Gravidute si mamici de Constanta (56)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Citat:
citat din mesajul lui AngeliquedeS

Aseara m-am umflat de plans, dar rau de tot, au dat pe Acasa filmul meu de suflet, Jurnalul (The Notebook) L-am vazut de nu stiu cate ori si de fiecare data cand il vad din nou sunt convinsa ca de data aceasta nu am sa mai plang, fiindca deja stiu fiecare scena si vorbulita in parte si totusi fac exact la fel, plang in nestire, fara sa ma pot controla.

De felul meu nu imi plac filmele romantice, as spune de fapt exact contrariul, insa pana acum nu a existat niciun film care sa imi atinga atatea corzi sensibile si care sa ma marcheze atat de profund prin ceea ce inseamna pentru mine si prin felul in care se pliaza pe tot ceea ce inseamna eu.

Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
zicolorata

Sa-l ajutam pe Mihaita
Bazar pentru Mihaita

Inseamna ca am plans in tandem aseara...la acelasi film. Numai ca nu l-am apucat de la inceput...pentru ca m-am uitat pe tvr la Undeva, candva....tot romantic

Iar cu hainele...priveste partea plina a paharului: ai slabit!!!!

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007)
Poze Maria Sofia

TELEDON PENTRU MIHAITA,IN RETEAUA ROMTELECOM
**********0 900 900 320-pt 10 euro**********
**********0 900 900 325-pt 5 euro**********

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaAlex spune:

hehehe...la bucatarie Isidora...inca nu...asa ca si vara asta spunem pas la gatit...oricum nu cred ca e foarte indicat ca in timp ce gatesti sa-ti bata aer rece in ceafa, pe langa asta filtreaza aerul, incat trage aerul cu miros de mancarica si ti-l sufla curat...asta cu siguranta am inteles bine ca nu baga aer de afara, il recicleaza pe cel din interior.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isidora spune:

DanaAlex,pai daca ii pozitionez lamelele in sus,imi mai bate in ceafa? Eu nu pot sa zic pas la gatit,nu de tot.Ca vara asta tot o sa dau iama in restaurantul acela,ca au si take away,e partea a doua

Angi,chiar am vrut sa scriu aseara ,sa-ti spun de film,ca stiam ca e preferatul tau,dar m-am luat cu altele si am uitat...
Si eu am aceeasi problema cu blondul roscat;veau nisip umed si nu iese frate si pace

Felicitari pt. kg. pierdute!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Buna seara! Ne mai primiti? Am fost la socrii citeva zile si n-am apucat sa pun mina pe calculator.
Multumim pentru gindurile bune... trimise de cei care ne-au simtit lipsa.

La multi ani tuturor copiilor, mici si mari!

Isidora legat de aerul conditionat... imi permit sa vin cu ceva idei. In primul rind, noi detinem un aparat White-Westinghouse. Puterea aparatului se calculeaza functie de volumul pe care doresti sa-l acoperi, nu numai de suprafata. (daca nu ma insel este un calcul de genul: lungime*latime*inaltime*50, si un coeficient de pierdere functie de grosimea peretilor, pozitionarea ferestrelor, numarul lor, pozitionarea camerei...etc). Functie de puterea aparatului e bine sa vezi ce aparate sint pe piata si raportul pret / calitate. Cind spun calitate nu ma refer numai la marca ci si la cit de silentios este, la zgomot, daca exista service in Cta... E bine sa mergi sa ceri un sfat nu la o reprezentanta ci la un magazin care comercializeaza mai multe marci, asa vei avea o privire de ansamblu aspupra mai multor aparate. Abia dupa poti cauta modelul care te intereseaza la reprezentanta sau la diverse magazine de profil.
M-am intins cam mult.

Mav multa sanatate puiutilor. Acum am realizat ca probabil m-ai cautat ... dar telefoanele mi s-au descarcat, tati nu era cu noi si incarcatoare n-am avut... am fost fugiti de acasa cu banii de piine Cind te-am sunat nu mi-ai spus nimic... daca ai nevoie de ceva...

Andicu noi vrem vacanta in august ... asa ca ne-am inscris pe lista de asteptare ca clienti. Mult succes pe noul drum... nu este complet necunoscut, asa ca ai incredere in tine.

Menuet nu mai ai nevoie de bon? Urmeaza sa ajung la Metro - ptr Gabi am de luat cele mai multe... "consumabile". Daca da... spune.

Mai voiam sa scriu... dar iar n-apuc sa stau cit mi-as dori la calculator... sper sa revin mai curind.

Pupam pe toata lumea.
Bolnaviorilor multa sanatate.

Poimaine iar plecam, de data asta cu bunica cealalta... dar revenim mai curind.

Ina si Gabitzu - minunea noastra mica 11 aprilie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menuet spune:

Ina daaa am nevoie dar sa fie si cu factura pe Primaria navodari, cod fiscal 4618382.

Varsta Veveritza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Mamacita am notat adresa de email, sar'naaaaaaa, si mai mult, am intrat si pe site-ul lor, interesant, l-am pus la favorites!!!! Ma adun un pic si formulez un mail!

Angeliquedes, vezi cum ti-a scos Dzeu in cale filmul preferat ca sa te descarci emotional!? Zi ca azi esti mult mai relaxata, ca nu mai conteaza ca n-ai cu ce sa te imbraci.... Eu zic sa lasi parul in pace, modifica-i culoarea treptat.

