Gravidute si mamici de Constanta (56)
Raspunsuri - Pagina 20
docdecap spune:
larisel, eu stiu ca au, n-au plafon, daca esti gravida ti le fac gratuit! asa m-am suparat si eu in sarcina ca ma chemau peste 2 luni, si mi-a zis o mamica de la noi d ela odisee cum ca daca sunt gravida intru in fata si mi le fac obligatoriu gratuit.
intereseaza-te te rog, sa nu mai dai banii asa, ca e sistemul de kkt.
AndreB spune:
Adina, punctez si eu pentru LDK luat de la Toni's(pe care il avem acum la 4 camere instalat pe hol, noi unu mamut de 18000 de unitati). Este si dintre cele mai ieftine (cred ca e chinezesc) dar rezistent si silentios (ca e langa dormitorul mare si nu-l auzim in timpul noptii. La celalalt apartament aveam un LG, bun si el in prima faza, dar dupa 2 ani a trebuit realimentat cu freon lucru care nu s-a intamplat cu actualul.
Eu zic sa nu pui in toata casa odata, intai in punctul fierbinte (unde va supara cel mai tare caldura) si apoi in functie de experienta traita mai vezi unde se cere.
Ina, dar va plimbariti, nu gluma... Am trecut saptamana trecuta o fuga la bunica si am batut si la voi... Poate cu alta ocazie!
Larisel, te inteleg perfect, daca nu faci fata finaciar, schimba medicul. Esti la inceput si nu o sa-ti fie greu s-o faci. Si eu am fost in supraveghere la ei si sa stii ca o s-o tii tot asa.. (nu te plange de costul analizelor, caci sunt pentru sanatatea ta si a copilului ci la costul consultatiei/echografiei trebuie sa reflectezi).
Angie, am trait s-o aud si pe asta, cum sa te lamentezi ca ai slabit? Inca un mic efort si vei recupera garderoba pierduta de inainte de sarcina. Ai grija ca stam cu gura pe tine, nu scapi!
Si eu m-am delectat intamplator (rar deschidem televizorul) cu Undeva, candva ca imi place mai mult decat celalalt.
Matei este bine-bine, dupa 2 zile de formule combinate (42 cu 76 si putina Corizalia) e vindecat. Ii mai dau cate 2 doze si astazi si de maine am terminat.
Mama lui dom' doctor (?) Matei (5 nov. 2007)
My new blog http://secundavietiimele.blogspot.com/
Matei la fotograf http://home-and-garden.webshots.com/slideshow/565482382Dpsuvf]
mav spune:
ziua buna!
monica ma gandeam eu sa te sun, dar parca nici sa vorbesc nu-mi vine, sunt picata adanc in butoi... am avut iar o noapte d-aia obositoare... cu antonio care s-a trezit maraind de zece ori si s-a linistit numai la tss si sebi dormind langa mine covrig, cu picioarele in capul meu...
of... si imi pare rau ca nu l-am lasat pe sebi sa mearga azi in excursie cu grupa de la gradi... si bazaie de cand s-a trezit...
ma gandeam (printre alte motive, credeam eu, obiective) sa nu fie trist ca ceilalti copii erau insotiti de cel putin cate un parinte si el nu... ca si asa greu i-a fost cu dorul de tati...
si cand colo... acum plange ca nu e cu prietenii lui...
si ma face sa ma simt ca-s o mama rea...
larisel, cat am avut greturi in sarcina, am luat www.pcfarm.ro/produs/836/Emetin" target="_blank">Emetin, are indicatii si pt primul trimestru de sarcina.
emetinul contine ghimbir si roinita. daca nu vrei sa iei pastilute, ghimbirul il poti cumpara de la supermarket... si sa-l faci ceai...
din al doilea trimestru, daca mai persista greturile, sfatul dr. ar fi sa bei un ceai de: urzica, coada soricelului, patlagina si salvie, in cantitati egale, 1 lingurita la o cana de apa clocotita, infuzie 1 minut, 2-3 cani pe zi.
...si eu am patit la fel cu analizele, mereu am am dat caruta de bani pt ele... da' vorba aceea... sanatoase sa fim....
andicu, ma bucur ca te-ai hotarat pe ce drum sa apuci. acum ca stii ce ai de facut, ar trebui sa se fi terminat zbuciumul dat de nehotarare... sunt sigura ca ai sa te descurci foarte bine, esti o profesionista! suntem alaturi de tine, te sustinem!
.....ma duc sa ma dau cu capul de perete....
mav spune:
Dragelor,
www.maimultverde.ro m-a spalat la creier, asa ca:
click pe www.viatadupacolectare.ro/resurse/trimite-o-scrisoare-autoritatilor print la scrisorica pe hartie reciclata :P, semnat si pus la posta!
