Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (130)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

Paula, tare urat. eu zic sa vorbeasca cu mai multi medici, dar daca toti spun ca e buba atunci mai bine avort decat cine stie ce complicatii la copil.

www.inimacopiilor.ro/campanie/ajuta.php" target="_blank">Inima copiilor pentru Marie Curie

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei
Flickr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Paula, imi pare tare rau!! Daca e mai veche de 3 luni sau a facut-o inainte de sarcina, nu e bai, si se vad urmarile la analiza, deci rezultatul poate fi inselator...sau inselator interpetat. daca virusul e activ insa, se recomanda avortul, asa stiu.... offf, sper din suflet sa fie bine, ma gandesc la ea! Doamne ajuta!

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
poveste despre comori
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

daca va intrebati ce caut acasa in loc sa plimb copilul, ei bine, vreau sa-l hranesc de o ora si tot zice pas. Culmea este ca indraznesc sa-i dau ceva ce de obicei mananca. banana cu iaurt si un pic de branza. inainte ii facusem cirese cu banana si branza si iaurt si a spus pas la un moment dat asa ca am revenit la ceea ce stie ...

apropo de incaltaminte, si oanamada a cautat si a si scris despre asta http://oanamada.wordpress.com/ :-)

www.inimacopiilor.ro/campanie/ajuta.php" target="_blank">Inima copiilor pentru Marie Curie

poze Sofia
jurnalul Sofiei
Flickr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mimihoo

Piolica, daca nu rezist la alor mei, vin mai repede. Intre noi fie spus, inca nu mi-am revenit cat m-au tocat la cap in perioada in care am nascut. tare fericita am fost cand am ajuns la mine acasa ...

poze Sofia
jurnalul Sofiei
Flickr

pai atunci ne vedem (dar eu sper sa te simti bine la ai tai)

Mamica fericita de bebelina Elsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

asa de seara buna:

"Orice medic va va recomanda sa nu mancati mult, gras sau condimentat, sa nu beti, sa nu fumati, sa nu faceti eforturi fizice excesive si, daca sunteti bolnav, sa va abtineti de la sex!"

Dar cercetari recente au aratat:

- In Franta se mananca foarte elaborat, cu foarte multe calorii, se stie ca multe produse de patiserie sunt franceze, se face mult sex, se bea mult vin, dar cu toate astea in SUA infarctul este de doua ori mai frecvent!

- In Spania sau Italia se bea mult vin rosu, se face mult sex, dar in Anglia decesele prin infarct sunt de doua ori mai frecvente!

- In Brazilia se bea multa cafea, se face mult sex, dar sunt de doua ori mai putine infarcturi decat in SUA!

- In India si Thailanda se manaca foarte condimentat si cu grasimi, se face mult sex, dar in Anglia si SUA sunt de trei ori mai multe boli de inima!

- In China si Japonia se face foarte mult sex, se manaca condimentat, dar infarctul este de doua ori mai frecvent in America !

Concluzia studiului a fost:

" Puteti manca ce vreti, puteti bea pe saturate, faceti mult sex, ca ceea ce va omoara e vorbitul limbii engleze!"

Mamica fericita de bebelina Elsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Azi Biancu a facut greva foamei. Dim lapte 150, fructe iok, legume 120, lapte cu cereale 100, si lins o banana (sau mai degraba tragea de coaja aia era buna). Acum doarme io astept cu linguritza

Paula, eu nu m as arunca la avort. La Institutul Cantacuzino este Dr Dana Caplan( la laborator o gasiti, este sefa de acolo), mergeti si vorbiti cu ea. Este un om minunat si cald care sta de vorba si iti explica. Eu aveam la Inisa listeria si medici inclusiv renumitul dr Albu mi a recomandat avort. Ea m a incurajat si m a pus sa fac in fiecare luna analiza sa controlez titrul si a fost super ok dupa cum sti, o chiama Inisa
Repetati analiza si vorbiti cu doamna doctor, multa sanatate

sabinelu insemana urmatorul e baiat

piolica ce fain daca ne vedem

Lidia rezisti afara toata ziulica? pi esti taaare( si io lesinata).Si pe Stefan unde il lasi?

