Abdomen extra-plat (4)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Macrina spune:

Hello fetele, nimic nou pe aici? Eu am capitulat cu 8 min, sunt o mare lenesa, colacul se tine de mine si eu de el Dar vine postul acusa

Am primit pe mail niste raspunsuri de la un venerabil doctor Tineti-va bine, eu era sa fac pe mine de ras
Uitati-le aici:

Q: Doctor, I've heard that cardiovascular exercise can prolong life. Is this true?
A: Your heart is only good for so many beats, and that's it... don't waste them on exercise. Everything wears out eventually. Speeding up your heart will not make you live longer; that's like saying you can extend the life of your car by driving it faster. Want to live longer? Take a nap.

Q: Should I cut down on meat and eat more fruits and vegetables?
A: You must grasp logistical efficiencies. What does a cow eat? Hay and corn. And what are these? Vegetables. So a steak is nothing more than an efficient mechanism of delivering vegetables to your system. Need grain? Eat chicken. Beef is also a good source of field grass (green leafy vegetable). And a pork chop can give you 100% of your recommended daily allowance of vegetable products.

Q: Should I reduce my alcohol intake?
A: No, not at all. Wine is made from fruit. Brandy is distilled wine, that means they take the water out of the fruity bit so you get even more of the goodness that way. Beer is also made out of grain. Bottoms up!

Q: How can I calculate my body/fat ratio?
A: Well, if you have a body and you have fat, your ratio is one to one. If you have two bodies, your ratio is two to one, etc.

Q: What are some of the advantages of participating in a regular exercise program?
A: Can't think of a single one, sorry. My philosophy is: No Pain...Good!
Q: Aren't fried foods bad for you?
A: YOU'RE NOT LISTENING!!! ..... Foods are fried these days in vegetable oil. In fact, they're permeated in it. How could getting more vegetables be bad for you?

Q: Will sit-ups help prevent me from getting a little soft around the middle?
A: Definitely not! When you exercise a muscle, it gets bigger. You should only be doing sit-ups if you want a bigger stomach.

Q: Is chocolate bad for me?
A: Are you crazy? HELLO Cocoa beans ! Another vegetable!!! It's the best feel-good food around!

Q: Is swimming good for your figure?
A: If swimming is good for your figure, explain whales to me.

Q: Is getting in-shape important for my lifestyle?
A: Hey! 'Round' is a shape!

Well, I hope this has cleared up any misconceptions you may have had about food and diets.

And remember:
'Life should NOT be a journey to the grave with the intention of arriving safely in an attractive and well preserved body, but rather to skid in sideways - Chardonnay in one hand - chocolate in the other - body thoroughly used up, totally worn out and screaming 'WOO HOO, What a Ride!'

AND.....

For those of you who watch what you eat, here's the final word on nutrition and health. It's a relief to know the truth after all those conflicting nutritional studies.

1. The Japanese eat very little fat
and suffer fewer heart attacks than Americans.

2. The Mexicans eat a lot of fat

3. The Chinese drink very little red wine

4. The Italians drink a lot of red wine

5. The Germans drink a lot of beers and eat lots of sausages and fats and suffer fewer heart attacks than Americans.

CONCLUSION

Eat and drink what you like.
Speaking English is apparently what kills you.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Macrina, le-am citit mai devreme si you made my day. :-)) bagam rufele la masina si radeam pe infundate, dementiale raspunsurile medicului.

Deus, unde-i poza cu tine in rochita? credeai ca am uitat? :-))

Ane, nu capitulez. si stii de ce? nu pentru aspect neaparat, ca la ora asta nu ma intereseaza in mod deosebit, inca imi revin emotional dupa diverse. ci efectul absolut fantastic pe care il are asupra psihicului meu pe mai multe laturi: una, ca uite, inca mai am sanje in mine sa duc la capat un proiect important cu singura motivatie fiind aia interioara, basca un proiect dificil, a doua, ca da, sunt capabila sa fac ceva pentru mine si-atat, in sfarsit!, a treia ca vreau sa traiesc muuuuult sa-i cresc stranepotii soniei :-)), a patra ca ma ajuta sa ma las de fumat.

Aldebaran, nu-ti forta limitele cu tae bo. sari peste ce nu poti, da-ti timp sa ajungi la stadiul acela din nou si ai rabdare cu tine. eu am putut, in sfarsit, flotari. dar ma tin de sport de doua luni deja, zilnic (cu mici exceptii), deci e de munca. ideea e ca sa nu te biciuiesti ca nu poti ceva anume acum, o sa poti mai tarziu. totul e continui si sa nu lasi micile esecuri sa te doboare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

Hi doamnelor:)
sora mea sta in SUA , vorbeste engleza si este ca un pai! deci nici engleza

Acuma, pe caldurile astea nu ma satur de vinete cu rosii si ardei, cirese, piersici...ce-mi place primavara si vara!
Eu, ca sa nu fac vinetele prea grase le fac asa:
coc vinetele intr-o tigaie cu teflon pe aragaz-le curat-tai felii
tai ceapa marunt si toate le bag in blender.
Pun f putin ulei , lapte slab, un galbenus de ou si sare.
Le spumeaza de parca le-as freca cu o tona de ulei, laptele si galbenusul le albeste si le face finute...Tai ardei felii barcute, le umplu cu vinete si le mananc asa ( eu fara paine, dar voi stiti )

In rest stau bine cu psihicul, dar asta o datorez faptului ca citesc si recitesc de cate ori ma apuca pandaliile A new Earth de Eckhart Tolle. Efectiv este biblia mea.