Ca sa aruncam gunoiul frumos.
v-am pupat
Mami Fericita Non-Stop
perlute
larisel spune:
docdecap Crezi ca nu am zis ca sunt insarcinata? Nu le pasa...si de fapt sistemul e de vina, nu fata de la ghiseu, de fapt statul roman, pe care sper sa il schimb cat de curand. Nu am un plan concret, dar ma dezgusta din ce in ce mai mult si ma tot gandesc sa caut in alta parte. Poate emigrez in Australia .
mav Intr-adevar pastilutze nu vreau sa iau si pentru asta, iau oricum altele, iar ghimbir am in frigider demult, dar in perioada asta nu mai suport nici un fel de condiment sau mirodenie, de fapt nici un miros mai puternic. Ca atare rezist pe baricade.
9+
odiseea noastra
nepoteii mei
Haideti sa il ajutam pe Mihaitza
larisel spune:
andreB Nu vreau sa schimb doctoritza, si asa destul de greu greu am gasit-o. Pana acum nu am avut decat o intalnire si sunt multumita deocamdata. "Piata" de medici ginecologi buni din Constanta mi se pare destul de restransa si in consecinta raman aici, chiar daca pt asta trebuie sa fac eforturi finaciare consistente, sanatatea noastra este mai importanta. Eu ma plangeam mai mult pt reteta gratuita pe care am platit-o integral, desi contribui la fondul de sanatate lunar destul de mult si deageaba.
9+
odiseea noastra
nepoteii mei
AngeliquedeS spune:
Buna si de la noi
Ma simt mai bine azi, sunt ok.
Doc, ce inseamna garderoba de 8 kile mai mult? Mai mult decat cat? Eu acum am 62 kg. Si nu zic nu, mai ales dc e vorba de pantaloni scurti sau trei sferturi, ca asta ma doare, la bluze nu am pb.
Larisel, imi pare rau de banii cheltuiti, o caruta de bani, fir-ar el sa fie de sistem...
Sa nu uit, am o sticluta de Aerius sirop, i-am dat de 2 ori din el, mi-l vomita de fiecare data asa ca nu mai incerc, dc are cineva nevoie, faceti cioc cioc.
Andre, normal ca nu ma vait ca am slabit. Dar arat ca un pui de bogdaproste in hainele de anul trecut si in cele dinainte imi ies generos aripioarele. Si chiar ma calca pe nervi sa bag banii in ceva numai pt 3-4 luni, intotdeauna mi-am luat lucruri de calitate, alese sa ma avantajeze si de felul meu ma leg de haine si le port si 2-3 ani la rand sau chiar mai mult dc se pastreaza bine. Si cand am vazut acum la Kenvelo, printre altele, o pereche de pantaloni scurti mortali cu 55 lei m-am imbolnavit si chiar nu vreau sa dau banii astia pe ceva ce nu pot purta si la anul. Nu sunt genul care sa imi schimb garderoba odata la sezon, eu investesc, cum spune Adina :))))
Alina, nu stiu cum gasesti atatea site-uri interesante, sunt super, am aruncat doar o privire acum ca nu am timp, fug sa fac de mancare cat mai doarme puiul. Bine ca sunteti mai bine.
Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
zicolorata
Sa-l ajutam pe Mihaita
Bazar pentru Mihaita
madaluta spune:
dorm copiii, deci am si eu putin timp de forumit....
pana la ora asta au reusit sa ma oboseasca mai mult decat in alte 3 zile adunate.... Au uneori un apetit pentru nazbatii, minune mare... Si se potirvesc amandoi in aceeasi zi k sa imi puna capac. Dimineata a fost Mihaela pe la noi si cred k si-a pus mainile in cap numai jumatate de ora cat i-a vazut...
Acum zambesc si imi vine sa-i mananc privindu-i cum dorm, dar mai devreme am zis k voi claca... nici nu mai tin minte toate cate au facut pe ziua de azi.fiecare boacana o sterge din minte pe cea anterioara sicred k asta e si smecheria cu care pot rezista si continua.... Daca n-ar fi uitarea as innebuni cu siguranta.
darius e la faza cu "nu veau" si "lasa-ma"... Orice i-as spune , trebuie sa-mi raspunda cu una din cele doua. Azi statea in picioare pe scaunul de la calculator care se roteste f usor. II spun:
- darius , te rog stai in fundulet
-nu veau!
darius aseaza-te in fundulet pe scaun k sa nu cazi
- nu veau, lasa-ma!
- darius stai in fundulet( deja incep sa ridic tonu caci el se balanganea din ce in ce mai tare)
-nu veau sa tau in pundulet, nu veauuu!!!
_-darius stai in fundulet odata, nu intelgi?
- nu veau, daius sta in putzica nu in pundulet( si se aseazape scaun)
Asta k sa vedeti k vrea sa fie k el nu k mine...
Isidora: doamne ce randuri minunate a putut scrie fiinta aceea... si cat de adevarate... extraordinar....Cer permisiunea de a le copia si eu pe blog, bineinteles cu ghilimele de rigoare... Imi place sa adun acolo lucruri frumoase, de suflet...
