Abdomen extra-plat (4)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Macrina spune:

Pai stiu ce zici tu, e normal, nu? sa am muschiuleti.. atrofiati.. hehe
Azi am mancat asa:
dimineata- 2 felii de pate de ficat(facut in casa, de mine)
cateva felii de sunca, goale
acu e 2.22 pm si mi-am facut un shake de banana+struguri+mango si l-am hapait.
Nu-mi mai e foame, dar cred ca m-apuca pe la 5-6 seara si-o sa bag fasole verde cu nitica smantana..
Mananc cam haotic.. In fuga, pe langa copii. Uneori doar resturile lor.. Si nu am scos inghetata, smanatana si laptele gras.. le ador.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Macrina

Pai stiu ce zici tu, e normal, nu? sa am muschiuleti.. atrofiati.. hehe
Azi am mancat asa:
dimineata- 2 felii de pate de ficat(facut in casa, de mine)
cateva felii de sunca, goale
acu e 2.22 pm si mi-am facut un shake de banana+struguri+mango si l-am hapait.
Nu-mi mai e foame, dar cred ca m-apuca pe la 5-6 seara si-o sa bag fasole verde cu nitica smantana..
Mananc cam haotic.. In fuga, pe langa copii. Uneori doar resturile lor.. Si nu am scos inghetata, smanatana si laptele gras.. le ador.

suna bine pateu facut in casa:)
Macrina draga, fara transpiratie nu se poate...
Eu sa fiu in locul tau as incerca una din cele doua variante: ori dieta daneza ca sa-mi impulsionez metabolismunl ori Atkins(sau low carb orice alta dieta) dupa care asa face o dieta de detox doar cu lichide.
Dar eu sunt freaky:)

„Fericirea este armonia dintre ceea ce gandesti, ceea ce spui si ceea ce faci.”Gandhi

www.de-azi.ro

inspiratie, dragoste, putere ... pentru cine crede ca nu mai poate.
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI
http://www.youtube.com/watch?v=vMCnjMbUOFg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Citat:
citat din mesajul lui Deus
Aveti grasime pe abdomen: sa-mi spuneti ce mancati voi intr-o zi(sincer) si in ce cantitati?

ia ca iti zic eu, curajoasa foc. nu pot sa zic ce mananc deobicei, ca ma incearca o jena neinteleasa, mi se pare o chestie atat de intima....stiu ca-s ciudata, dar asa simt. :-))

ok, ieri: dimineata: fructe (rasberries galbene, juma de para, trei capsuni, juma de portocala) plus un pumn de musli cu flax seed. gustare de dimi: un pahar cu lapte de migdale, un biscuit cu peanut butter. pranz - salata cu shrimps (ulei de nuci). gustare d.a. - o cana de iaurt cu cateva blackberries aruncate acolosha. cina - peste cu andive si paste cu sos alfredo + masline, plus o lingura de branza de vaci.

mentionez respectuos ca asta e dieta fie-mii si io mananc tot in farfurie pentru copii, mica-mica. portia de carne/peste e asa, vreo doua linguri. salata ocupa toata farfuria, iar cand e si branza, e doar o lingurita mica-mica de plastic de-a soniei. pastele is un gogoloi cam cat juma de palma.

sportu' l-am raportat deja ieri.

azi dimi - cerale cu lapte cu pistachios si cu o banana; pranz - salata de rosii, castraveti, morcovi, mar, stafide, avocado, cateva bucatele de pui, branza feta. alergat in parc cu fie-mea toata dimineata, diseara avem iarasi program de piscina. la cina nush, nu m-am decis, am ochit o reteta de ceapa umpluta, intr-o carte, sa vedem.

deci, e ceva de schimbat, mananc aiurea? spune tot, promit sa rabd cu stoicism.

poti sa spui mai mult despre reteta aia de detoxificare, te rog mult?

Macrina, bine ai revenit. sportul target pe muschii abdominali e cheia. adica trebuie cardio si fitness pentru slabit, dar daca vrei 6-packs, atunci genuflexiuni si abdomene la greu. eu am probleme cu spatele, deci le fac la piscina, asa e low impact...gata, nu mai zic de piscina. :-))

Mergi la inceput

CONCHITA - papa bun si multi antioxidanti
sport faci, asa ca esti de invidiat

dieta cu lichide doua mese si una solida daca cauti pe net gasesti cred in engleza mai multe detalii decat in ro - a facut-o Gwyneth Paltrow si mie una mi-a placut tare!

macrina are mare dreptate conchita - sportul face minuni la abs

va ma duc la inot si la leneveala la soare (factor 50)

„Fericirea este armonia dintre ceea ce gandesti, ceea ce spui si ceea ce faci.”Gandhi

www.de-azi.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mindy spune:

Fetelor va felicit ca nu ati abandonat!

pe mine ce ma ajuta la slabit e usturoiul, mi-am luat pastile ii zice aged garlic, iau cate o pastila la 2 din mesele principale dar si stropit pe legumele oparite -brocoli sau fasolea verde... Scade teribil pofta de mancare si mai ales cea de dulciuri.

eu sport fac doar, plimbat seara 20-30 minute in pas sprinten si dans (prosteala sau combinatii de aerobic ce imi mai amintesc de la antrenori).

problema mea cea mai mare e lipsa de energie in prima parte a zilei.. abia dupa ora 3-4PM functionez normal.
Dimineata nu reusesc sa ma trezesc, adica ma trezesc fizic dar sunt o zombie.. uneori scap lucruri din frigider, e nasol.

