Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (130)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Rox, daca tot esti in curatenii nu vii si pe la noi putin?

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

bravo soricelului mancacios!

am testat scortisoara azi, nu stiu cine a zis, da bine a zis, ca si lui Radu si lui Teo le-a placut la nebunie

are si efecte secundare? ca altfel le mai pun!

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

discutie intre un adult(asa se presupune) si-un bebe:
-amalia, spune ma-ma!
-ta-ta!
-hai, amalia, spune ma-ma!
-ta-ta!!
eu ce sa-nteleg de aici???

Ramona, si caruciorul meu tot rosu e si este exact ca al Evei, copertina se trage pana jos... oricum, foarte fain si cochet e si cu umbreluta.

_
nasterea strumfitei mele; piticania creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

baiiii, eu nu mai vin la Bucuresti ca mi-e rusine sa apar cu o scirta-scirta de carucior de imprumut... nici macar copertina nu are.
asta e, daca i-am luat Elsei super carut care nu incape decit in portbagaje imenseeee, ne-am pus pe milogit un cacucior din ala mic, zis umbrela.
va pup, plecam afara

Mamica fericita de bebelina Elsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Piolica, lasa, stim deja ca esti saraca, ce mai conteaza....

Ramo, garga, abia va astept!!!

Nadina uite-ti aici printesa. Inutil sa-ti mai spun ca m-a fermecat? Ca iar mi-a adus aminte de ce vreau si o fetita...? la final, ai niste poze cu mingiuta/mingiutele de care-ti vorbeam azi.tepisorii sunt din cauciuc tare ca si mingiuta, ii ajuta sa o prinda f bine cu manutele si sa o rontaie. culoarea nu se ia... e ieftina rau... eu-s ok cu ea, cred ca o sa le cumpar si mai mari.

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
poveste despre comori
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi

Mergi la inceput

Ramo, o iei si pe matraccuca cu tine maine??

Matraccuco, eu le-am dat scortisoara de multe ori, no side effects!!

_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
poveste despre comori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Mimihoo, ce surpriza! Talentatul tau sot are origini salajene?! Unde, mai exact sunt bunicii Sofiei? Intreb pt. ca si eu sunt salajanca si cu toate ca am plecat de-acolo de la 18 ani, imi sunt tare dragi locurile. Aveam eu o banuiala ca aveti origini prin Ardeal cand am vazut printre pozele tale o imagine cu cascada Varciorog. Si noi am colindat zonele acelea - tare pitoresti!

Babytza, daca puiul tau nu are intoleranta la lactoza sau hipersensibilitate la proteinele laptelui de vaca poti sa-i dai ocazional preparate pe baza de lapte de vaca. Nu e indicat ca laptele de vaca sa fie laptele lui de baza, ca sa zic asa.

Mama lui Dragos si a lui Victor

Mergi la inceput

David de tzitziri, esti un baietel extraodrinar de dragut, voios, ai crescut f frumos si-mi place mult de tine!! Mami a ta e cam zgarcita, doar 7 poze ne-a aratat cu tine, dar sunt bune si ele.

_
GHIDUL MAMEI
poveste despre comori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paula-Laura spune:

Buna fetelor!

Ce stiti de toxoplasmoza in sarcina? Fina mea e insarcinata in 8 saptamani si la analize a iesit ca are infectie...
Mine merge la spitalul de boli infectioase sa refaca analiza si sa vada daca infectia e mai veche de 3 luni. Daca nu, doctora ii recomanda avortul... voi cunoasteti cazuri de infectie in sarcina care s-au terminat cu bine?? Sa mearga si la alti doctori?

multumesc si revin mai pe seara

Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

babymom
prima data ma gandeam ca unde stii ca al meu sot ar fi talentat ... m-am gandit la pozele lui, dar de unde sa stii de ele, si mi-am adus aminte de linkul de mai jos cu jurnalul :-)).
Tatal lui este de pe langa Jibou, Somes-Guruslau mai exact. A plecat de-acasa de tanar, a ajuns la 20 de ani in Bucuresti, s-a casatorit cu soacra-mea si cred ca pe la 60-70 de ani, adk la pensie, a plecat inapoi. S-au mutat acolo si tare bine o duc. Ce-ar fi facut in Bucuresti ... ar fi masurat bancile din parc si ar fi sters praful de pe trotuare, asa acolo au gospodarie si totul este BIO :-)).
Vii la Jibou in iulie sa ne plimbam prin gradina botanica?

Piolica, daca nu rezist la alor mei, vin mai repede. Intre noi fie spus, inca nu mi-am revenit cat m-au tocat la cap in perioada in care am nascut. tare fericita am fost cand am ajuns la mine acasa ...

scortisoara strange nitel la burtica.

www.inimacopiilor.ro/campanie/ajuta.php" target="_blank">Inima copiilor pentru Marie Curie

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei
Flickr

Mergi la inceput