Eu din pacate nu am talent la scris desi mi-as fi dorit mult sa pot expriema ceea ce simt si ce gandesc...chiar mi-ar fi placut sa am acest talent si chiar mi-ar fi fost necesar.. dar daca nu e, ma multumesc sa-mi gasesc gandurile in randurile scrise de altii...
Despre AC, pot sa-ti spun exact cam ce au zis fetele, adica faptul k merge un singur aparat la 70 mp( cam atatia avem si noi).Cei de la magazine au tot interesul sa vanda mai multe aparate, deci s-ar putea sa auzi si varianta opusa.Noi avem un Hunday( 12.000 BTU) de 3 ani si inca nu am avut probleme. Daca iti permiti si tii la aspect ti-as recomanda din cele nou aparute, rezidentiale, care nici nu zici k sunt AC-uri. LG-ul are asa ceva, dar probabil mai sunt si alte firme. ai aici de exemplu cateva modele http://www.aerconditionatlg.com/
larisel: intr-adevar, chiar dc esti gravida nu ti le face nimeni gratuit daca nu au plafon. Dar ca sa te mai linistesc ,s a stii caci chiar daca aveau si erau trecute peo trimitere gratuita, nu toate sunt suportate de casa de asigurari. Sunt foarte putine si relativ ieftine cele suportate de ei, in rest tot le-ai fi platit. Stiu ce analize recomanda d-na L si de aceea iti spun.Din cele infectioase de exemplu ,majoritatea nu sunt gratuite( listeria, toxoplasmoza, chlamidia,citomegalovirus, rubeola) si sunt si f scumpe pt k faci si IGG-ul si IGM-ul. Dar voi sa fiti sanatosi! Sa inteleg k vei naste la maternitatea privata, sau d-na mai asista la nasteri si in spital?
Emetin am luat si eu la briana, dar pana n-am facut perfuzii nu s-au calmat greturile... daca sunt suportabile si poti manca cat de cat, nu le lua, dar ai grija sa nu te anemiezi altfel.
mav: stii doar k nu esti o mamica rea, ci doar hotararile noastre nu coincid totdeauna cu dorintele copiilor nostri...
angi: felicitari pt kg date jos si te inteleg perfect cu hainele caci cateva luni bune am fost si eu in aceeasi situatie. totusi bucura-te k e vara si mai poti gasi lucruri mai ieftine,mai flu-flu...
Eu am trecut prina asta in iarna si chiar nu voiam sa investesc in asa ceva...Acum incap in hainele dinainte de sarcina
andata: m-am abonat si eu la blogul tau...foarte frumos scrii
andicu: bravo tie ca ti-ai dat demisia...inca odata cred k ti-ai dat seama k nu ai facut un pas gresit ci unul bun, excelent de fapt.Era si pacat sa nu duci traditia familiei mai departe! Mult succes in afacere si ma pun cu "burta" pe limbi straine si cand te vei extinde poate recrutezi agenti si de pe-aici
Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)
Blogul nostru-Viatza intre roz si bleu
TELEDON PENTRU MIHAITA,IN RETEAUA ROMTELECOM
**********0 900 900 320-pt 10 euro**********
**********0 900 900 325-pt 5 euro**********
larisel spune:
madaluta Sora-mea are ca si tine un baietzel si o fetitza, iar intre ei e diferenta de 2 ani. Acum au 5,5 si 3,5 ani si este mult mai usor. Ea spune ca pragul de cand totul devine mai usor in cresterea copiilor este 3 ani, pt ca incepi sa te intelegi cu ei, sa ii educi, sa te asculte. O mare problema in cazul ei a fost ca piticii se aruncau tot timpul pe aceeasi jucarie, vroiau in acelasi timp atentia ei etc. Asta se mai intampla si acum, dar reuseste sa-i impace, sa le explice, sa-i "cumpere" etc, ceea ce nu prea mergea cat erau mai mici si era un adevarat "chin" sa-i urmaresti sa nu se bata, sa-i desparti tot timpul, sa le satisfaci dorintele in acelasi timp la amandoi.
Nu stiu daca d-tza Lutzescu mai merge si la spital, cu ea nu am discutat nimic despre nastere (am fost o singura data la ea), dar nici eu nu prea ma gandesc pana acolo. Dar cred ca voi opta pentru maternitatea privata desi stiu ca este foarte scump.
9+
odiseea noastra
nepoteii mei
mihaela77O spune:
mada,doamne fereste..cum sa imi pun mainile in cap....sunt asa frumosi si dulci...cateodata,ii spun lui paul sa mai facem sinoi un bb,dar el imi spune,fa,tu,ca eu nu mai fac.....insa imi trece repede cand stiu cat am de luptat pt a-l recupera pe mihaita!
oricum,ti-am spus,din punctul meu de vedere esti o mamica curajoasa si viteaza!
TELEDON PENTRU MIHAITA,IN RETEAUA ROMTELECOM
**********0 900 900 320-pt 10 euro**********
**********0 900 900 325-pt 5 euro**********
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA