Mamici de Fulgusori de Nov.Dec2009(29)
Raspunsuri - Pagina 15
monis5 spune:
Krelia - si eu eram ca... imbalsamata dupa utrogestan... vezi sa nu urci la volan ![]()
Cand era sa termin cu pastilele, dr a zis: de azi gata! dar cand a vazut ce dezamagita sunt ![]()
![]()
, a zis sa le raresc treptat in 3-4 zile. Drept urmare de a doua zi nu am mai luat, ca-mi era o scarbaaaaa. Trag concluzia ca dupa X saptamani nu e esential pana intr-a cata zi iei... Cred ca poti sta linistita, pana la urma contine un hormon natural..
Si mai lasa munca....![]()

monis
16+
moni_timea06 spune:
da , ramonika, revin cu datele pentrulistuta : m-am nascut pe 26.01.1980, ultime menstruatie am avut-o in 17.02.2009, si DPN este 24.11.2009.
va multumesc pentru mesajele de bun-venit !!
As vrea sa stiu daca ati facut triplu-test si cum a fost ? urmeaza sa-l fac si eu , am auzit multe discutii contradictorii legat de rezultatele valide. Voi ce stiti ??
simonette spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui ancadragoman
Simo acum am vazut ca vine bb 3...FELICITARI!!!!! ![]() anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmuletepovestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca SA IL AJUTAM PE ANDREI |
Mama ce memorie ai!!!! Nu credeam ca ma tii minte

Da vine bb 3 si mami spera din tot sufletul ca e fetita...
Dar ce-o fi numai sa fie sanatos!!! Voi sunteti bine? ce face frumusetea de Mariuca??? Cred ca e domnisoara acum!!! Am preg povestea nasterii s-o mai citesc inca o data si apoi ma uit si la poze dar stai sa termin de citit ca scriu fetele astea c-o viteza de ametesc!!!
mami de
Luca(02-02-2006) si de
Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum
cu bb 3 in 10+
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
Pirelia spune:
Krelia, te inteleg cu stresul de la munca. Si mie imi este dor de o campanie, cu dead-line, invitatii, organizare, etc. Atunci simteam ca eram in masura sa dau dovada calitatilor mele. Se planifica si la noi doua campanii, dar de mica anvergura.
Multumesc pentru sfaturi, o sa cumpar no-spa. Dar cum in ultimul timp m-au lasat durerile probabil ca-l voi lua doar pentru siguranta mea. Credeam ca este doar pentru calmarea durerilor si atat. O sa fiu mai atenta data viitoare.
Viitoare mamica in culmea fericirii 10+ (12+)
Romanitza_31 spune:
am vazut si eu pozele de pe contul comun, sunteti niste frumoase! poate reusesc si eu diseara sa pun cateva (mi-a fost mai simplu sa atasez link-ul meu de pe picasa la semnatura), la birou nu prea am timp.
pupici dragutelor!
Romanitza
12+
POZE
vicroria28 spune:
Buna fetele,am reusit sa incarc si eu cateva pozici
sper sa va placa
Pirelia nu as vrea sa par bagacioasa dar No-spa chiar face bine uterului tau asa ca parerea mea da fuguta si incepe tratamentul,te pup 
Vicky +Matteo
18+
laurairina13 spune:
Victoria, am vazut pozele,
si nu am putut sa nu remarc ca ai avut cununia civila parca acum o luna...felicitari!
'Love doesn't make the world go round, but it makes the ride Worthwhile' Franklin P.Jones
Laura,
16+
poze
Romanitza_31 spune:
de acord cu tine! primul impuls cand dr mi-a precris dr NO-SPA in caz de dureri a fost sa spun ca o sa rezist eroic si nu o sa iau ca sa nu ii fac rau lui bebe, insa dr mi-a spus sa iau pt ca nu sunt ok acele dureri , iar no-spa relaxeaza uterul!
| Citat: |
| citat din mesajul lui vicroria28 Buna fetele,am reusit sa incarc si eu cateva pozici sper sa va placa![]() Pirelia nu as vrea sa par bagacioasa dar No-spa chiar face bine uterului tau asa ca parerea mea da fuguta si incepe tratamentul,te pup ![]() Vicky +Matteo 18+ |
12+POZE

de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)