Gravidute si mamici de Constanta (56)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Citat:
citat din mesajul lui CRIXIA

Mamacita am notat adresa de email, sar'naaaaaaa, si mai mult, am intrat si pe site-ul lor, interesant, l-am pus la favorites!!!! Ma adun un pic si formulez un mail!

Bravo,cu placere,ma bucur ca am putut sa te ajut.
Oricum,o voi contacta si eu din nou,caci azi iar mi-a venit o pacienta cu o boala grava dar care nu contraindica alaptarea si iar i-au spus aici ca nu poate alapta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Mada, stiu ca nu sunt mama rea, dar ma simt vinovata ca n-am fost in stare sa-i intuiesc dorintele, nevoile... Am decis luand in calcul toate celelalte aspecte, mai putin dorinta lui......

Adina, acum ca a pus Mada linkul... am gasit si modelul de AC pe care il avem noi www.aerconditionatlg.com/index.php?aer-conditionat-lg=lg&aer-conditionat=aer-conditionat-lg-c12ahr-12000-btu&id=5&descriere=0" target="_blank">aici. Noi am fost multumiti de el vara trecuta, habar n-am sa-ti spun mai multe despre subiect, ca eram cu burta mare, sufeream de caldura si nu m-am agitat deloc atunci cand l-a cumparat Costi... si sincer, nici acum nu stiu sa-l programez (are o multime de optiuni), ci doar sa-l deschid/inchid si atat. Daca vrei, vii intr-o zi si-l studiezi, e aratos, nu consuma mult, face fata la tot apartamentul... iti povesteste Costi mai multe.....

Larisel, in primele 3 luni de sarcina, nu puteam sa beau nici macar APA, asa greturi rele am avut... eram cu sucul de grefe dupa mine... Dar... au trecut

Angi, o prietena de-a mea si-a luat concediu si a fost sapt. trecuta la munte intr-o tabara de ecologizare, de la ea am ultimele linkuri. Mi-ar placea sa ma ofer voluntar, dar poate cand o mai creste bb si n-o sa-l mai alaptez... Oricum, nici acum, nu ne-ar impiedica nimic sa organizam o actiune de genul asta, in plan local, ar fi educativ si pt copiii nostri....

Andata, n-am apucat sa citesc decat intamplarea de la plaja... Am patit si noi asa intr-o vara. Noroc ca am avut o punguta... am adunat repede bucuria si-am aruncat-o la gunoi. Copiii sunt copii....

Mirela, pana la urma n-am mai plecat... maine vine tati si vedem atunci ce-om rezolva... oricum, lui Antonio au inceput sa-i curga mucisori aposi, transparenti...

Mami Fericita Non-Stop

perlute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

alina, in sfarsit nu o sa mai fiti singuri.
kris,dar ai slabit bine nu gluma.si are dreptate mada ca acum gasesti ieftine si flu flu.
mada, of,eu cu unu ma vait ca oricum al meu sigur face cat doi si parca face intotdeauna sa-mi scoata peri albi.dar incerc sa ma abtin, sa trec peste.
andicu, bafta multa pe cont propriu.
adina, eu am nordstar.il am de 2 ani si nu am avut probleme cu el.e de 12.000 BTU cam mare insa pentru cei 50 mp ai nostri.e pus in sufragerie si bate in toata casa.il folosesc doar asa cand suntem pe afara(noi stam si la 4 si se cam incinge), are si cald si rece.si il folosesc cel mai mult cand opresc astia caldura sau pana incep sa o dea.nici eu nu prea stiu sa umblu cu el, vorba alinei, dau drumu si il inchid.si l-am laut printr-o cunostinta cu numai 7 milioane.daca vrei ma interesez la fina mea ce modele au si cat costa, dar nu au montaj insa.si nu stiu acum vara daca gasesti pe cineva.si eventual dupa aia compari preturile ca eu nu le stiu(adica daca e mult sau nu).
gata, fug ca fimiu darama casa.a gasit niste pahare de plastic si zboara prin casa.vroiam sa scriu mai mult, dar nu mai pot.

adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Dragelor, va multumesc inca o data! nu stiu ce m-as face fara voi, prietene asa bune!

Promit ca scriu mai multe cum ma mai linistesc, dar zilele astea sunt pe fuga intr-una.

Am intrat iar cu rugaminti : ce pot sa-i dau lui Filip pt raguseala? mi-e teama ca a facut laringita, ca prea e ragusit! nu mai are muci decat seara f putin, in schimb asta acum!si iar numai atat, fara febra, tuse! pana acum i-am dat Homeogene sau Homeovox si Sirop de muguri de pin,natural. Maine dimineata ma duc cu el la dna dr Sima, dar n-am rabdare sa astept ( pana acum a fost la tara cu socrii mei, deci n-am ajuns la dr )

Mami de Filip Gabriel (27/06/2007)

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/135721.birthday.png" target="_blank">Asa cresc

Bazar pentru Mihaita
"Vreau sa nu mai fiu diferit!"
TELEDON PENTRU MIHAITA,IN RETEAUA ROMTELECOM

******0 900 900 320-pt 10 euro******
******0 900 900 325-pt 5 euro******

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Andicu Sofia a fot ragusita de cateva ori si am fost la orl cu ea, la dr. Loghin. Ne-a recomandat zyrtec picaturi (parca 5 dim si 5 seara, dar nu mai stiu chiar sigur). A functionat de fiecare data. Nici ea n-avea altceva decat raguseala.

