Abdomen extra-plat (4)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

buna.
vin si eu pe la voi: imi e tare greu sa mai intru pe forum de cand am inceput serviciul.
sanatate bolnaviorilor-ciuf& conchita. si fata mea e racita. vad ca ii curge nasucul si mi-e cam teama ca seara face febra pt ca vad ca i se cam duce spre 37.5. si la fel sunt si eu turbata pana nu ii trece. intai a luat sotul raceala vineri de la serviciu. s-a simtit mizerabil vineri, sambata& duminica. apoi vad ca si fata azi, eu un pic si buna. eu& sotul lucram impreuna-toti colegii au fost raciti in weekend.
am avut cea mai frumoasa vreme din ultimii 4 ani in weekendul asta. luni am avut liber si ne-am dus fata pe la locuri de joaca in aer liber, apoi in parc. am vazut turma de cerbi si caprioare din parc- am stat la 3 metrii distanta de ei. nu e gard, nimic- bantuie prin Phoenix Park, mereu ne minunam cand ii vedem asa aproape, blanzi si multi. Oana a fost super incantata. vreme superba-27 de grade.
nu m-am lasat de dieta, nici de sport( macar de 5 ori/ sapt- banda cu greutati la maini, cel mai putin 40 min- max ora, cel mai putin 3 mile-4.8km, maxim 4,5mls-7.2km) si musai exercitii pt muschii de la maini(cu greutatile de incheieturi+ 1.2kg=1.7kg, dupa treadmill)
incap in hainute nr 12- pantaloni, iar fuste 10. si imi vin bine skinny jeans, nu am visat sa pot purta asa ceva. mai am destul de slabit totusi. imi vin bine muuulte hainute acum.
se cunoaste ca fac sport( brate si tot corpul), mi s-a dus muult din celulita.
am mancat:
MD-cereale integrale cu lapte skimmed& mixed seeds
P- cane pui la gratar& garnitura de salata vinete dietetica& rye bread.
o banana.
plec de la munca.
scuzati greselile, sper sa revin daca nu mi-e fata prea febroasa.

ALAPTATUL HELPLINE

de piticotu' uriash

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

Citat:
citat din mesajul lui emaaimee

buna.
vin si eu pe la voi: imi e tare greu sa mai intru pe forum de cand am inceput serviciul.
sanatate bolnaviorilor-ciuf& conchita. si fata mea e racita. vad ca ii curge nasucul si mi-e cam teama ca seara face febra pt ca vad ca i se cam duce spre 37.5. si la fel sunt si eu turbata pana nu ii trece. intai a luat sotul raceala vineri de la serviciu. s-a simtit mizerabil vineri, sambata& duminica. apoi vad ca si fata azi, eu un pic si buna. eu& sotul lucram impreuna-toti colegii au fost raciti in weekend.
am avut cea mai frumoasa vreme din ultimii 4 ani in weekendul asta. luni am avut liber si ne-am dus fata pe la locuri de joaca in aer liber, apoi in parc. am vazut turma de cerbi si caprioare din parc- am stat la 3 metrii distanta de ei. nu e gard, nimic- bantuie prin Phoenix Park, mereu ne minunam cand ii vedem asa aproape, blanzi si multi. Oana a fost super incantata. vreme superba-27 de grade.
nu m-am lasat de dieta, nici de sport( macar de 5 ori/ sapt- banda cu greutati la maini, cel mai putin 40 min- max ora, cel mai putin 3 mile-4.8km, maxim 4,5mls-7.2km) si musai exercitii pt muschii de la maini(cu greutatile de incheieturi+ 1.2kg=1.7kg, dupa treadmill)
incap in hainute nr 12- pantaloni, iar fuste 10. si imi vin bine skinny jeans, nu am visat sa pot purta asa ceva. mai am destul de slabit totusi. imi vin bine muuulte hainute acum.
se cunoaste ca fac sport( brate si tot corpul), mi s-a dus muult din celulita.
am mancat:
MD-cereale integrale cu lapte skimmed& mixed seeds
P- cane pui la gratar& garnitura de salata vinete dietetica& rye bread.
o banana.
plec de la munca.
scuzati greselile, sper sa revin daca nu mi-e fata prea febroasa.