Isidora si eu stau la casa si mi-a fost ff greu sa aleg AC, sus am dormitoarele si nu aveam incredere ca va face fata pe hol. Dupa multe pareri, discutii...am hotarat sa punem unul singur in living, caci intr-o zi lumina cel mai mult stam acolo, apoi cand vin musafiri sa putem respira...iar noaptea, cine nu rezista sus sa vina jos, ca este o canapea extensibila. La o casa devin greu respirabile doar zilele de maxima canicula, in rest este acceptabil. SPun asta, caci am stat la 2 apartamente pana aici si se vede diferenta!

Cri mami de Ale ( 2003) & +27 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andata spune:

Dana si Miha, asa o sa fac. Azi ma duc la dr si nu plec din cabinet decat cu reteta in dinti (sau in buzunar).

Dana, multumesc si pentru expunerea cu indatoririle medicului de familie. Le tot citesc si eu de cate ori ma duc la cabinet ca sunt afisate, dar mi-a prins bine sa mi le reamintesti. Deci, multam fain.

Adina, multumesc pentru aprecierile la adresa blogului. O sa mai pun poze cu copiii, as vrea de fapt sa scanez si cateva poze de cand erau mici. Tavi nu prea are, nu ii place sa fie fotografiat, cred ca am facut mai multe catelelor (avem 2 catele-lup, una pasata de niste prieteni ca nu aveau unde sa o tina, si una gasita plina de sange, cu tripla fractura, pe strada) din dotare decat lui. Dar vad eu cum sa il conving sa ii mai fac poze .
Din pacate nu ma pricep si la aparatele de aer conditionat

Angi, ma bucur ca ti-a placut blogul si multumesc pentru aprecieri. Felicitari pentru kilogramele date jos si tin pumnii pentru examen. Musai sa spui ca l-ai luat fluierand.

Ina, mai intrebi?

http://ganduri-de-mama.blogspot.com/

http://sites.google.com/site/stylishsurprises/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Ma bag si eu in seama, desi destul de rar....
Adina eu recomand din toata inima marca LDK, este foarte ieftin si deasemenea foarte bun. Eu am avut apartament de 70 metri patrati si aveam exact un singur aparat montat pe hol care facea fata foarte bine la intreaga casa. Alegerea firmei am facut dupa urmatorul criteriu: am vorbit cu cineva de la service si am intrebat care este marca primita cel mai rar? Am avut si inainte la 2 camere tot LDK si ala ar fi trebuit neaparat sa se strice. Stateam la et 4 din 4 si aparatul era mic, mergea non stop si facea fata cu greu. Dar in doi ani nu a facut nici o figura. Si mergea si iarna si vara.
Andicu si tin pumnii.
Angi felicitari pt. kilogramele pierdute.

Cris mami de Teodora
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

"Vreau sa nu mai fiu diferit!"
TELEDON PENTRU MIHAITA,IN RETEAUA ROMTELECOM

******0 900 900 320-pt 10 euro******
******0 900 900 325-pt 5 euro******

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Off...sunt cam suparata. Am facut azi analizele pe care mi le-a dat Lutzeasca (minim 20) si m-am usurat lejer de vreo 650 lei. O parte le aveam gratuite pe reteta de la medicul de familie, dar dupa ce am vizitat 3 laboratoare toate cu plafonul epuizat (desi este doar data de 2 a lunii), le-am platit pe toate si le-am facut la Synevo. Asta e acum...dar in ritmul asta dau faliment curand.
Gretzuri am in continuare...sunt zile mai bune (suportabile) si zile cumplite in care imbratisez wc-ul si de 3-4 ori/zi, dar sper sa treaca in curand.

Va pe toate! Sa aveti o saptamana frumoasa si cu multa plaja si baitza in mare (in caz ca isi revine si vremea asta).

9+

odiseea noastra
nepoteii mei

Haideti sa il ajutam pe Mihaitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

salutam!

eu am ajuns acasa pe la 7 seara duminica, si de atunci ma tot recuperez si inca nu am terminat. azi am declarat zi de domiciliu, spal rufe, scot hainele de vara, ordine in dormitor etc. si mi-am propus sa dorm cand apuc.

sunt cam nauca, nu stiu ce am, o fi de la clima...

andicu, ma gandeam eu la Filip sa nu fie si mucisori pe fond alergic. ca spuneai tu ca afara nu are, in casa incep iara. poate Angi ar putea sa-ti spuna mai multe...

angi, daca vrei, vino o data sa iti confer din garderoba mea de vreo 8 kile in plus... incropim noi ceva. eu am obiceiul cu schimbatul hainelor, mai ales cu sor-mea si matusa mea, pe principiul: poarta-le si tu de noi, reimprospatam look-ul.
mai ales ca azi am de gand sa le iau pe toate la mana, o sa ma pot uita cu atentie prin ele.

adina, la noi AC merge in hol, dar inchidem usile la dormitoare, unde nu stam. adevarul e ca cu cupilu nu as da drumul celui din living, oricum ai da in sus sau in alta parte, tot sufla daca vrei sa raceasca bine. eu am experienta de la birou cu AC in camera unde stau, si nu e prea placuta.
si ca tot veni vorba, cel din living nu merge, trebuie servisat, si ma trezesc intotdeauna in iulie, cand toti stau dupa montaje si garantii si nu au timp de interventii de-astea...poate acuma ma urnesc si eu, desi tocmai ce ziceam ca parca nu i-as da drumul...

mav, acuma ca e si tati plecat, suna daca ai vreo urgenta si te putem ajuta cu ceva!!

va pupicesc,

Mergi la inceput