Abdomen extra-plat (4)
Raspunsuri - Pagina 6
ane2 spune:
Super rochita Deus,asteptam sa te vedem imbracata cu ea
Mie nnu-mi place brocoli deloccccc, dar poate reteta ta e buna , o so incerc sunt curiosa daca pot so mananc......
Eu am ajuns la spital, mi-au ciuruit fundul cica am discopatie pauza sport vro cateva zile dupa care nu mai aam voie sa ridic greutati si nici sa-mi solicit spatele prea mult....ieri am stat toata ziua la pat azi ca m-am simtit mai bine m-am apucat de curatenie generala acum iar mau luat dureirile si m-am
intins pe canapea.......
Eu am baut 2 frapeuri pana acum si papa ioc.....astept sa termine sotu grataru....o sa mananc pui cu salata....
he he venim pe rand in ro, eu aterizez in august, am o nunta si un botez...trebuie sa incep sa-mi caut rochie si sandale.
Anita si Rachella -17.o1.2004
Deus spune:
ane2 - inotul este sportul cel mai indicat pt tine si problema ta!
din pacate 98% din exercitii iti solicita spatele...
Azi am papat:
dimi:
cocktail din iaurt cu biffidus si 1/2 banana, 1 piersica, seminte de in
pranz:
cocktail din iaurt cu biffidus 1 portocala, 1 piersica
apa multa si cafea
Trebuie sa ajung la 57! si nu ma las:)acuma 4 ani si trei luni am avut 57 de kg si m-am saturat de mine si de lenea mea asa ca acuma kick start sa le dau jos pe astea 2 kg care nu vor sa se duca!
poze
blog personal www.de-azi.ro
pentru cine crede ca nu mai poate...
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI
http://www.youtube.com/watch?v=vMCnjMbUOFg
ane2 spune:
Stiu ca inotu e cel mai indicat si inot aproape in fiecare zi....sunt mai bine cu spatele fac fizioterapie si vad ca ma simt mai bine, cred ca de maine ma apuc din nou de tae boo.
Off kilogramele astea cata bataie ne dau de cap...eu am mai sarit calu sapt asta si iar cred ca stagnez da gata de azi nu mai calcc in strachini......
Deus spune:
Eu dupa nastere cand aveam cu 33 de kg in plus:) - 90 de kg, am slabit cam asa:
primii doi ani cu f multe plimbari si mancat supe si iaurturi multe mai ales seara cand ma loveau poftele.Am inceput si sa fac sport asa ca incet dar sigur am ajuns la 62 de kg si oscilam dupa excese pana 64 de kg.Un an de zile am stat tot pe acolo "platou". Ca sa scap de platou am inceput dieta lowcarb - ceva Atkins dar nu tinut ca la carte fiindca nu sunt asa de constiincioasa:) Deci fara paste fainoase-ioc, zahar - ioc, gatit la gratar sau fiert fara grasimi, legume si fructe plus sport. Asa am ajuns dupa o vreme la 59-60 de kg. Si nici cum nu a mai vrut cantarul sa se miste.
Azi dimineata aveam 57 de kg fiindca am inceput un program de detox si de relaxare a colonului plus kick start sa se miste metabolismul.
Intre 4-8 capsule de spirulina / zi ( taie inclusiv pofta de mancare ) si contine toate proteinele de care are nevoie organismul, plus multe altele foarte utile
Apa multa - 2,5 l -3 l pe zi
Dimineata un cocktail dintr-un iaurt mare cu biffidus si in care pun orice fruct am pofta ( unul sau doua) seminte de in si pe gat cu el.
La pranz la fel si seara la fel.
Ma simt bine, nu mi-am pierdut energia, nu ma doare capul, nu am stari ciudate - asta este efectul/ajutorul dat de spirulina! si am reusit sa mut acul cantarului:) Sa nu mai vorbesc ce bine ma duc la baie si ce bine ma simt cu colonul curat. Recunosc ca beau cafea sunt fun inrait dar cu indulcitor, mai am furat cate o rosie si un castravete crud, am baut seara cate 1-2 pahare de gin tonic...si un bol de supa strecurata.
Concluzie - un fel de regim bazat pe lichide si ca supliment ca sa nu-mi lipseasca ceva am luat doar spirulina.
Prima zi a fost greu dar nu am simtit senzatia de foame ci doar pofta fiindca ai mei au vrut snitele si cartofi pai!
Acuma am o mare dilema: maine merg la o nunta, ce fac il rog pe chelner sa-mi treaca prin robot mancarea:) ? Nu o sa ciugulesc legumele si fructele si o sa beau apa multa si carnita o pun la pachet pt pisicile de la bloc.