ALAPTATUL HELPLINE

de piticotu' uriash

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

felicitari nu te lasa!
Cred ca toti copilasi sunt mucosi acuma! si al meu este mucos, noroc ca nu are febra!
Vasi revin maine cu o reteta delicioasa cu putine calorii:)

poze

blog personal www.de-azi.ro
pentru cine crede ca nu mai poate...
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI
http://www.youtube.com/watch?v=vMCnjMbUOFg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aldebaran spune:

Apar si eu, da' n-am cu ce ma lauda. Duminica am fost la un botez si am cam calcat pe bec, ca si azi de ex. cand am dat iama in biscuitii lui fii-miu, nu stiu ce m-a apucat.
Nu stiu ce ma fac cu burdihanul asta gogonat al meu, incepuse sa se dezumfle nitel acu' iar s-a umflat. Pe cantar nu m-am mai urcat ca n-avea rost.
In fine, de maine o iau de la cap cu dieta.
Am incercat sassy water dar nu mi-a placut deloc, m-am straduit sa beau nitel, dar chiar 2 litri pe zi...no way.
Sport ..mai nimic zilele astea,
Sper sa veniti voi cu vesti mai bune ca ale mele. Certati-ma , va rog, poate ma adun.
Sanatate la copilasii bolnaviori!

Mergi la inceput

dra mea vad ca e bine, nu a facut febra. i-am dat Calpol, sper sa fie ok. si a mea are pb si raceste des- ne-am saturat si noi de otite/ febra ff mare dupa cum spuneati si voi acum ceva vreme. ne mosteneste pe noi doi din pacate.
mersic mult, Deus. abia astept sa ne faci si tu surpriza.
v-am tot citit, dar nu mai apucam sa intru. vin de la munca, alerg stau cu fata cat apuc. ori ma trezesc dimineata si alerg. ca atunci cand vin de la munca sa am timp de mica mea.
Corina, nu-i nimic. te apuci iar, nu e sfarsitul lumii. stiu cum e. de cate ori nu am facut ca tine. o sa iti faca bine sa intrii aici. nu renunta. e pacat. stiu de cate ori am facut-o si gandindu-ma inapoi stiu ca e simplu. eram deprimata constant pt ca imi doream sa arat mai bine, normal ca implica vointa. insa e minunat sa nu mai gafai cand alergi cu copilul si chiar sa poti sa tii ritmul cu ei la joaca. sa dansezi pana nu mai poti fara sa lesini dupa aceea.
Sa zic si ce am mancat la cina:
paste integrale cu 2 linguri de salata de vinete( cu mayo)&peste alb& 5 masline verzi& 5 masline negre& 5 masline verzi umplute migdala( masline micute, in brine& nu prea sarate, tocate rondele)+oregano+ mixed pepper
la pranz am mancat si un ardei galben.
am descoperit ca imi place rhubarb- rubarba. stiam eu, dar acum sunt cam lesinata dupa ea: placinta, in iaurt, etc.
am mancat si musaca si alte mancaruri la care trebui sa calesti un pic. folosim pt toti din casa Fry Light Sunflower Oil Spray- 1 cal/ spray. nu se rumenesc asa, dar mancare iese super. e si in varianta ulei de masline light.
http://www.british-american-food.de/Cooking/Low-Calorie/Fry-Light:::61_272_471.html
am mai mancat recent cu orez integral: fructe de mare mixed(puteti sa inlocuiti cu bucatele slabe de pui sau peste- spre sfarsit ca se zdrobeste prea rau) calite(ulei light) cu praz, chives(arpagic verde), ardei gras( rosu, galben & verde), chilli flakes(ardei iute uscat), un pic morcov& pastarnac tocat cubulete. la sfarsit am adaugat 2 linguri de sos de soia. cu garnitura de salata de swede/ ridiche uriasa
btw: sambata facem 10 ani de casnicie, nu stiu ce sa fac diferit si special totusi. nu putem pleca din oras/ darami-te din tara. trebuie sa duc dra la ziua unei fetite care e vecina cu noi, la 5 se termina party. noroc ca si-o face acasa. nu avem cum sa plecam la vreu hotel sa stam peste noapte pt ca sotul e oncall sapt asta. aveti idei? raunchy outfit e gata
iar la restaurant? ma gandeam la o plimbare pe malul marii sa hranim lebedele- daca nu e frig. daca nu la vizionat avioane decoland langa aeroport. si un cadou mic si semnificativ( nush exact ce- am ceva variante)
please, daca aveti idei...
va pup

ALAPTATUL HELPLINE

de piticotu' uriash

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aldebaran spune:

Ancuta(emaaimee) imi pare bine sa te "revad"!
Lasa ca se fac piticii mari si scapam noi de raceli si virusi. Al meu nu face otite in schimb aproape la fiecare raceala da in behaiala, tuseste o luna dupa aia. Asta e, m-am obisnuit, gradinita a venit cu bune si rele....
Cat despre aniversare, mie plimbarea la mare mi se pare cea mai frumoasa, da' io am fixu' meu cu marea asa ca nu trebuie neaparat sa ma iei in seama. Multi ani fericiti impreuna va doresc! Noi am aniversat 10 ani in decembrie trecut, de ziua lui.
Acum revenind la subiectul nostru, am ragaz de o luna sa ma fac slaba, mumoasa si cu abdomen plat. Pe 7 iulie venim in Ro si nu vreau sa rada toti prietenii si toate rubedeniile de mine. Toti ma stiu slabuta, nu pot sa-i dezamagesc.
Oare ce se poate face intr-o luna? Ca la diete miraculoase cu care slabesti douaj' de kile in 3 zile nu ma bag.

Mergi la inceput

Buna dimineata

Ce mai faceti? ati scapat de muci/febra/stare de rau? Sper ca da, pe o pagina anterioara v-am scris cate ceva despre spirulina- va recomand cu caldura pt energie!

Azi va scriu o reteta de supa , tot cu putine calorii:)

Brocoli

Prin bogatia in vitamina C si provitamina A, brocoli are un rol antioxidant in prevenirea bolilor cardio-vasculare si a bolilor cronice, cum ar fi cancerul. Bogat in vitamina B9, brocoli raspunde nevoilor specifice femeilor insarcinate si este util in tratamentul anemiei. Datorita fibrelor pe care le contine, brocoli ajuta tranzitul intestinal.

Supa de brocoli

1. 140 kcal
2. glucide 15 g
3. proteine 8 g
4. lipide 5 g
5. Vit C 80 mg
6. Vit B9 110 ug

pentru 4 persoane

pregatire 30 min.

preparare 40 min.

1. 500 g brocoli
2. 80 g bulb de fenicul
3. 30 g tija telina
4. 2 catei de usturoi
5. 1 ceapa
6. 1 lingura ulei de masline
7. 50 cl apa
8. 50 cl lapte degresat
9. 1 lingura sos de soia
10. 1 lingurita otet de vin
11. sare si piper macinat

Spalati feniculul si telina. Curatati telina si taiati-o in bucati. Curatati cateii de usturoi si scoateti germenul.

Separati bucatelele de brocoli de tije. Spalati si puneti deoparte buchetelele.

Curati si taiati ceapa, apoi puneti-o intr-o craticioara cu ulei. Prajiti la foc iute 3 min., amestecand mereu. Taiati tiojele de brocoli in bucati mari si puneti-le peste ceapa, impreuna cu usturoiul, feniculul si telina. Adaugati apa, acoperiti si lasati sa fiarba 30 de min.

