Mladite&mugurasi de mai-iunie 2008 (104)
Raspunsuri - Pagina 13
![](images/user_woman.png)
aldaesme spune:
Buey unde mi=ati ascuns bormasina...gata am pregatit tot, am marcat tot, am holsurubu in mana...da unde e bormasina...daca nu mi-o dati fac gauri cu cuiu'in perete...vreau bormasiiiiiinaaaa!!!
A mea doarme de la 8 seara la 6.30 cand o trezim sa o ducem la cresa sau pana la 8 dimineata in uikend...fara nici un fele de intreruperi suplimetare, e bine asa?
bormassiiiinaaaa....
esme
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
DanaH spune:
sa revin.
vroiam sa spun ca si eu sunt verde-alabastra de invidie pe iulia. nici teodora nu bea apa. si am o intreaga colectzie de recipeinte de baut. ea vrea numai suculetz de la frate-su, dar din ala nu vreau eu. decat cand sunt disperata, cand e faorte cald afara si ea nu abaut nimic. dar vad ca mai sunt mamici cu aceeashi problema. ma gandesc cu groaza ce os a imi faca soacra, cand ajung in romania. dupa ea, trebuai sa ii dau ceai de la 2 luni. ei bine, nici asta nu am vrut. vad eu cum ma descurc cu amandoua, si soacra, si fata.
mi_bebelina, imi pare rau ca va chinuei delitza. si, evident, cred ca se chuinuie si ea. noi avem noroc, fata doarme bien la ea in camera, o intoarcem cu fatza la eprete, ii bagam pe suzi in gura si pe ritza (= p gargaritza cu care a dormit frate-su pana pe la vreo 2 ani si vad ca si ea o indrageshte) si ieshim din camera. rar se intampla (sa zic o data la vreo 2 sapt) sa planga, dar mai mult seara, pana sa emrgem noi la culcare, nu noaptea. atunci ma duc, o vreific daca are febra, daca si-a prins mana, pciorul, ii spunca trebuie sa doarma, si o las. nu am ce sa ii fac. cu o mana imi arata usha, cu una se freaca la ochi. in bratze nu prea o iau,d ecat cand se ingroasha gluam rau de tot. asha ca de cele mai mutle ori o las sa planga, sper disperarea sotzului. dar pana la urma adoarme.
am icnercat intr-o naopte cand eram rupta de somn (cand nu sutn eu rupta de somn??) sa o iau cu mine in pat. n-ai sa vezi frecush ca asta. sucit pe toate partzile, ridicat in fund, cerut ce era pe noptiera. pana la urma am dus-o la ea in camera, a plans 5 mintue si a adormit.
ca sfat, nu shtiu ce sa itzi zic. ai icnercat sa o culci si ziua la ea in camera? atunci doarme? clar cu voi in pat nu e o solutzie, va chinuitzi si voi, si nici ea nu doarme bine. ma rog, asta e parerea mea.
MsBB, ma bucur de veshtile bune despre Andra. sper a fi trecut, indiferent ce ar fi fost.
Adriana, mare zici? vreau si eu.... la noi a dat o raza de soare, si imediat m-am imbracat ca o floricica, maneca scurta, sandalutze. sper sa nu ma ploua cand plea acasa.
bafta, cleo! hai, soferitzo ! eu asha ma-m indragsotit de shofat.... nu imi mai dau dosul jos din mashina. am fsot tare bucuroasa ca sambata, cand ne-am intors de la esme, am condus eu, ca sotzul s-a imprietenit cu o palinca de cluj. si a bagat fata viteza, 150, ca se grabea sotzul sa ajunga la baschet. sper sa nu premesc vreo amanda acasa. dar a zis sotzul ca plateshte el, ca l-a adus repede acasa.
inais, si teodora se mai lipeshte uneori de pieptul meu. numai cu mine face asta, moare taica-su de ciuda. iar eu sunt topita, evident. nici nu imi vine sa respir. noroc ca nu o tzine mult, maxim doua minute. dar e asha de dulce... imi aminteshte de cand o alaptam. ufff, asha rau imi pare ca nu o sa mai retraiesc momentele alea....
esme, pupici, sa treaca raceala asta, sau ce o fi ea, mai repede. si teodroa vad ca e ragushita. mai si tusheshte din cand in cand. dar altceva nua re. o las asha, sa vedem ce shi cum.
micaela, pupici la daria, sa treaca buba repede. nu te mai invinovatzi, oricat de atent ai fi, nu ai cum sa o pazeshti tot timpul. iar ei sunt argint viu. asha de rapizi...
noi iar avem weekend lung. luni e liber. ultima zi libera pana la craciun, in afara de concediu, dar pt ala muncim, nu? e un chef de munca in olanda in primavara..... ce va de speriat. mai 2-4 zile de munca, mai 2-3 libere. daca mai baga si oraza de soare.... aia e.
sa nu uit (ca de obicei) sa urez si eu La Multi Ani!!! sarbatoritzilor de azi, de ieri, de alaltaieri si de cand nu am mai intrat. sa fitzi fericitzi, puilor, sa creshteti mari si frumos la suflet. sa ii iubitzi pe aprintzi si sa fitzi o mandrie pt ei, tota viatza.
eu azi, in cinstea soarelui de afara si a promiselor 20 grade, o sa
plec mai devreme de la munca, o sa dau o raita prin magazine. macar pt copii, si tot o sa se lipeasca ceva de mine.
date fiind acestea (soarele de afara, gandul de pleca mai devreme de la munca, plus treaba pe care o am), va las acum sima apuc de treaba.
sa auzim numai de bine.
pe curand
Edit: pai daca e de laudat, sa ma laud si eu: si a mea doarme (cand doarme, adica in majoritatea noptzilor) de la 19:30 pana la 6:00. asha e bine?
esme, a ta era bormashina de care mai impiedicam eu si ii spuneam sotzului sa o bage in shura?
Poze
Magnetism79 spune:
Ca de obicei l;a pauza de masa de la servici!!!!!!!!!!!
Cleo bafta azi!!!!!!!!!!
La multi ani sarbatoritilor de azi!!!!!!!!!!!!!!!
Noi suntem ffff. bine, B.G. e un smecheras , mai ales cand e scos cu masina seara la plimbare, caci doar atunci iese cu masina, in rest in carutz si pe jos cu soacra-mea.
ne pregatim sa decolam azi la Gruiu unde e topit dupa catei, purcei, pui( pardon puicei nu avem)! si o tarla de pisici dar mai ales dupa Berlioz, motanul persan.
E f. cuminte, noi deja avem 11 kg, la inaltime nu l-am masurat, i-am luat o girafa masuratoare pe care trebuie sa o agat de un perete ca sa il masor.
Sapt viitoare merge cu soacra-mea la Mangalia la mare.
Eu sunt f. ocupata si intre timp mi-am facut si 2 rochite pt nunta de Duminica si apoi pt celelalte 4 care mai urmeaza.Sapt viitoare vine si sora-mea de la Brasov si facem cheffffffffffff de chef, ca nu am mai vazut-o de ceva timp, va sta 4 zile caci de Rusalii liberrrrrrrrrrrrrrrrr.
Ma pot lauda ca am mai dat 1 kg jos deci imi vin hainele masura 38!!!!!!!!!!! iata deci ca se poate si am mai pierdut si un nr la sutien.
De sept viitoare mi-am facut abonament la sala si mai bag ceva aparate sa nu se lase carnea de pe mine.
va pupam si va dorim tuturor we placut!
Mami de Bogdanici Pogonici
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/inais/inais.jpg)
inais spune:
Cred ca nu ne mai vedem noi cu nimeni azi in Herastrau la ce vreme e... offf! Sau poate...cine stie! Capricioasa vreme!
