Mladite&mugurasi de mai-iunie 2008 (104)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Esme eu iti pot spune cu mana pe inima ca da, am ramas inca din perioada sarcinii cu stress legat de greutatea lui bb. Si il mai am si acum. Efectiv sunt sincera. Insa, raportat la cat a avut la nastere a mea, situatia de acum e super-buna. Iti raspunsesem ca sa stii ca mai sunt unele fetite cu aceleasi coordonate. Nu ca tineai mortis sa afli, insa. Mie imi sar in ochi cifrele...defect profesional+obsesie de mama!

Belleane mercic muuult de rasp cu laptele si deterg. Si eu ma gandesc sa ma indrept spre lapte fara miere...cat despre deterg....mai sap! Despre Dermalin pot sa-ti spun ca am primit acum cateva zile info de la Sensiblu ca nu ar mai fi in depozite. In fine...probabil criza de moment.

Fiica-mea doarme. A mancat jumatate din bolul de supa+carne cu ochii inchisi si maraind. A rapus-o somnul in final. Rau e sa stai in casa...Am turbat amandoua! Vedem cum o mai fi vremea dupa-amiaza.

mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati

Cat de maaaare sunt!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Mie mi-e frica sa o scot din casa. Cum ajung afara tusti se ridica din carut drept in picioare si vrea sa coboare. Nu pot nici sa o leg ca tipa. Acum vrea sa mearga pe jos, inhamata ca un catel sau singura. Eu nu agreez hamul dar decat singura.... Nu vrea de mana. Vrea singura. Si pe trotuare sunt oameni multi ca n-are rabdare 10 minute pana in parc. Alaltaieri dupa munca m-am dus direct in parc. Era acolo si colinda. Am vrut sa o duc acasa sa pape si mi-a facut circ pe la mijlocul drumului ca voia jos. Plangea cu ditamai lacrimile ca se uita lumea la mine ca la un criminal. Dar aveam si carutul si poseta si cumparasem si ceva pe drum. Am ajuns acasa varza

pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
povestea noastra:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137959

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Vorbit cu Simonixul la telefon - va veni pe la 5 in Herastrau, pe la Roata mare (asta daca nu intervine vreo ploaie, vijelie etc) Deci, daca mai e cineva interesat...

Ea nu are acces la calculator, socrate, Simona zice ca nu va mai putea ajunge in Tineretului, eventual vorbiti voi cu ce avea sa-ti aduca (daca am inteles bine ultima parte, ca l-a apucat pe Robert galagia)

Pupici

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

deci am picat.
dar sa stiti ca nu v-am facut de rushine! am facut o greseala mare, care altfel era de ridicat carnetul, si anume, trebuia sa fac stanga intr-o intersectie mica fara vizibiliate, m-am asihurat in stanga- a trecut microbuzu, ind reapta liber, si am apasat acceleratia cand apare inca ceva din stanga. Nu aveam viteza, celalalt incetinise, dar... nu l-am vazut.

belleane, speram ca o sa treaca perioada de urat carutzul. Imi aduc aminte ca Mara a plans pana pe la 6-7 luni in carutz. Veneam cu ea in brate, cu pungi de la piatza si impingeam si carutul.

voiam sa mai zic nu stiu ce. Ca incep sa impachetez.

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Cleo: ce sa zic, imi pare rau de carnet. Probabil din cauza emotiilor nu l-ai vazut pe ala. Eu la examen il intrebam pe politist la semafor: S-a facut verde domnule politist? Eu chiar nu-mi dadeam seama atunci. Dar l-am luat.Cred ca a luat-o ca pe o gluma ceva.

Voi ati facut vreun vaccin la 1 an? Priorix a facut cineva? Mi se zburleste pielea pe mine ca am vorbit acum cu toate doctorele (pe rand) si toate m-au sfatuit sa-l fac. Ca nu primeste copilul in colectivitate si ca riscurile unei encefalite nustiucum sunt mortale. Celei mari i-am facut Priorixul pe vremea cand era optional la noi si n-a avut nimic, dar acum citeam despre ele si parca n-ar fi tocmai sigur.,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui BELLEANE

Cleo: ce sa zic, imi pare rau de carnet. Probabil din cauza emotiilor nu l-ai vazut pe ala. Eu la examen il intrebam pe politist la semafor: S-a facut verde domnule politist? Eu chiar nu-mi dadeam seama atunci. Dar l-am luat.Cred ca a luat-o ca pe o gluma ceva.

Voi ati facut vreun vaccin la 1 an? Priorix a facut cineva? Mi se zburleste pielea pe mine ca am vorbit acum cu toate doctorele (pe rand) si toate m-au sfatuit sa-l fac. Ca nu primeste copilul in colectivitate si ca riscurile unei encefalite nustiucum sunt mortale. Celei mari i-am facut Priorixul pe vremea cand era optional la noi si n-a avut nimic, dar acum citeam despre ele si parca n-ar fi tocmai sigur.,

exista riscul la rujeola. exista si vaccin separat de rujeola.
exista cazuri cand face vaccinul si face boala.
atunci de ce am mai facut vaccin?

la gradinitele de stat cer evidenta de la medic, nu sytiu excat cum, dar daca faci boala, tre sa mai faci vaccinul inca o data?
plus, ca teoria ca un copil nevaccinat e risc pt alti copii e nesimtire: daca ceilalti ALTI COPII sunt vaccinati, de ce s-ar teme de o boala a lui al meu? vaccinul are insa un rol: daca toti copiii din gradinita ar fi nevaccinati, la prezenta bolii ar putea sa se imbolaneasca mai multi, si sa se inchida gradinita si sa stea toti acasa.
A se vedea cazurile de scarlatina, acum in bucuresti, cand pt ca au avut 8-10 copii bolnavi intr-o scoala au dus la declararea epidemiei, inchiderea scolii, si chemarea sanipidului pt dezinfectie. Nici o gradinita nu ii place momentul asta- nu da bine la renume.
Asta mi-e frica si mie- ca la intrarea in gradi cere vaccinul - si i-am zis pediatrei ca nu sunt de acord cu el, si ca il aman.

edit: azi a fo mai racoare. a mancat mara super bine: 250ml la masa!

plus laptici..

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Remember me? Raspund prezent la apelul lui gabitzam de acum cateva zile (merci Gabitza ca te-ai gandit la mine).
In primul rand, vreau sa va multumesc pentru urarile de pe 26 pentru un anisor al printzesucai mele. Fiecare mesaj mi-a facut inima sa creasca!
Desiree2002,Doloress,Reallaura,MsBB,Iulia83,Lorich,Andrada79,Emycor,Aldaesme,Inais (si daca am uitat pe cineva, mii de scuze). Si cate un pentru fiecare puiut, de data asta de la Cristiana.

Noi suntem bine, am revenit de o luna in Bucuresti, dupa un “exil” la tara, timp in care am rezolvat problema cu chiria (va amintiti ca aveam probleme…). Suntem sanatoase si mancacioase…si din ce in ce mai …”cu personalitate”.Ne puteti vedea aici (poze din ultima luna) si aici, la mini-petrecerea de 1 an.

Uram si noi “La multi ani!”, sanatate si noroc, puiutilor care au implinit un anisor de cand nu am mai postat, precum si celor ce au implinit “lunitze”.

Pupam copilasi bolnaviori, sa se faca bine cat mi repede…

Foarte greu reusesc sa citesc (pe diagonala), daramite sa mai scriu (va invidiez pe cele care sunteti active pe forum; cum reusiti, soro!)…dar sper sa mai pot…

O zi buna va doresc!

Lumi, mami de mladita Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

Riscul e pentru cazul in care sunt copii care nu au putu face vaccinul, copii cu imunitate scazuta pe care vaccinul nu ii protejeaza suficient, etc.

Cam cum a facut a mea varicela...inainte de un an, forma nasoala...si stiti ce mi-a spus ieri doctorita..."Imi pare rau ca a facut-o inainte de un an, trebuie sa ii faci analize, s-ar putea sa nu isi fi facut imunitatea" Si da, evident ca ma scoate din papuci ca a luat-o de la copii care ar fi putut sa fie deja vaccinati impotriva varicelei. Acu'eu ce fac? Ma duc sa ii iau sanje sa fac analize ca sa bag vaccin, astept cu inima in dinti urmatoarea epidemie sa vad daca o face sau nu...Sunt nervoasa, nervoasa rau, dar deh, fiecare face cum vrea.

Deci vaccinul de la noi nu stiu ce nume are asta cu 7 streptococi, fiindca nu e din ala "de firma", dar l-am facut si sunt multumita cu mine asa cum spuneam ca am facut si ROR-ul si cu ala sunt multumita.

Si da poa'sa faca dupa orice vaccin boala...unii copii...procentul este insa sub 0.2%. si nici vaccinul nu ofera imunitate pe viata motiv pentru care majoritatea au rapel. De asemenea sunt unele vaccinuri care ofera o semiimunitate ceea ce inseamna ca copilul poate face boala dar in forme mult mai usoare.

Si am remarcat cu ceva vreme in urma ca sunt unii care cred ca meningita, encefalita, pneumonia, etc sunt strict boli streptococie. Pai nu sunt, sunt denumiri generice pentru boli gen "inflamarea meningelor" etc. Insa pot fi virale - forme muult mai usoare si impotriva carora NU sunt vaccinuri sau bacteriale/streptococice, forme deosebit de grave care de prea mutle ori produc complicatii si uneori lasa urme pe viata sau duc la deces.

_

Am smotruit etajul in intregime...geamuri, pe jos, schimbat asternuturi peste tot, sters praful...moama ce mandra sunt de mine.

Acu'ma apuc de parte, mama lui de parter...si apoi o sa avem un uikend numa'in groapa de nisip si apa, sa speram ca tine si vremea cu noi.

esme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex@Sara spune:

Am intrat rapid sa va zic celor care cautati Infarixul de la 1 an,ca mai sunt disponibile 2 bucati la farmacia Sensiblu de la Delfinului .Ar mai fi unul in Kaufland Colentina,dar pe ala l-am rezervat noi ,ca avem pile,un prieten lucreaza la Sensiblu si are card de angajat si toate farmacistele sunt ff animabile cu noi ,daca cautam ceva si nu au ele,intra in baza de date si ne da info unde le gasim.
Acum fug la treaba ca mai am putintica,pregatirile pt maine

tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria
30.05.2008

30sapt+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui inais

Mai vroiam sa ii raspund lui Desiree: Da, Iasmi doarme de la 4 luni toata noaptea, fara intreruperi. De pe la 22.30-23 pana pe la 10. Are o singura pauza de alimentare pe la 6.30-7, insa bea in somn si adoarme in continuare fara pb. Scriu mic, poate nu se observa...sa nu primesc aprozaru' in cap!

mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati
05.06...07...08 sau "Povestea Iasminutei"
Cat de maaaare sunt!!

Aprozaru'??? Hm! Arunc cu tot baraganu'

_
Mami de Printesa Victoria Isabella

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput