Mamici de Fulgusori de Nov.Dec2009(29)
Raspunsuri - Pagina 14
miany75 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui danangie ALEXA bine ai venit,sarcina usoara pana la capat. ![]() MIANY tu de ce nu reusesti sa dormi?Insomnii? Sau s-a intamplat? MADALINA felicitari pentru putzulica ![]() BYA intr-adevar ai fost o mireasa tare frumoasa.Si ai niste ochi de invidiat. ![]() DANA si ALESSIO , 07.06.2008 si speram, samburica din burticaS-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE! .....Il sorriso innocente di un bimbo č l'espressione pił viva dell'amore.... |
Danangie ..uneori nu pot sa dorm...oricum de regula ma culc destul de tarziu..
p.s. lucrez de vreo 14 ani in ture de noapte ...poate ca si de asta..
miany
16+
ionelamaria spune:
eu tocmai ma laudam ca mi-am schimbat medicul.... adica azi merg prima data sa-l vad. la recomandarea unei prietene merg la d-na Dalas
12+
bebe creste
Un copil poate oricānd sa-l īnvete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodataa si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.-Paulo Coelho īn "Al Cincilea Munte"
simonette spune:
| citat din mesajul lui laurairina13 B_carmen, noroc cu Simonette ca ti-a adus mesajul aici, eu nici nu l-am vazut..probabil ca inca iti sunt inca moderate mesajele.. Bine ai venit! 'Love doesn't make the world go round, but it makes the ride Worthwhile' Franklin P.Jones Laura, 16+poze |
da...noroc ca eu mereu sunt in urma si ma straduiesc mereu sa citesc tot dar raaar mai apuc sa scriu ca sunt ocupata....na
si oricum voi nu prea ma bagati in seama

mami de
Luca(02-02-2006) si de
Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum
cu bb 3 in 10+
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
miany75 spune:
| citat din mesajul lui moni_timea06 Buna mamicilor, ma numesc Monica, am 29 de ani , sunt mamica uei minunate fetite de 2 ani si 10 luni, pe care o cheama Timea, si o viitoare mamica in 15 sapt. Sunt nou pe aici,dar sper sa ma primiti si pe mine in familia voastra . Eu trebuie sa nasc pe 24.11.2009, mai este cineva cu data aoprx ?? CEAU costar moni |
bine ai venit printre noi ,Moni!! scrie repede mai multe mesaje ,ca sa scapi de moderare si sa ti putem citi mesajele in timp real..

miany
16+
monis5 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui simonette
da...noroc ca eu mereu sunt in urma si ma straduiesc mereu sa citesc tot dar raaar mai apuc sa scriu ca sunt ocupata....na si oricum voi nu prea ma bagati in seama ![]() mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum cu bb 3 in 10+ www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei! |
Pai io te-am intrebat punctual ce faci, da' tu nu zici nika
Te intreb iar, cum iti mai merge? Nu mai esti in medical, iar muncesti la greu?

monis
16+
krelia spune:
am revenit...am fo' la mas..m-am ospatat...ca la nunta mamii...vorba aia
....mi-am luat si pastilele..acu'....astept sa ma ia starea aia "piesa" de ameteala..de la utrogestan.....abia astept sa-l termin..dr. zicea ca pana la 16s....da' sunt in dilema...s-o fi referit pana intru sau pana ies din 16s?
intre timp...am stat calare pe tel. cu tipografia sa perfectam invitatiile.....graficienii astia sunt tare zapaciti, pe cuvantu' meu..tb sa-i verifici la virgule...am descoperit si ca am intarziat cu platile la buget, 1 zi...sunt curioasa cat or fi penalitatile
...sefu' intre timp s-a calmat
...si am dat si BT 
stiu ca sunt tare interesante amanuntele astea.....
...da' m-am descarcat si io...nah....de dimineata ma enervase vanzatoarea din colt....luasem 2 iaurturi, 2 mere si un bake-rolls si ea cica....76..
....si ii zic frumos lei sau ron ca ma zapaciti...la care ea..zic si asa..si asa..pe dumenavoastra poate va zapacesc..pe altii nu, ca asa vor altii, in lei vechi.....si s-a strambat...si i-am zis si eu ca e foarte amabila in dimienata asta....si am ofensat-o foarte tare...cred ca data viitaore nu ma mai serveste ![]()
krelia
15+
tzutzupida noastra creste si pozeaza 
simonette spune:
| citat din mesajul lui monis5 Simonette - neata, ce faci? cum iti mai mere? monis 16+ |
Suntem bine...dar am pe cel mic bolnavior si mor de nervi ca nu pot sta cu el!
Maine insa sunt libera!!!

mami de
Luca(02-02-2006) si de
Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum
cu bb 3 in 10+
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
laurairina13 spune:

offf..offf...tot asa ai ramas cu impresia ca nu te baga lumea in seamaa...

| Citat: | ||
citat din mesajul lui simonette
da...noroc ca eu mereu sunt in urma si ma straduiesc mereu sa citesc tot dar raaar mai apuc sa scriu ca sunt ocupata....na si oricum voi nu prea ma bagati in seama ![]() mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum cu bb 3 in 10+ www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei! |
'Love doesn't make the world go round, but it makes the ride Worthwhile' Franklin P.Jones
Laura,
16+poze
douradoudou spune:
monis5 acum am vazut ca pe 1 pagina sunt instructiuni..![]()
![]()
..acum ma uit la pozele voastre..