Va pup si sa stiti ca nu am abandonat topicul!

poze

blog personal www.de-azi.ro
pentru cine crede ca nu mai poate...
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI
http://www.youtube.com/watch?v=vMCnjMbUOFg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Deus, galbenusul de ou e crud?

Mergi la inceput

da:) si ies atata de bune si spumate! al meu fecior le adora

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

eu tot stagnez , ca de ,am luato pe araturi da e bine ca stagnez

Azi m-am enervat si nu prea am mancat nimic si am un abdomen extra plat la ora asta si ce bine ar fi sa dispara si grasimea de pe solduri, stiti voi.....

Conchita esti tare... imi place de tine ca nu te lasi...bravo........

Deus e prima oara cand aud reteta asta de vinete cu ou....am cateva vinete prin frigider maine incerc si eu.....

Pupici ca mie un somn de mor

Anita si Rachella -17.o1.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

pup fetele, n-am abandonat nici eu
am stagnat 3 saptamani la 70 si acum am inceput sa ma 'infoi' parca din orice, sunt in perioada preCM ...astept sa treaca taifunul si pe urma reiau cantaririle.
Am facut program de baut apa, adica ne imprietenim incet incet si am ajuns la performanta (mea) sa beau 2-3l de apa pe zi. Culmea e ca incepe sa-mi lipseasca daca uit de ea
n-am gasit ghimbir sa fac sassy water asa ca o dau cu apa cu lamaie.
Deus, sper ai gasit stapan la catelusa aia?
sa aveti o zi frumoasa

_

“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil creste in inima mea ****** am un inger pazitor

Mergi la inceput

Mariaa - in ultima luna am avut 2 catelusi de dat si 6 puiuti de pisica! la toti le-am gasit casuta!

ane2 - http://www.de-azi.ro/exercitii-pentru-coapse/

Eu azi am papat:
peste in sos tomat,
telemea de oaie,
rosii, castraveti, ardei,
vinete,
salata de varza cruda
apa multa si acuma beau sangria:)

Va

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Deus, erai frumo si la 60kg, cred ca si acum esti si mai si. felicitari. f frumo rochita, sa o vedem pe tine.
si eu vin la raport 11kg pierdute
nu am target mare sa nu ma demoralizez, de asta nici nu va zic cat as mai vrea sa slabesc per total, nici mie nu imi zic decat inca 3 kg, stiu ca poti suna mai bine asa decat vreau sa slabesc x kg, f multe eventual.
am fost un pic in oras si ne-am rasfatat( eu, dnul sotz & fiica) cu cateva tricouri k ne pregatim de vara. mai e o luna si jum pana la vacanta in ro, la mare. mi-am luat leggings 3/4 mov, albastru jeans& negru. am facut poza in ei sa va arat ce mandra mi-s
asa ca mi-am culcat cupila, am rezistat la take away-ul sotului. proband io una alta am uitat sa mananc, asa ca acum am mancat si imi iau vit.& min., beau ceaiul si ma duc la nani.
am spus k am rezistat: nu m-a interesat deloc, nu am simtit mirosul. la fel si in weekend:chicken wings, breaded garlic mushrooms& chese& bacon chips, nu m-a prea interesat.insa la haine, accesorii, genti& pantofii.
eu am mancat salata de vinete facuta cu uleiul de acum cateva paginei, numia 1 cal/puf. a iesit super yummy.
am papat f bune(toata fam mananca de fapt)- calorii putine: ficat de pui la cuptor in sos de ceapa, supita mediteraneana de legume, tocanita de mazare, rulada calda piept pui& f putin porc marinata in sos de soia de ciuperci& multe mirodenii, roasted baby potaoes, mamaliga cu iaurt grecesc& seminte mixed, salata de conopida cruda cu ulei masline& otet balsamic, iaurt slab cu prune uscate& mixed nuts.
meniu azi:
MD: cerelele int cu seminte mixed( in, dovleac, fl soarelui, etc)& lapte skimmed, cafea cu lapte sk& zaha& ceai verde cu iasomie-300cal
Gustare: 2 nectarine mici- nici 100cal
P: rulada din piept de pui cu roasted baby potatoes, salata de ardei rosu& ciperca mare flat cruda cu ulei masl& otet balsamic-400 cal
am uitat de snack, busy...
am venit din oras si am mancat un iaurt bifidus& fructe& cereale(250gr-150cal), plus 75cal- 75gr.,jumate de iaurt normal cu fructe( ramas de la fiica din dotare
seara 2 sesame rye bread& branza crema light cu arpagic verde& 2 felii sunca presata& cateva felii castravete, vreo 4-5 surimi sticks -150cal
moor de somn, scuze de greseli.

ALAPTATUL HELPLINE

de piticotu' uriash

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aldebaran spune:

pup si eu fetele
Am mai pierdut si io vreun kil,sunt la 51 si ceva, dar asta-i mai mult pentru ca am mancat pe apucate, mai nimic seara doar ceai cu indulcitor, in fine....stiu ca nu-i cel mai sanatos mod de a slabi dar chiar am fost ocupata zilele astea. Ieri am fost la soacra-mea si am rezistat eroic la 10 feluri de mancare oferite.
Cel mai bun lucru e ca m-am dezobisnuit sa manac mult, mai ales seara. Nu ma mai loveste foamea aia cumplita de la ora 10-11. Burdihanul s-a mai dezumflat, nu il pot numi plat dar e mult mai bine. Abia astept sa schimb prefixul, adica sa cobor sub 50 si sa vad cifra 4 pe cantar.
Mai fac si abdomnene dar recunosc ca nu le fac in fiecare zi asa cum as vrea.

Mergi la inceput