722/n/Anabela/dt/-4/k/c8cd/age.png

daca stiam asa strigam si eu mai tare ...k ce nevoie aveam si eu de niste rochii
plus k ai pus niste linkuri care m-au innebunit si de care eu n-am stiut nimic pana azi...
da asta e acum.... bine k stiu pe cine sa intreb alta data

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Salutari si de la noi.

Mai rar in ultima vreme, am niste probleme si probabil ca o sa-mi revin din starea naspa dupa ce o sa le rezolv cumva..

Angi, imi pare tare rau ca ai patit-o cu permisul! sper sa gasesti o cale de rezolvare mai rapida!
Doc, sanatate multa lui Serbanel! sa ne zici si noua ce inseamna eruptia aia! Filip a avut asa pe la 10-11 luni cand a facut roseola. 3 zile febra maare, pana la 39.6 si apoi eruptie ca de pojarel..inca vreo 3-4 zile. Intr-o saptamana era gata cu totul.
Mamacita, sanatate multa si voua!

De altfel, urarea e valabila pt toti prichindeii muciosi sau febrili!

Mihaela, tin pumnii sa strangeti cat mai multi bani prin teledon! eu n-am Romtelecom, dar am sunat de la birou si am pus-o pe mama sa sune de acasa!
Mav, poezia aia e exact pe sufletul meu! Va doresc sa vina tati repede si sa le treaca supararea puilor!
Mirela, imi pare sincer rau ca ai trecut prin asa tragedie! iti doresc multa multa fericire alaturi de familia frumoasa pe care o ai!
Madaluta, sanatate multa! ai grija de tine!

Noi am avut reactii de la ROR. Saptamana trecuta, in week-end, febra 38 - 38.5, in rest, nimic. Nu rosu in gat, muci, tuse, etc. Nici macar semne de maselute! in fine, a trecut! de ieri , deci la 8 zile si la 2 saptamani, un pic de muci asa, pe gat, mai mult sfornaiala si din nou, cam agitat,nervos. Nu are muci, nu e infundat. Ma gandeam sa incerc si eu cu Sinupret. S-ar parea ca tot de la ROR,mama lui de vaccin, ca am nervii prastie! In conditiile in care lua Silicea din februarie, Thuja inainte si dupa vaccin inca o saptamana + plus Silicea pana pe 15 iunie si degeaba! TOt a avut reactii! sa mai treaca inca o saptamana, sa se faca alea 3, sa pot sa respir si eu linistita!

Mami de Filip Gabriel (27/06/2007)

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/135721.birthday.png" target="_blank">Asa cresc

Bazar pentru Mihaita
"Vreau sa nu mai fiu diferit!"

******0 900 900 320-pt 10 euro******
******0 900 900 325-pt 5 euro******

Mergi la inceput

am uitat sa va spun k am mai avut luni o colita si marti- miercuri o cistita.. deci o sapataman pe cinste...

mav: tare dragute versurile..cer permisiunea sa le copiez si eu pe blog, caci mi se par atat de oprtune....

andicu: ce mai faci? te-ai mai linistit? te-ai decis ce faci cu cariera si incotro apuci? asteptam sa ne povestesti...
Filip cum se mai simte?

andreb: scuze k n-am mai treuct sa iau florile, sa aduc masina lui matei, n-am mai raspuns nici pe mess, dar pe lanaga bolile mele, mai suntem ocupati si cu pregatirile de nunta k mai e o saptamana si mai avem o multime de maruntisuri, air timp cu copiii de gat mai deloc.

Abia am reusit azi sa fug cu briana la vaccin, iar pe darius l-am lasat cu viitorul nostru fin, pentru k altcineva liber si disponibil la ora 10 n-am gasit...
Cum gasesc eu ajutor in barbati, vedeti??!!

s-au trezit copiii...mai vorbim.pupici

Mergi la inceput

andicu: am scris in acelasi timp...
sanatate multa lui filip si imi pare rau k ati avut de suferit. Bine k nu a avut cine stie ce doamne fereste alte reactii.....
Sa va treaca repede!
Si noi luam tuja si silicea, dar eu n-am prea inteles pt ce ne-a dat silicea. credeam k are legatura cu ditisorii k suntem in plina eruptie a incisivilor laterali...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Citat:
citat din mesajul lui madaluta

andicu: am scris in acelasi timp...
sanatate multa lui filip si imi pare rau k ati avut de suferit. Bine k nu a avut cine stie ce doamne fereste alte reactii.....
Sa va treaca repede!
Si noi luam tuja si silicea, dar eu n-am prea inteles pt ce ne-a dat silicea. credeam k are legatura cu ditisorii k suntem in plina eruptie a incisivilor laterali...

Bine ca ati mai scapat de un vaccin! nici eu nu stiu de ce Silicea! acum cand ma gandesc ca ni l-a dat din ianuarie, deduc ca o avea ceva legatura cu intarirea imunitatii, poate..
Succes cu pregatirile de nunta! abia astept sa te vad nasa!
Noi avem avalansa de nunti : am avut sambata trecuta, saptamana asta, duminica avem iar, inca una duminica viitoare, si apoi in iulie si octombrie! deci vara asta muncim pt nunti!

Cu cariera: m-am decis, imi dau demisia dar am hotarat de luni, si o sa incepem ceva pe cont propriu, deci, cine e interesat de vacante si calatorii de tot felul, dati-mi pm!
Si om vedea, sper sa ne descurcam (eu si cumnata), ca doar muncesc in domeniu de 14 ani si am invatat si studiat cam tot ce se putea in domeniu..Mai bine ma risc pt mine decat sa-mi mananc nervii intr-un loc in care nu mai sunt apreciata, ba chiar data la o parte de la ce stiu mai bine sa fac! .

Mami de Filip Gabriel (27/06/2007)

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/135721.birthday.png" target="_blank">Asa cresc

Bazar pentru Mihaita
"Vreau sa nu mai fiu diferit!"

******0 900 900 320-pt 10 euro******
******0 900 900 325-pt 5 euro******

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andata spune:

Citat:
am micsorat fontus paginii si nu stiu cum, ma chiorasc pe aici de imi ies ochii, ajutati-ma sa dau inapoi

Angi, ca sa maresti pagina tii apasat tasta Ctrl si apesi in acelasi timp pe + (ala de la cifre, in dreapta). Daca maresti prea mult, micsorezi tot cu Ctrl, dar cu -.
Sper sa te ajute.

http://ganduri-de-mama.blogspot.com/

http://sites.google.com/site/stylishsurprises/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Andata, m-ai salvat, chioram de tot

Andicu, felicitari pt decizia aleasa, va doresc din tot sufletul sa aveti succes! Tare pacatos mai e ROR-ul asta!

Mada, imi pare tare rau pt ce ai patit, ingrozitor sa iti fie rau si sa nu ai cu cine lasa copiii...

Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
zicolorata

Sa-l ajutam pe Mihaita
Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

Citat:
citat din mesajul lui madaluta

of, of,ce de bolnavei pe aici.... sanatate multa tuturor...
Si eu am absentat tot din cauza de boala..ieri mi-a fost rau groaznic... O durere de cap crunta si voma, de am zis k mor, nu alta.Cel mai teama mi-era sa nu sperii copiii.Voiam sa va sun pe vreuna din voi, dar nici nu stiam ce sa va spun ce sa imi faceti sau chestii de-astea. l-am sunat pe cip la serviciu si pana sa ajunga el acasa ( nu era plecat cu masina) l-a sunat pe un coleg de-al lui care era liber si a venit de urgenta si mi-a adus niste clamante si a stat cu copiii pana a ajuns si el.Nu stiu cea fost,dar durere mai mare k asta in viata mea n-am avut...durerea de cap a declansat fierea sau fierea a declansat durerea, nu stiu, dar nu doresc nici dusmanilor mei asa ceva.

mada,meriti bataita...la doua blocuri de tine si sa nu dai un tel...doar am zis mereu,daca pot ajuta cu ceva,cu cea mai mare placere,mai ales mihai era in terapie,deci ma pot misca..in plus era si paul si andreea acasa...oricum in situatii din astea,dai telefon,pana la urma nu ai nimic de pierdut...incerci macar...
oricum,sanatate si ai grija de tine!

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M

BAZARUL LUI MIHAITA

Mergi la inceput