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007)
Poze Maria Sofia

**********0 900 900 320-pt 10 euro**********
**********0 900 900 325-pt 5 euro**********

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndreB spune:

Andicu: La raguseala merge bine Spongia 9CH (extrem de specific) si Aconitum 30 CH (raguseala cu muci razleti si putin febra sau temperatura normala. Eu i-as da alternativ. In primele 2 zile din ora in ora cate o doza odata de una, odata de alta si poi as continua inca 3 zile de 2-3 ori pe zi fiecare.

Mama lui dom' doctor (?) Matei (5 nov. 2007)

My new blog http://secundavietiimele.blogspot.com/

Matei la fotograf http://home-and-garden.webshots.com/slideshow/565482382Dpsuvf]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndreB spune:

Creem eu stiu ca Zyrtec este pentru alergii si mai ales pentru cutanate (gen urticarii), in special! La raceala?! Ar merge fratele lui Aerius dar este specific vaso dilatator respirator... cu raguseala ... nu vad legatura...

Matei la fotograf http://home-and-garden.webshots.com/slideshow/565482382Dpsuvf]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Citat:
citat din mesajul lui AndreB

Creem eu stiu ca Zyrtec este pentru alergii si mai ales pentru cutanate (gen urticarii), in special! La raceala?! Ar merge fratele lui Aerius dar este specific vaso dilatator respirator... cu raguseala ... nu vad legatura...

Chiar am precizat ca n-avea nimic altceva decat raguseala, cum e si la Filip, nu febra, muci, tuse etc. Deci nu era raceala. Posibil raguseala pe fond alergic...nu stiu, ca nu ma pricep. Dar a avut rezultat din prima zi.

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007)
Poze Maria Sofia

**********0 900 900 320-pt 10 euro**********
**********0 900 900 325-pt 5 euro**********

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isidora spune:

Andicu,aici descrie dr. Soescu cazurile in care sa folosesti spongia si aconit.: http://www.sfaturimedicale.ro/sa-nu-va-fie-frica-de-gripa--(2).html
Dar pana maine ,e ok daca ii dai homeovox-ul si zyrtec sau ketof sau claritine ,ce ai in casa.Parca are si fond alergic ,Filip,si cred ca ai ceva antihistaminic in casa.

Multumesc din suflet fetelor pentru informatiile pretioase referitoare la aer conditionat!.Imi astept sotul si saptamana viitoare am vrea sa-l si punem ,sa vedem insa ce firme sunt disponibile.
Dana,aveai dreptate ,cred o sa-mi bata in ceafa sau in freza oriunde l-as pune in bucatarie,si oriunde i-as orienta lamelele...Asa ca o sa incercam sa punem 2 doar,unul la parter si unul sus.

Madalina,Dandusa,dar de asta ce ziceti?

Cantec de ziua mamei

Viata nu trece, ci se prelungeste
O stiu si eu, si tu, de buna sama,
Si nimenea, iubind, nu-mbatraneste,
Ci ca o stea, spre ziua, se destrama.
Copiii, stii, nu cresc, ci doar devin,
La randul lor, parinti si se-nfasoara
Intr-un suras nascut dintr-un suspin
Ce se repeta, vai, a cata oara.

Iti simt ades atingerea de mana
Cum buclele de prunc mi le destrama
Si vad in vis caluti de plastelina
Pe care mi-i faceai cu grija, mama.

Azi parul meu de-acuma e carunt
Si vantul singuratec mi-l rasfira,
Dar am în piept o inima de prunc
Si-ti daruiesc un crai cantand la lira.

Viata nu trece, ci se prelungeste!
O stii si tu, si eu, iubita mama,
Ca nimenea, iubind, nu-mbatraneste,
Ci ca o stea, spre ziua, se destrama…

Stiti cine e autorul? Acelasi cu al cartii :"A iubi inseamna a ierta"

Mav,ce sa -nteleg ,ca o luati iar de coada? Suna maine,sau du-te la un control si vezi ce si cum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

am vorbit cu andicu......
am reusit sa culc si gorobetii...
creem, cand am fost la urgenta cu antonio, pt laringita ne-a scris pe reteta: zyrtec, calciu gluconic si amoxicilina (nu i-am dat nimic din toate astea si iata ca au trecut 5 zile si nu era nevoie de antib.). si stiu si de la sebi, cand facea laringite, mereu primea si un antialergic....
remedii homeopatice recomandate lui anto (pt rosu in gat& laringita): aconitum 9CH, mercurius 9CH, arum triphyllum 9CH, spongia 7(9)CH, din toate acestea cate 3 granule de 3 ori pe zi + extract din muguri de coacaz negru/ alternativ cu calin, din ora in ora (in prima zi, apoi de 3 ori pe zi), cate 5 picaturi cu apa.
colargol 1-2 picaturi in nasuc dimineata si seara
eventual, plumex baby unguent (pt piept, spate) pt ameliorarea respiratiei....

ah, coacazul negru se recomanda pt sindroame alergice, inflamatorii, sistem respirator; iar calinul este spasmolitic si antialergic cu tropism pe aparatul respirator (adjuvant in astm bronsic, bronsita cronica asmatiforma, asocieri in bronhospasm; hipoacuzie)......

Mami Fericita Non-Stop

perlute

Mergi la inceput