Mamici de Fulgusori de Nov.Dec2009(29)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Krelia - si eu eram ca... imbalsamata dupa utrogestan... vezi sa nu urci la volan
Cand era sa termin cu pastilele, dr a zis: de azi gata! dar cand a vazut ce dezamagita sunt , a zis sa le raresc treptat in 3-4 zile. Drept urmare de a doua zi nu am mai luat, ca-mi era o scarbaaaaa. Trag concluzia ca dupa X saptamani nu e esential pana intr-a cata zi iei... Cred ca poti sta linistita, pana la urma contine un hormon natural..
Si mai lasa munca....

monis 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_timea06 spune:

da , ramonika, revin cu datele pentrulistuta : m-am nascut pe 26.01.1980, ultime menstruatie am avut-o in 17.02.2009, si DPN este 24.11.2009.
va multumesc pentru mesajele de bun-venit !!
As vrea sa stiu daca ati facut triplu-test si cum a fost ? urmeaza sa-l fac si eu , am auzit multe discutii contradictorii legat de rezultatele valide. Voi ce stiti ??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Citat:
citat din mesajul lui simonette

Citat:
citat din mesajul lui b_carmen

Cred ca n-am scapat de moderare, ca nu primesc nici un raspuns de la voi. HELLOOOOO!!!!

+ 15

Buna, asta e primul mesaj pe care il vad...poti repeta intrebarea te rog??? si bine ai venit!

mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum cu bb 3 in
10+
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

Simo acum am vazut ca vine bb 3...FELICITARI!!!!!

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI

Mama ce memorie ai!!!! Nu credeam ca ma tii minte
Da vine bb 3 si mami spera din tot sufletul ca e fetita... Dar ce-o fi numai sa fie sanatos!!! Voi sunteti bine? ce face frumusetea de Mariuca??? Cred ca e domnisoara acum!!! Am preg povestea nasterii s-o mai citesc inca o data si apoi ma uit si la poze dar stai sa termin de citit ca scriu fetele astea c-o viteza de ametesc!!!

mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum cu bb 3 in
10+
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

buna,Simonette ! multa sanatate celui mic si tie!

miany
16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pirelia spune:

Krelia, te inteleg cu stresul de la munca. Si mie imi este dor de o campanie, cu dead-line, invitatii, organizare, etc. Atunci simteam ca eram in masura sa dau dovada calitatilor mele. Se planifica si la noi doua campanii, dar de mica anvergura.

Multumesc pentru sfaturi, o sa cumpar no-spa. Dar cum in ultimul timp m-au lasat durerile probabil ca-l voi lua doar pentru siguranta mea. Credeam ca este doar pentru calmarea durerilor si atat. O sa fiu mai atenta data viitoare.

Viitoare mamica in culmea fericirii 10+ (12+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Romanitza_31 spune:

am vazut si eu pozele de pe contul comun, sunteti niste frumoase! poate reusesc si eu diseara sa pun cateva (mi-a fost mai simplu sa atasez link-ul meu de pe picasa la semnatura), la birou nu prea am timp.

pupici dragutelor!

Romanitza

12+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vicroria28 spune:

Buna fetele,am reusit sa incarc si eu cateva pozicisper sa va placa
Pirelia nu as vrea sa par bagacioasa dar No-spa chiar face bine uterului tau asa ca parerea mea da fuguta si incepe tratamentul,te pup
Vicky +Matteo

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Victoria, am vazut pozele, si nu am putut sa nu remarc ca ai avut cununia civila parca acum o luna...felicitari!

'Love doesn't make the world go round, but it makes the ride Worthwhile' Franklin P.Jones

Laura, 16+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

da, da, pozici noi cu si mai multe fete frumoase
super

monis 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Romanitza_31 spune:

de acord cu tine! primul impuls cand dr mi-a precris dr NO-SPA in caz de dureri a fost sa spun ca o sa rezist eroic si nu o sa iau ca sa nu ii fac rau lui bebe, insa dr mi-a spus sa iau pt ca nu sunt ok acele dureri , iar no-spa relaxeaza uterul!

Citat:
citat din mesajul lui vicroria28

Buna fetele,am reusit sa incarc si eu cateva pozicisper sa va placa
Pirelia nu as vrea sa par bagacioasa dar No-spa chiar face bine uterului tau asa ca parerea mea da fuguta si incepe tratamentul,te pup
Vicky +Matteo

18+

12+
POZE

Mergi la inceput