Puneti la fiert 75 cl de apa si adaugati buchetelele de brocoli. Cand apa incepe sa clocoteasca, puneti sare si lasati sa fiarba fara capac 5 min. Scoateti buchetelele de brocoli cu spumiera si dati-le drumul in apa rece. Scurgeti-le si pastrati-le la cald. Adaugati laptele in craticioara cu amestecul obtinut si, dupa ce da un clocot, luati craticioara de pe foc. Amestecati bine adaugand soia si otetul. Potriviti de gust, turnati totul intr-o supiera, decorati cu buchetelele de brocoli si serviti.

va doresc pofta buna si o zi bunaaaaaa

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

´neata si de la noi.
emaaimee multi ani fericiti de-acum inainte!

Ieri:
Pranz: 1 mar + cateva stafide in ciocolata + 1 strudel organic cu mere de 135kcal
Cina: 1 salata de cruditati + sala 1 ora

Cred ca ma opresc cu sassy water ca nu am mai dat nimic jos, ba am pus aproape juma de kil inapoi. Sa fie oare de la maslinele negre din salata de aseara? Plus branzica de oaie sarata sarata?

Incerc de azi sa ma abtin, desi e al naibii de greu, si sa merg zilnic la sala.
Nu stiu ce am, ca musafirii tocmai ce au plecat, ca as manca dulciuri cu amandoua mainile si orice. Si cel mai rau ma ucide mirosul foietajelor din marketuri. MA duc dupa menta, ginger, etc si ma trezesc bajbaind pe la raftul de panificatie. E cumplit.

Azi am in program peste alb.
Spor la slabit.

Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!

Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!

Mergi la inceput

mersic mult de urari.
tot mucosi. eu si buna, fata mai putin, doamne ajuta!
Corina, felicitari si tie si muuulti ani fericiti impreuna si de acum incolo. depinde de cate kg ai de dat. eunu vreau sa slabesc mai mult de 4-5kg/luna. nu ca nu as avea de unde. si eu vreau sa arat bine la plaja, plecam in Ro la sf lui iulie. as cam vrea sa o ajung pe Deus
apropos Deus ce inaltime ai? suna yummy supa. nu apuc deloc sa merg la mag naturist/vitamine sa ma uit la spirulina, mereu uit de ea. doar ce ne-am(me& sotz din dotare) facut comanda de vitamine luni seara. eu mai am vitamine, el o sa inceapa sa le ia cand le primim.
aaa, am cules soc luni cand am mers in parc. ii facem lui mr. socata-suc. noi(buna& eu) bem ceai. eu mai beau si ceai verde-3 cani/zi.
Nana, haiu ca poti lasa foietajele. o gurita e ok, totusi.
gata tea break.

ALAPTATUL HELPLINE

de piticotu' uriash

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui emaaimee

mersic mult de urari.
tot mucosi. eu si buna, fata mai putin, doamne ajuta!
Corina, felicitari si tie si muuulti ani fericiti impreuna si de acum incolo. depinde de cate kg ai de dat. eunu vreau sa slabesc mai mult de 4-5kg/luna. nu ca nu as avea de unde. si eu vreau sa arat bine la plaja, plecam in Ro la sf lui iulie. as cam vrea sa o ajung pe Deus
apropos Deus ce inaltime ai? suna yummy supa. nu apuc deloc sa merg la mag naturist/vitamine sa ma uit la spirulina, mereu uit de ea. doar ce ne-am(me& sotz din dotare) facut comanda de vitamine luni seara. eu mai am vitamine, el o sa inceapa sa le ia cand le primim.
aaa, am cules soc luni cand am mers in parc. ii facem lui mr. socata-suc. noi(buna& eu) bem ceai. eu mai beau si ceai verde-3 cani/zi.
Nana, haiu ca poti lasa foietajele. o gurita e ok, totusi.
gata tea break.

ALAPTATUL HELPLINE

de piticotu' uriash

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Am 1.70 cm - am oase grele ca arat ca si cumnata mea la 54-55.

Va

poze

Mergi la inceput

am plecat sa-mi cumpar o rochie colorata si m-am intors cu asta:)
http://entertainment.webshots.com/photo/2932444420104567297dVCYzY

imi sta bine, trebuie sa vad ce fac cu parul..cret!
In rest astept cu nerabdare nunta sa-mi etalez rochia!

poze

Mergi la inceput