Va si va doresc sanatate la micuti si putere sa scapati de kg astea enervante!
poze
ane2 spune:
Mai da ce linistte eeeeeeeee.............da ce faceti fetelor.....ati lasat deoparte abdomenu plat?
Ce frumos ai salbit deus asa da exemplu......eu am luat 30 kg in sarcina, eram mare rau, dupa ce am nascut nu stiam ce sa fac sa dau jos......he he ma pus naiba sa iau nus ce pastile ilegale ma si dupa vro 2 sapt dadusem deja vro 8kg jos dar cu sanatatea eram praf, eram ametita tot timpu , nervoasa ,.....nu recomand nimanui sa faca ca mine ......m-am oprit si am inceput o dieta stricta, numai apa fructe si legume + vitamine ......in 6 luni ajunsesem la 60 si de atnci mananc ce vreau si cat vreau dar nu ma ingras nici nu slabesc
Acum mi sa pus pata sa dau si cele 5 kg ramase.......am scapat de 2 mai am 3
Oricat as incerca acum nu mai pot tine o dieta atat de stricta asa co iau usurel.
Deus spune:
90% dintre diete esueaza:) si daca nu ai ce raporta de preferat un mesaj pozitiv, te saturi sa tot dai mesaje de genul: "eu nu am mai facut nimic" "nu am timp de sport" "am lasat dieta ca am obligatii gen nunta, botez, petreceri" etc. Este de inteles, plus ca fiecare dintre doamne au si multe alte probleme de rezolvat intre timp...
Nu este usor sa slabesti sau sa te angajezi intr-o dieta/program cand ai sot, copii, job, treburi casnice:)
Le inteleg pe doamne ca s-au cam saturat sa trimita mesaje:)
Dar, le pup si le doresc sa se simta bine si ele si copilasii lor si cine stie poate ne intalnim la un alt topic cand mai dam jos cateva kg?
Vasi am sa mai intru pe aici sa vad daca aveti noutati!
poze
conchita spune:
ane, Deus, nu, nu, cel putin eu nu am dezertat! mi-a fost copilita bolnava cateva zile, dar n-am capitulat! uite acum stau jos dupa 10 minute de tae bo, ca mai mult n-am putut, din prima.:-)) am promis ca incerc si tae bo, cam tarziu mi-am tinut promisiunea, dar am tinut-o! Deus, trasnet rochita, e absolut superba, imi place mult. Corina, felicitari!
Deus spune:
MULTUMESC CONCHITA!azi am sa o port si imi fac poza cu ea
Felicitari pt ca nu te lasi
Sa aveti o zi buna!
poze
ane2 spune:
Conchita ma bucur ca Sonia e bine...asa sa nu te lasi ca doar ptr noi o facem sa ne simtim bine in pielea noastra.......eu mai calc in strachini da de lasat nu ma lassssssss pana nu ajung cum vreau eu, chiar daca toata lumea imi zice cas nebuna ,ca nam ce mai da jos, ete ca eu vreau sa pot purta o fustita scurta fara sa fiu stresata aoleu celulita......mai le mai vad pe ciprioatele astea de 17-18 ani cu bluzite scurte si cu 3 randuri de sunci pe afara mi se face rau...
Deus vrem poze da?
Aldebaran spune:
Buna fetelor!
Nici eu nu am dezertat, doar ca n-am vesti spectaculoase. Deocamdata ma mentin de vreo sapt. la un piculet peste 52 de kg, targetul e 48, asa ca nu-i foooarte departe da' nici aproape nu-i. Am mai calcat eu pe alaturi pe ici pe colo cu cate ceva bun, dar in general sunt fetita cuminte. Mai bag si ceva stepper seara cu ochii-n televizor(singura ocazie cand aprin tv), cam asta... Abdomenul tot nu mi-e plat, trebuie sa ajung sub 50 ca sa se intample asa ceva. Ieri am facut si ceva abdomene, alea din linkul de la inceputul primului capitol, daca va mai amintiti. Inutil sa va spun ca ma dor toti muschii de pe burta acum, asta e bine, inseamna ca mai sunt acolo la locul lor, eu credeam ca au disparut, consumati de stratul de grasime de pe ei. Ia sa vedem daca si azi o sa am curaj pentru ceva abdomene.
Uitasem sa spun ca ma trezisem si eu cu chef de tae-bo la un mom dat, am dat-o pe basic(bootcamp), da' cand au inceput aia sa faca flotari am intepenit. Pai ala-i basic, nene? Pai nici n-am curaj sa vad mai departe.
Mai facusem o data niste tae bo cardio de pe you tube, parca mai accesibil mi s-a parut ala,reusisem sa fac si eu atunci 10-15 min, acum nici nu mi-e clar cu ce sa incep ca sa nu mor acolo pe podea.
Off, unde-s vremurile cand faceam si eu aerobic regulat la sala si mi se parea usor si placut....