Mamici de Fulgusori de Nov.Dec2009(29)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

ms mult monis

12+
bebe creste
Un copil poate oricānd sa-l īnvete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodataa si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.-Paulo Coelho īn "Al Cincilea Munte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Myrella, incearca sa imi trimiti mie un mesaj, si eu iti dau reply la ala cu userul si parola, poate merge asa!

'Love doesn't make the world go round, but it makes the ride Worthwhile' Franklin P.Jones

Laura, 16+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Cu alte cuvinte Anca, fara a te baza pe absolut nimic, doar pentru ca asa crezi tu m-ai sfatuit sa nu iau eferalgan...Dupa care te-ai luat si de tonul meu, care nu era decat o intrebare de la o alta gravida panicata.

Ma rog, apreciez intentia.

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myrella_21 spune:

Monis incearca acum un PM te rog, ca eu mi-am activat ceva pe acolo dar nu sunt sigura ca am facut miscarea corecta...vedem noi dupa ce mai incerci odata te rog frumos....

13+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Hei fetelooor... ..mai ce hormoni de gravideala pe aici..
Miramar
Ancadragoman

'Love doesn't make the world go round, but it makes the ride Worthwhile' Franklin P.Jones

Laura, 16+
poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui moni_timea06

Buna mamicilor,
ma numesc Monica, am 29 de ani , sunt mamica uei minunate fetite de 2 ani si 10 luni, pe care o cheama Timea, si o viitoare mamica in 15 sapt.
Sunt nou pe aici,dar sper sa ma primiti si pe mine in familia voastra .
Eu trebuie sa nasc pe 24.11.2009, mai este cineva cu data aoprx ??
CEAU

costar moni

nou venit!

12+
bebe creste
Un copil poate oricānd sa-l īnvete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodataa si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.-Paulo Coelho īn "Al Cincilea Munte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Madyna - am vazut pozele, esti sexy toata ce faci cu blondul din cap? te mai vopsesti? sau cum faci?

ionela - s-ar putea sa ne vedem pe la spital, daca esti si tu la Cuza-voda. oricum dr. mi-a zis ca dupa varsta lui bebe ar trebui sa am DPN-ul pe 4 decembrie, insa calculat dupa UM vine 8 dec. cine stie...

monitimea - bine ai venit! da-ne datele sa te trecem in listuta: data nasterii tale, ultima menstruatie si data probabila a nasterii (pe care ai dat-o deja).

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui myrella_21

Monis incearca acum un PM te rog, ca eu mi-am activat ceva pe acolo dar nu sunt sigura ca am facut miscarea corecta...vedem noi dupa ce mai incerci odata te rog frumos....

13+
poze

Ai PM

monis 16+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui moni_timea06

Buna mamicilor,
ma numesc Monica, am 29 de ani , sunt mamica uei minunate fetite de 2 ani si 10 luni, pe care o cheama Timea, si o viitoare mamica in 15 sapt.
Sunt nou pe aici,dar sper sa ma primiti si pe mine in familia voastra .
Eu trebuie sa nasc pe 24.11.2009, mai este cineva cu data aoprx ??
CEAU

costar moni

nou venit! BUN VENIT!

12+
bebe creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

vazut poze noi....

myrella, ff frumosi amandoi, frumoasa rochie...

madyna, da ce burtica draguta ai, la 10 sapt....
nu ma mai joc asa....
eu am aproape 13 sapt si nu am asa burtica.....dar dati-mi si mieeeeee

toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .

12+

strumfulet + poza strumfulet + poze

Mergi la inceput