Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (130)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Citat:
citat din mesajul lui babytza

Piolica super tari cugetarile

Mi-a iesit budinca delicioasa Tina a devorat o portie Astept si piciul sa se trezeasca sa pape si el . Am facut-o asa :
Orez fiert in lapte. Ca fructe : mar si para coapte si pepene galben (putin ca azi e prima oara) crud. Bagate toate la blender si facute fiiiiin ca sa nu refuze mofturosul Au iesit yamiiiii ! Si miros super bine

Babytza si puiiValentina David

Poze

Vot pt Maya

budinca suna super yamiiii, sa ne spui daca i-a placut soricelului. ma bate si pe mine gindul sa-i fac elsei o budinca.

Mamica fericita de bebelina Elsa

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Nocom

Buna ziua,

Multumim foarte frumos celor ce s-au gandit la noi si ne-au urat La Multi Ani ieri cand am implinit 8 lunite: luminita, babytza[, giulianna si EDI, bitza, iepurile, dyanira, CD, andy.p, AlexaM,

laureta imi pare rau nu am auzit de ei, dar asta nu inseamna nimik Rau nu are ce sa -i faca, eu stiu asa, ca la agentiile serioase castingurile NU se platesc, nici sedintele foto. Daca vrei eu iti dau si detaliile agentiei la care lucreaza fratele meu si cumnata si o poti inscrie si acolo. NU sunt restrictii si nu vad de ce i-ar trica. Dac vrei da-mi PM. PUP frumusica mare si superbitatea mica!!

Ok am vazut ca multe dintre voi au hainute mici care se potrivesc, stiu si eu cum e cu numerele la haine, DAR, eu am paranoia si ca nu este destul de inalta la 7 luni avea 72cm, si subponderala, tot la 7 luni avea 7220gr, plus ca nu zice nimi mama nici tata, nici apa,..nimic, nu merge de-a busilea, sta doar in picioare sprijina de ceva, marginea patului, canapea, tarc... Evident ca fac comparatie cu Matei caci na, ii stiu perfect pe amnadoi si diferenta este enorma!!! Matei zicea mama la 2 luni jumate (NU exagerez, am muuulte filmulete cu el de atunci ca eram siguri ca nu ne va crede nimeni, la 9 luni mergea in picioare... si de astea...) Parca pana acum am avut un copil super precoce si acum unul......cam incetutz..)OFFFF

Hai ca ma intind si nu are rost....om trai si om vedea...

Va pup pe toate fara exceptii!!

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei (11.07.2004)

poze cu noi

poze DARIA

tu meriti bataita. si nu mai compara pe Daria cu Matei, fiecare copil are ritmul lui de crestere, sint unici.
nici elsa nu spune mama, spunea papa acum o luna si ceva, acum nu mai spune nici pe asta, se lalaiaza pe limba ei toata ziulica.
capul sus. ai o fetita superba.

si inca ceva, ca am uitat sa-ti zic: am inteles ca cei care nu merg in 4 labe vor merge mai repede / usor in picioare. stai sa vezi cind o sa o ia Daria la picior, iar noi o sa ne vaitam pe aici ca ai nostri tot in 4 labe ca le e frica in picioare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Nocom lasa paranoia si NU MAI COMPARA COPIII Ca o iei razna draga mea. Fiecare e unic in felul lui si daca pustiul le-a facut mai repede nu inseamana ca printesa e mai inceata Lasa fata in pace , nu mai fi stresata ca vin la tine si iti dau bataita

Piolica si eu sper sa ii placa. In ultima vreme nu a mai vrut deloc fructe facute de mine, a mancat doar borcanel Mi-a murit talentul de ???

Poze

Vot pt Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

Piolica si eu . Am ales sa merg acum ca ai mei nu au AC si nu vreau sa prind cine stie ce calduri cu fata acolo. Acum e ink ok, dar cine stie prin iulie cum o fi. oricum in iulie, dupa ce venim de la mare, suntem programati la socri in vizita, adk mergem in Salaj.

www.inimacopiilor.ro/campanie/ajuta.php" target="_blank">Inima copiilor pentru Marie Curie

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei
Flickr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Hielou...

Ada, merci de intrebare, acum am citit, sambata a fost horror, dar ieri mai bine, ca am reusit sa dorm la pranz, ceea ce voi incerca si azi ca nu mai tine, ma destram de-a binelea.... ma mananca insa ochii groaznic, sper ca n-am conjuctivita si mai ales, orice am, sper s-o tin la mineeeee...

Despre pat, ce vad la tine in poza e ok, pentru ca ai mai multe puse dedesubt, adica nu direct salteaua in patul-tarc, e muult mai sus decat la mine, doar cu slateaua si nu-mi place... plus ca, asa jos, nu se mai leagana patul, si eu, fi-mi-ar capu', i-am invatat leganati pe huni, ce sa fac? am intrat in hora, acu' joc, nene...

Simodina, mi-a facut placere, abia astept sa ne revedem maine!! si pe tine si pe Mara vorbareata!

Alexa, uite ce ziceam mai sus de saltea... dar cea mai mare problema e leganatul si faptul ca se trezesc pe rand, urla si, inevitabil, urlatorul trezit primul il sperie si pe fratica... asa ca tare as vrea sa pot sa legan patul...
Eu zic ca ne gasesti si mai tarziu in prc, eu pot ajunge si seara, daca ti-e mai usor.

Da' fetele, io vin cu mama, ma mai primiti??

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
poveste despre comori
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mimihoo

Piolica si eu . Am ales sa merg acum ca ai mei nu au AC si nu vreau sa prind cine stie ce calduri cu fata acolo. Acum e ink ok, dar cine stie prin iulie cum o fi. oricum in iulie, dupa ce venim de la mare, suntem programati la socri in vizita, adk mergem in Salaj.

www.inimacopiilor.ro/campanie/ajuta.php" target="_blank">Inima copiilor pentru Marie Curie

poze Sofia
jurnalul Sofiei
Flickr

ne vedem la anu' cind o sa avem fetite mari. vacanta placuta la iasi si salaj.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Citat:

Piolica super tari cugetarile

Mi-a iesit budinca delicioasa Tina a devorat o portie Astept si piciul sa se trezeasca sa pape si el . Am facut-o asa :
Orez fiert in lapte. Ca fructe : mar si para coapte si pepene galben (putin ca azi e prima oara) crud. Bagate toate la blender si facute fiiiiin ca sa nu refuze mofturosul Au iesit yamiiiii ! Si miros super bine

Poze

Vot pt Maya

Dar e ok cu lapte pt bebe mic?

Ca daca e asa...ma pun pe gatit...

Matei Gabriel povestea nasterii
Matei Gabriel 24.08.2008 foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

Piolica ! Multzam, si voua, asemenea!

poze Sofia
jurnalul Sofiei
Flickr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Citat:

Mi-a iesit budinca delicioasa

Orez fiert in lapte.

ai folosit lapte praf?

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
poveste despre comori
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Lumi nu lapte praf. Lapte normal, milli. M-am gandit ca asa cum ii fac branzica din lapte normal cu iaurt, pot sa ii dau si orez facut in lapte. Ca a fiert 20 minute. O fi ok ????

Le : si pestele tot in lapte l-am fiert si nu a vut nimik. Sper ca nu am gresit
Babymom tu ce zici ? ii fac rau ? E permis sa ii dau asa la 8 luni ?

Poze

Vot pt Maya

Mergi la inceput