Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (130)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Piolica Eva...sar'na mi-ati mai descretit fruntea...

Lumi la leganat nu am solutii. Si eu l-am invatat leganat...dar in brate, cu doi nu se poate...
Matei nici pe picioare nu vrea, nici in carucior...doar in brate...si daca se poate vertical e si mai bine...noroc ca nu face galagie...

Matei Gabriel povestea nasterii
Matei Gabriel 24.08.2008 foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

am terminat o camera bine ca nu am prea multe

artizanat exista pe bd ion mihalache, foarte aproape de intersectia cu turda (tramvai 41) cum vii de la victoriei pe dreapta, langa el e un magazin de masini parca si destul de multe farmacii pe metru patrat in zona, in vitrina mai au si alte m,agarii dar intrati ca e si artizanat

Mami de Mikul Robert Constantin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Citat:
citat din mesajul lui EvaF

Ramo, pai ia uite cum se trage copertina la Brevi al meu:

fara copertina

copertina nivel1

copertina trasa complet

Cand e soare puternic trag complet copertina si fi-miu e ferit complet, mai putin talpile.
Uita-te cu atentie, are o chestie din plastic de care tragi si se lasa copertina.
Sunt atat de snaspani sa nu iti fi dat tie unul asa? Ca doar tot din Ro l-am luat si eu
:(((

Eva & Luca Noah (08.09.2008)

Pentru a intelege dragostea parintilor tai trebuie sa cresti tu insuti un copil. (proverb chinezesc)
Copiii invata sa zambeasca de la parintii lor. ( Shinichi Suzuki )

pai daaa... al meu nu se trage decat pana la nivelul 1. Pobabil pt ca am vrut eu carut rosu . AM intrebat la baby expo daca nu pot cumpara copertina separat si nuuuu, nu se poate. Decat spare parts de la modelul meu. Oricum, am aranjat problema cu o umbreluta .

Crede-ma ca am cautat ca nebuna partea aia care venea in jos cand l-am desfacut prima data. Apoi am crezut ca modelul rosu nu are iar la bb expo am aflat motivul. :)) Chiar si asa sunt multumita de el.

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Anca, pup, sanatate multa! Nu stiu ce ai putea lua ptr imunizare...

Piolica, eu vreau sa te vad, sigur ne strangem cateva si pe 11 iunie!! Ce bine ca vii, nici nu speram sa te vad, wow!!!
Daca insa nu ne strangem in IOR, eu sigur nu pot ajunge in timpul saptamanii, n-am masina si nici sofer... sorry.

kllemi, sanatate multa!! Ada ti-a zis f bine, mai mult de atat, urmareste-o si vezi pe parcurs...

Ramo, ma bucur ca nu te mai dor maselutele!!!

Nocom, linisteste-te, mami! Eu zic ca exagerezi... e greu sa nu faci comparatie cand ai 2 copii, stiu prea bine, dar e si normal sa fie diferiti... uf, sa treaca grijile!

Referitor la intalnire, ora nu e batuta in cuie. De altfel, nici ziua. Noi o sa fim acolo, Lidia si eu cel putin, si Simodina, daca nu intervine ceva. Eu ajung la ora 11.00.

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
poveste despre comori
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

A papat 240g...oare i-a placut ???? Alexa poti sa ii faci cu apa orezul daca ti-e frica cu laptic. A fost un succes total la noi. Aaa si am pus si putina scortisoara
Va pooop , fugim in parc , sper sa nu inceapa ploaia

Babytza si puiiValentina David

Poze

Vot pt Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Citat:
citat din mesajul lui luminita2008

Piolica, eu vreau sa te vad, sigur ne strangem cateva si pe 11 iunie!! Ce bine ca vii, nici nu speram sa te vad, wow!!!
Daca insa nu ne strangem in IOR, eu sigur nu pot ajunge in timpul saptamanii, n-am masina si nici sofer... sorry.

super, eu o sa vin clar in IOR sa-i vad pe huni si pe tine. ce frumos ar fi sa ne stringem cit mai multe si sa ne aliniem boboceii pt sedinte foto
L.e. plus o burticutza. Moniiiiiiiiiiiiiiiiii, poate vii si tu! Pup

Mamica fericita de bebelina Elsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Citat:
citat din mesajul lui babytza

A papat 240g...oare i-a placut ????

nu cred.... bravo soricelule.

Mamica fericita de bebelina Elsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui 300

pai daaa... al meu nu se trage decat pana la nivelul 1. Pobabil pt ca am vrut eu carut rosu . AM intrebat la baby expo daca nu pot cumpara copertina separat si nuuuu, nu se poate. Decat spare parts de la modelul meu. Oricum, am aranjat problema cu o umbreluta .

Crede-ma ca am cautat ca nebuna partea aia care venea in jos cand l-am desfacut prima data. Apoi am crezut ca modelul rosu nu are iar la bb expo am aflat motivul. :)) Chiar si asa sunt multumita de el.

f cocheta alternativa, f tare si poza cu tine in rosu si carucior rosu. Excelent.
Eu nu doresc umbreluta la carucior, mi se pare un gadget pt fetite, poate gresesc si e ceva in neregula cu asocierea in mintea mea, dar in capul meu asta este, as pune frumusel o umbreluta cocheta la carucior asa ca tine pt o fetita. Fi-miu ar demonta-o urgent, la cat trage de carucior sigur ar scoate-o. La urmatorul copil, daca va fi printesa...
Pe la mine prin Decebal, fix pe la terasele de la parter, trece o "tanti" cu un carucior de competitie (nu stiu ce marca e dar cum zice sotul meu "e de competitie"), are culoarea turcoise si are umbreluta perfect in ton, turcoise.
Ma intreb mereu o fi fetita ce ascunde acolo, ca are si landou, culmea, si umbreluta.
dar e asa o priveliste frumoasa cand trece, nu ai cum sa nu o remarci, trece si asa intepata, are si carucior turcoise, si umbreluta, sare in ochii intregii strazi.
Si vad din ce in ce mai multe "umbrelute" acum dupa ce a veni caldura. Fff cochet!!! Imi place

Eu acum ma uit cum sa fac sa ii cumpar o "treaba" pt mersul pe strada ca nu mai vrea neam in carucior vrea in fund sau la verticala, i-as lua ceva masinuta pe care sa o trag, nu stiu ce ca astea cu pedale sunt pt copiluti mai mari, insa ceva sa il tina in fund si eventual sa il si atraga cu vreo activitate. Ca nu se mai poate...

va urez o seara frumoasa, iesim la plimbare in intampinarea lui tati.

Eva & Luca Noah (08.09.2008)

Pentru a intelege dragostea parintilor tai trebuie sa cresti tu insuti un copil. (proverb chinezesc)
Copiii invata sa zambeasca de la parintii lor. ( Shinichi Suzuki )

Mergi la inceput

Lasa babytza ca i-a placut andei piure-ul de legume cu carne si intr-un gest disperat si smantana. 25 de mililitri a mancat, mai avea putin si-mi dadea cu el in cap. Mie-mi place la nebbunie, amai am o grua si l-am terminat.

Doamne iar am buctaria vraiste, azi am avut activitati intelectuale si nu m-am ocupat de ea... ma dispera frimiturile, nu stiu pur si simplude unde apar ca sunt ba cu martura ba cu aspiratorul in mana. Mai nou anda plange cand bag aspiratorul .

In alta ordine de idei fac ce fac asi ajung si eu in IOR. O convoc si pe gargarita cu Arianna ei cea brunetica.

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Eva sunt si umbrelute albastre . In alta oridne a argumentarii sla plaja umbrelele sunt unisex. La fel si pe ploaie. La spoare de ce n-ai fi? . In sfarsit, avand in vedere ca voi sunteti acoperiti nici ca mai conteaza...

A propos de asorte-uri, s-o vezi pe Nicole cu carutul ei trendy visiniu cu linii smechere si umbrelauta in aceeasi nuanta... foarte misto.

Umbrelele de carut nu se pot trage prea usor ca se prind cu menghina chiar strans de o bara la alegerea posesorului.

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput