Mladite&mugurasi de mai-iunie 2008 (104)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

LA MULTI ANI
SARA!
IOAN!

_
Mami de Printesa Victoria Isabella

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

si la muilti ani ELIZA, SARA si IOAN TEODOR sa creshteti mari, sanatosi, si fericiti.

Cand a trecut 1 an in viata noastra?
parca mai ieri eram cu burticile la Hard rock cafe, si cu Mariuca lui Andreap zgublitica si frumusica desenand ...

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Deci o sa o sun eu pe Simona luni.Poate apucam sa ne vedem totusi mai multe. Azi chiar era urat.

In ceea ce priveste detergentul eu ii spal de cand s-a nascut cu Persil lichid normal. Si cu emolient cu tot. De la 4 luni ii spal hainele cu ale noastre.
Totul ok.

Lapte ii dau normal in mod obisnuit, adica Junior 1+. A luat tati si cu miere, acuma ii dam combinat, 2 masuri cu miere, restul fara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

La multi ani piuiuti frumosi! Sa cresteti mari si fericiti!
ELIZA ELENA
SARA MARIA
IOAN TEODOR

Uram si in avans, pt ca maine nu vom putea, un sincer La multi ani! pentru:

JULIA
SARA MARIA

Maine noi avem marea petrecere, sa speram ca nu va ploua toata ziua si sper sa nu fi uitat ceva!

Luminel sa va traiasca printesa. Am vazut pozele cu frumusetea mica manjita de frisca!Tortul e de casa? Arata super, adica mie mi-ai facut pofta, seamana la ornat cu cele care le facea mama in copilarie......ce vremuri!

Cleo nu-i nimic, data viitoare iei!Scuze cu planul ala de afaceri , pe urma am citit ce iti trebuie exact iar ce ti-am trimis eu e mic rau!

Fetele cu Infanrixul, noi l-am facut deja si vreau sa va spun ca noi am facut studiu de piata cand l-am luat si cel mai ieftin este la farmaciile help net! Noi am dat 199. Mereu am observat ca au preturi mult mai mici la vaccin. Acum o sa incep sa caut si eu priorixul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

io dau inca Milupa 3.

Luminel, tu ai 2 copii, ai tot migrat de ici colo etc. Ce imi place poza: http://family.webshots.com/photo/2175727430103577684DMoyTs
Si omida din aia avem si noi!! Antenele si nasul is de ros (io am scos sarmele din antene si le-am cusut nas si varf antene din nou bine, bine - de, is paranoica...)
Si tortul- deci tortul arata atat din...copilaria noastra, era semn de bunastare tortul! Cu multa frisca, si lumanare....

Andrada, petrecere frumoasa! Lasa ca va luati cort de curte si o sa fie frumos frumos. In ce zona aveti casa?

sarutmana andrada, de acu incolo ma descurc, zic, sa termin repede si sa il gat si sa scap si de master.
Chestiile neterminate ma apasa...e clar.

Edit: AMR 4 nopti

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Nu am mai intrat de ceva vreme ,nu am avut net cateva saptamani ,apoi am fost plecati la mare .
Va multumesc pt urarile de ziua lui Andrés ,de asemenea urez si eu La multi ani tuturor "anisorilor" !!!
Am luat si noi motul,l-am tuns .
la sfarsitul lunii aprilie a facut primii pasi ,deci dupa 11 luni a inceput sa mearga singurel.
acum se da pe topogan,urca scarile in 4 labe si pe topogan se da cu picioarele inainte dar pe burta . face zeci de ture,nu s-ar mai opri.urca 2 etaje tot in 4 labe,in casa,si aruncam toate hainele dupa el si direct in baie !

Sper sa fiti cu totii bine,am citit ceva din urma,am sa incerc sa ma pun la zi .
Va pup si sa aveti un weekend placut !

Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi .

Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui iulia83

chinabulina cu ce-i dai apa? cu bibe? nici a mea nu-o primeste cu bibe. eu in afara de laptic, nu-i mai dau bibe deloc. apa i-o dau cu paiul, ii place de nu mai poate sa traga din chestia aia. uite, asta http://s486.photobucket.com/albums/rr229/iuliaturcescu/11%20luni/?action=view¤t=DSC06315.jpg este canutza. incearca si tu. poate merge

The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena

Aici ar trebui sa fie niste vorbe de duh...nu mai aveau si pt mine!

Aia o am si eu; culmea ca prima oara a baut din pai si dupa aia numai se joaca. Bea din cana cu cioc numai, din sticla nimic.

_

Mergi la inceput

LA MULTI ANI SARA!
LA MULTI ANI TEODOR IOAN!

Aseara cand am facut urarile ptr. azi, nu am vazut-o decat pe Elena... parca-s beata! Scuze mamicilor!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

Cleo la Dascalu avem casa, dupa Stefanesti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Fetele, m-am gasit cu Simonixu, Robertixu si Bobo Ce sa spun, sunt minunati! O familie asa frumoasa si care debordeaza de energie pozitiva! Robertii s-au jucat, mai mult in paralel, dar s-au jucat frumos, au gustat pietre, frunze.... Am mentionat ca sunt o familie minunata? Iar Simonix e slabaaaa..de-mi venea sa-i dau sa manance. Nu mi se pare corect asa ceva dom'le !!!

Socrate la mine a ajuns obectu' de la Simona, vorbim sa vad cum ti le dau, probabil prin Inais

Va pup, noapte buna!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput