Mamici de Fulgusori de Nov.Dec2009(29)
Raspunsuri - Pagina 13
ionelamaria spune:

a aparut de 2 ori mesajul

12+
bebe creste
Un copil poate oricând sa-l învete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodataa si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.-Paulo Coelho în "Al Cincilea Munte"
myrella_21 spune:
Laura ai PM, inearca asa vezi poate merge ca eu nu mai pot...m-au apucat toate transpiratiile aici la birou...

13+
poze
Pirelia spune:
Fetelor, acum am reusit si eu sa intru. Am avut mult de lucru si apoi o sedinta de 3 ore. Pentru prima data s-a discutat problema: „Ce ne facem dupa ce pleaca Mirela?" la care reactiile au fost:
1. „Naste noaprea si a doua zi se prezinta la munca"
2. „Naste si apoi vine cu copilul la munca"
3. „Naste, sta un timp acasa, dar ia calculatorul cu ea si conexiune la internet"
Cred ca eu sunt mai paranoica decat voi, nici ceai nu mai beau de teama sa nu aiba vreun efect negativ asupra micutului. Pastile nici atat, chiar si atunci cand m-am dus la urgenta pentru ca ma durea enorm burtica si dupa ce m-a consultat medicul mi-a recomandat sa iau no-spa. Nici acum nu l-am cmparat. Mi-a spus ca este ok bebele, asta conta pentru mine asa ca am suportat putina durere.
Multmesc tuturor de aprecierile pentru poze. O sa mai postez cateva zilele urmatoare. TOATE sunteti niste frumoase. O sa fim niste mamicute invidiate, atat pentru frumusetea noastra cat si pentru frumusetea bebelusilor.
Viitoare mamica in culmea fericirii 10+ (12+)
monis5 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui A_driana vazut poze noi.... myrella, ff frumosi amandoi, frumoasa rochie... madyna, da ce burtica draguta ai, la 10 sapt.... nu ma mai joc asa.... eu am aproape 13 sapt si nu am asa burtica.....dar dati-mi si mieeeeee toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . . 12+strumfulet + poza strumfulet + poze |
Neata draguta
Tu unde esti cu pozele tale frumoase din albumul comun, huh?
monis
16+
douradoudou spune:
vreau si eu sa va vad pozele din contul comun..trimite-ti-mi si mie pm ..plzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
byabeatrice spune:
Ramonika, Ionela.. stiu ca ati mai spus la ce medici mergeti..dar n-am retinut...dak puteti sa mai spuneti odata..si pt cei cascati![]()

bya
11+
BEBE STRUMF
monis5 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Pirelia Fetelor, acum am reusit si eu sa intru. Am avut mult de lucru si apoi o sedinta de 3 ore. Pentru prima data s-a discutat problema: „Ce ne facem dupa ce pleaca Mirela?" la care reactiile au fost: 1. „Naste noaprea si a doua zi se prezinta la munca" 2. „Naste si apoi vine cu copilul la munca" 3. „Naste, sta un timp acasa, dar ia calculatorul cu ea si conexiune la internet" Cred ca eu sunt mai paranoica decat voi, nici ceai nu mai beau de teama sa nu aiba vreun efect negativ asupra micutului. Pastile nici atat, chiar si atunci cand m-am dus la urgenta pentru ca ma durea enorm burtica si dupa ce m-a consultat medicul mi-a recomandat sa iau no-spa. Nici acum nu l-am cmparat. Mi-a spus ca este ok bebele, asta conta pentru mine asa ca am suportat putina durere. Multmesc tuturor de aprecierile pentru poze. O sa mai postez cateva zilele urmatoare. TOATE sunteti niste frumoase. O sa fim niste mamicute invidiate, atat pentru frumusetea noastra cat si pentru frumusetea bebelusilor. Viitoare mamica in culmea fericirii 10+ (12+) |
Foooarte tare. Punctele 1 si 2. Dar sa stii ca la 3 eu m-am gandit singura, mai ales pentru perioada de prenatal (dupa aia cine stie cum o fi
Nici eu nu am luat nimic pana acum - exceptand desigur nelipsitul utrogestan, dar si no-spa - doctorul a spus ca no-spa neaparat la dureri pentru ca pot fi semne de mici contractii si abia alea trebuie sa lipseasca din sarcina.
monis
16+
Ramonika spune:
beatrice - nu te jena, si eu am uitat doctorii vostri... ![]()
deci eu la Cuza-voda la Dr. Mihaela Grigore.
Ramonika
si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor
www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
Miramar spune:
Pirelia nu mai face asa. Aceeasi tendinta am avut-o si eu. Si mie mi-a dat No-spa si n-am luat ca am zis ca doar nu ma doare asa rau. La urmatorul control m-a intrebat daca iau no-spa si mi-a tinut un pic de teorie. In primul rand durerile inseamna false contractii si nu sunt bune, no-spa le mai calmeaza. Si in al doilea rand no-spa e absolut inofensiva in sarcina.
14+ 
Madyna spune:
Ramonik eu am vrut initial sa revin pe perioada sarcinii la culoarea mea naturala, un castaniu destul de inchis astfel incat sa nu trebuiasca sa ma mai vopsesc dar coafeza mi-a spus ca nu e foarte posibil din 2 motive, 1. pentru ca eu am parul foarte foarte deschis si nu se prinde o culoare inchisa mai ales daca folosesc fara amoniac, si 2. la culoarea mea de acum trebuie sa pun ceva care sa contina rosu, un castaniu roscat pentru ca altfel la spalat iese si ramane VERDE ![]()
Si mi-a mai spus ca apoi mi-as distruge parul sa il decolorez sa devina iar blond ca acum...
Ea in schimb mi-a propus sa imi faca pe perioada sarcinii cel putin suvite blonde doar pe ceea ce e crescut, la radacina dar fara sa atinga pielea capului.. si am mers pe mana ei, mi s-a parut cea mai rezonabila solutie, si e drept s-a chinuit mult sa mi le faca fara sa atinga deloc scalpul dar si pretul a fost destul de piperat..
Per total am fost multumita mai ales ca nu a trebuit sa schimb culoarea si cu ocazia asta se mai regenereaza si parul ca de ani buni il decolorez aproape o data pe luna + vopsea peste
A_driana merci ptr ca mi-ai admirat burtica, sunt mandra de ea, e destul de evidenta pentru 10 saptamani da' cum am spus am luat deja 4 kilograme si doctora mi-a spus ca este pentru ca inainte eram slaba. Nu stiu cat e de adevarat dar ea a spus daca pleci de la o greutate mai mica iei mai mult si mai repede si burtica iese in relief din prima..
si ca apoi dai repede jos kilogramele iar daca pleci de la o greutate mai mare e tocmai invers..