Cum faceti sa dormiti bine si sa fiti odihnite la trezire?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mindy
problema mea cea mai mare e lipsa de energie in prima parte a zilei.. abia dupa ora 3-4PM functionez normal.
Dimineata nu reusesc sa ma trezesc, adica ma trezesc fizic dar sunt o zombie.. uneori scap lucruri din frigider, e nasol.

am avut aceeasi problema, din cauza insomniei. am inceput rutina asta de 7 minute dimineata, alte 7 minute dupa amiaza de Qi Gong (super usoara) si functioneaza. mai stau treaza noaptea cand am de lucru, dar altfel adorm ok. si dimineata iau B-complex pentru energizare.

daca vrei aerobic, cauta pe youtube, imposibil sa nu gasesti. nu ai nevoie sa cumperi nici un dvd pentru nimic, youtube sa traiasca, io-s mare fan.

Deus, , multumesc, eu continui cu dieta MUFA. raportez si la asta ca functioneaza. sassy water beau mai rar, insa. :-))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

imi povestea o prietena de un tip pe care l cunoaste care avea 140 kg si nutritionistul i-a dat o dieta de urmat plus sport...culmea primi doi ani nu a slabit mai mult de 5 kg. dupa doi ani a inceput sa slabeasca spectaculos adica in jur de 10 kg/luna fara sa faca nimic altceva decatce facea pana atunci....

asa ca incep sa ma consolez si eu, daca continui cu sportul poate poate o sa apara rezultate....imposibil, nu?

cat priveste aliemtatie de ex ieri:
dimineata o felie de paine integrala facuta in casa(numai faina, apa, drojdie, sare - nu toate prostiile ce la pun brutariile in paine) cu pasta de peste facuta in casa(conserva peste+zeama de lamia+20g unt) si o cana lapte
pranz: piept de pui la gratar(cam 1/4 dintr-un piept de pui de casa, deci nu f mare) si salata de varza(asezonata cu putin ulei de masline, sare, piper si cateva picaturi de otet)
in rest fructe:lebenita(nu ma pot abtine vara de la ea), vreo 3 prune, 2 caise, si un pumn de seminte de fl soarelui.
pana azi la 12 cand am mancat tot pasta de peste cu paine.
inca nu stiu ce imi fac la pranz....
sunt singura acasa, fara sot, fara copil pana duminica si cu singuranta nu voi manca prea multe ca nu-mi place sa gatesc numai pt mine.

deus am tinut diata daneza mai in primavara si am dat jos doar aproape 3 kg si nu am trisat deloc....si nu mi-a fost greu deloc, senzatia care o aveam era...deja iar trebuie sa manac!?!?!
nici acum nu prea mai mananc dupa 6 pm, hai cel mult pana la 8...dar avand in vedere ca ma culc destul de tarziu nu cred ca e problema si de obicei mai spre seara fac sport.

conchita zici ca ne seama burtile...pune si tu o poza, doua sa te vad...sa-mi formez o imagine....ca io tot grasa ma vad...dar cred ca e doar psihic cum zicea si deus....si cum zice si sotul meu.io simt ca am muschi pe sub statul de grasime.....dar mno, e tare greu sa-i scot la iveala .....dar ma gandesc si la faptul ca am BMI in limite normale asa ca nu e chiar naspa desi io ma vad cat casa.

spor la dat sunci jos

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mindy

Fetelor va felicit ca nu ati abandonat!

pe mine ce ma ajuta la slabit e usturoiul, mi-am luat pastile ii zice aged garlic, iau cate o pastila la 2 din mesele principale dar si stropit pe legumele oparite -brocoli sau fasolea verde... Scade teribil pofta de mancare si mai ales cea de dulciuri.

eu sport fac doar, plimbat seara 20-30 minute in pas sprinten si dans (prosteala sau combinatii de aerobic ce imi mai amintesc de la antrenori).

daca ai probleme cu somnul sa cumperi MELATONINA - este si a voi (SUA) - corpul produce melatonina normal cam pana la 20 si ceva de ani dupa care incepem sa imbatranim si se reduce productia. Este considerat acest supliment un miracol al tineretii, nu da dependinta, nu te ingrasa, nu face rau, doar te ajuta sa ai un somn bun si odihnitor, lucru de care ai nevoie daca vrei sa functionezi la parametrii buni:)

www.de-azi.ro

Mergi la inceput

azi am avut o zi mai naspa...m-am trezit cu fundul in sus:)
am fost la inot si m-am mai bronzat nitel.
In rest am senzatia ca am un gol in creier...pe maine imi trece, asta este avem si zile mai bune si zile mai putin bune!

www.de-azi.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Macrina spune:

Asa, revin. Deus, mersi de sugestii.. Totusi eu cred ca e ceva complicat la mine.
Tin 2 zile pe sapt de raw food, asta inseamna ca numai fructe si salate, plus shake-uri (fara lapte, cu apa).
Ieri am mancat asa:
dimineata am facut un shake de banana+mango+lapte, m-a tinut pana pe la 12. Am baut o cafea mare cu lapte (era cam dulce-asta cred c-a fost gresita).
Pe la 2 am papat fasole verde cu smantana, fara paine.
Pe la 4 am papat vinete cu branza si cascaval la cuptor.
Si atat-poate inca cateva fructe mai pe seara.
Am facut si sport, abdomene.
Recunosc ca beau prea putina apa.
Ma duc sa cercetez dieta daneza sa vad daca-i de mine

Mergi la inceput