Mai, vedeti ca nu e doar Iasmi copil model...bravo Lorelei si Teodora.
In alta ordine de idei...cine a inceput laptele de continuare...exista NAN Junior 1+ si NAN Junior 1+ cu miere. Voi ce parere aveti? Cu sau fara miere??
Noemi in timp ce curatam legumele pt supa m-am elucidat cu gradi de langa noi...nu-mi mai raspunde. E gradi=deci primeste de la 3 ani, si tu ai nevoie mai devreme. Scuzati lipsa de concentrare si atentie...
Eu ma mir de pretul gradi aleia pt ca la Olga Gudyn care-i renumita e tot atat. Acum nu stiu...vedeti si voi.
Alta intrebare: voi cu ce detergent spalati hainele copiilor? Noi am folosit la inceput Sano (asa gasisem in Auchan, asa am luat...de proba). A fost ok cu el, dar nu pot spune ca eram incantata de calitatea spalarii. Am cump vreo 3 pungi deci luni de zile am spalat cu el. Apoi am continuat cu unul organic de la Sodasan si in paralel am mai pus cand si cand Persil Sensitive. Acum Sodasanul s-a terminat si parca pe Persil nu as trece. De aceea am zis sa intreb aici.
Esme merci de lista cu flori...deci fii-mea e oarescum comestibila! Stiam eu...dulceatza lu' mama!
Iti doresc sanatate muuulta! Cat despre Mishcotel...nici noi nu suntem departe. De fapt suntem mai grase putin si mai inalte. Dar eu is ff multumita, tinand cont de la cat a plecat. La 1 an fix o sa o cantaresc si masor si vad atunci bilantul.
Iata ca a iesit soarele...cineva acolo sus parca se joaca cu noi...
Edit: Micaela cum e Daria??? Termina cu invinovatirile...
mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lorich/Lorich.jpg)
Lorich spune:
Am fost la targ... dar am revenit rapid acasa dupa pe motiv de vreme care sta sa ploua.
Despre targ e minuscul, insa mie mi-a placut: era fff liber, cadouri peste cadouri (de la nestle bol, jucarie+budinca) de la hipp (ca am cump pt vacanta) bol+bavetica+linguriye, de la milupa doar pt ca am trecut pe langa ei poza+lapte cu vanilie junior+cereale, baloane, colvni... mie mi-a placut
Am cumparat un roll-on de la chicco contra tantzarilor, niste cereale de la humana +budinci si borcanele hipp de care va ziceam.
Micaela of, pupam fata cataratoare, auzi, si-a stricat fatza aia nou-noutza? Hai mami, ca lucrurile astea se intampla, nu mai da vina pe tine, please
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/belleane/belleane.jpg)
belleane spune:
Salutare, pentru Lizuca( Eliza Elena) printesica si pentru Sara Maria si Ioan Teodor. Sa cresteti frumosi si destepti!!!!
Micaela: Dariuta sa fie bine. Nu mai fi suparata. Eu te admir pentru grija si dragostea cu care o cresti pe Dariuta. O duci la socializare cu bebei. Il lasi pe tati al vostru liber la pescuit. Ce poti sa-ti reprosezi?
Inais: a mea doarme de la 23- 08,30 cu pauza de masa in somn si de schimbat, si uneori 1-2 treziri pentru ceai sau suzi.
Socrate: si mie mi se pare cam scumpa gradinita. Acu ce sa zic, in zonele aglomerate e mai scump vad. La gradinita unde este cea mare taxa este de vreo 1000-1100 ron parca la program lung si primesc copii de la 1,5-1,8 ani. Au si transport. Mie mi se pare excelenta gradinita pana acum din multe puncte de vedere. Doar ca la o gradinita &scoala privata nu stii niciodata ce nivel are copilul tau. Acolo toti sunt buni, cuminti, primesc numai calificative bune etc.
pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
povestea noastra:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137959
aldaesme spune:
Inais nu imi fac nici un fel de probleme in legatura cu cat de micutza e mishcotzel, pana la urma cineva tre' sa fie si pe curbele de jos, nu pot sa fie toti percentil 95 plus ca nici parintii ei nu sunt deosebit de mari (daca nu luam in calcul greutatea). Ea mananca bine, doarme bine, se dezvolta normal pe ale ei curbe. Nici Lorelei nu bea 1L de apa pe zi, nici macar nu ar fi normal pentru ea sa bea lichid in proportie de mai mult de 10% din greutatea ei. Iar apa bea foarte putina. Insa necesarul de lichid il face din lapte, supa, fructe, suc de fructe proaspat si ceva apa. Apropo de apa, cred ca am mai spus, eu sufar de un soi de alergie la apa si pentru mine doua pahare de apa chioara pe zi => urticarie in maxim doua ceasuri, in functie de apa asta se poate intampla si dupa un singur pahar. Probabil nici metabolismul lu' mishcotzel nu agreeaza apa si de aia nu se omoara dupa bautul ei. oricum semne de deshidratare nu exista nici unul.
Apropo aseara i-am facut pasta de branza de capra cu smantana de vaca si cu banane...a mancat de nu am vazut und ea disparut toata chestiunea aia. Mai facem.
Asa...am gasit bormasina si am pus stativul pentru perdele si implicit si perdelele la mishcotzel in camera...mi-am dat seama...tre'sa spal geamul...deci ma duc sa spal geamul...
esme
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/belleane/belleane.jpg)
belleane spune:
Inais: noi cu Dermalin de la Sensiblu spalam. La cea mare am folosit toate tipurile de detergent obisnuit si balsam si n-a avut nimic. Sotul meu are de curand alergie la detergent&balsam. Asa ca si pentru noi tot cu Dermalin spalam. Dar rufele su sunt foarte albe. , Laptele cu miere s-ar putea sa fie putin laxativ. Noi am incercat cu vanilie si i-a placut.
Cleo: Bafta la examen!!!
Msbb: bine ca si-a revenit Andra.
me_bebelina:nu stiu ce sa sfat sa-ti dau. Noi am fugit de asta cat am putut. Ale noastre dorm din prima zi in patutul lor. La un moment dat cea mare a fost la bunica care a luat-o in patul ei peste noapte si acasa nu mai voia in patut desi avea vreo 2 ani si ceva. Asa ca am culcat-o in patul mare din camera ei. Asa am renuntat noi la patut. Dar era mare si-i spuneam ca seara vine un ingeras care o ajuta si o fereste de rele. Sta toata noaptea langa ea..etc. Ca mami si tati nu dorm niciodata ci o pazim pe ea si ne gandim tot timpul la ea.etc
pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
povestea noastra:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137959
socrate spune:
DEci stati asa. Eu am de gand sa vad mai multe gradinite.Asta e doar prima. So, nu e neaparat alegerea.
Va tin la curent.220
Acuma, Micaela draga mea . Stiu prin ce treci, trust me. Pot sa iti spun ca pe cand se vindeca toate bubele trec si remuscarile. Garantat. Si nu, ei nu asculta. Al meu dupa toate cele direct cu capul inainte se duce in pofida tuturor eforturilor mele de a incerca sa il invat cum se coboara cu fundul inainte.
Eu acum nu il mai las nici 10 sec in pat singur. Nici cat ii iau pampers. Il iau in brate si merge cu mine la comoda asta e.
Trebuie sa ajungem la posta dar cred ca iau masina ca la cum sufla vantul mi-e teama sa nu patim ceva. Asa am prins si mucii de data trecuta.
emycor spune:
Patrik , Eliza, Sara , Ioan
haide Cleo!!!!!
emycor mami de RARES-SEBASTIAN
http://picasaweb.google.ro/emycor/Rares3#