gargaritza da un Pm unde ai luat carutzul si caaaat?

nocom pliz vreau pe PM datele agentiei, acuma incepe sa imi placa In leg cu dezvoltatul si Inisa cu Bianca sunt total diferite dar la noi e invers. Bianca e zvapaiata Inisa a fost foarteee la locul ei.Io zic sa stai linistita, cupilu este super ok

babytza super suna pudinca aia, deci mere cu lapte de vaca pt bebei daaaa? O sa fac si io

de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Paula-Laura

Buna fetelor!

Ce stiti de toxoplasmoza in sarcina? Fina mea e insarcinata in 8 saptamani si la analize a iesit ca are infectie...
Mine merge la spitalul de boli infectioase sa refaca analiza si sa vada daca infectia e mai veche de 3 luni. Daca nu, doctora ii recomanda avortul... voi cunoasteti cazuri de infectie in sarcina care s-au terminat cu bine?? Sa mearga si la alti doctori?

multumesc si revin mai pe seara

Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete

Da, am o prietena. I-a supravegheat sarcina tot dr. T
Nu stiu din pacate daca infectia ei a fost mai veche de trei luni o pot intreba cand o prind, dar nu in seara asta...
Fetita e foarte bine. I-au supravegheat cresterea indeaproape atat in sarcina cat si in primul an, nu au fost probleme.
A facut si PCR, o s-o intreb mai multe cand o prind, dar cel mai bine ar fi sa meraga fina ta sa stea de vorba cu T.

Doamne ajuta!

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

buna seara!

am recupoerat la greu nu mai am timp deloc la birou sa va citesc asa ca citesc seara si ....

cartela vodafone acelasi numar:bifat; telefon : identic cu cel de inainte: bifat; mai saraca cu 5 mil: bifat (am luat din banii economisiti sa arat traznet la nunta fratelui meu, filmata de euforia tv), nunta o fi la Galati, dar bucurestencele care merg si pe care le cunosc se invart numai pe la Levintza, Bote, Albu, de cand au auzit Io nu cred ca mai am bani nici sa-i salut macar

paula-laura: daca poate prietena ta sa mearga la Dr.T inainte de a lua o decizie, Sanatate multa!

nausica, eva, mimihoo: am cumparat ii ptr nepotelele mele din Spania, din Unirii, cam 150 ron bucata vara trecuta. Nu mai stiu exact ce marime, stiu doar ca mama mi-a spus ca vor fi taman bune de purtat cu fota la 3 ani, asa ca s-ar preta la ce cautati voi ptr bobocei/bobocite.

anca: am luat de la Calpol un biberon, de 150 ml si cu un catel(si o broasca) care se da cu parapanta, desenat pe el, cu tetina cu o forma ciudatica, de care Vlad s-a indragostit iremediabil. Ii este sete sau nu, orice i-as pune in el bea cu placere. Are si doua torti, plastic albastru, am aruncat ambalajul, am doar un cod pe fund. Nu-mi vine sa cred cat ii place recipientul asta Inca mai pot fi pacaliti, parerea mea!

piolica: eu vin in IOr sa va vad

Apropo, am fost jos in Tineretului, nu am zarit pe nimeni, dar daca ati auzit o isterica ce urla la telefon pe "aleea mamicilor", eu eram Discutam prieteneste cu niste "domni" dintr-o banca

babytza: moama ce este ce ai facut tu acolo. Am furat ideea

klemi: sanatate multa!

nausica: trumite-mi si mie nr tau pe Pm, eu am apucat sa scriu doar ca am acelasi numar, ca a trebuit sa fug, ca azi fuse 25 ale lunii

revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Salutare!
Eu iar innebunesc cu DA!! Deci, a avut piele aspra in obrajori si bubite mici care se vedeau doar de f aproape...a inceput sa baleasca la greu(3 sapt de la dinti) si i-au iesit niste bubite in barba...am fost la dermato-am uns cu Afloderm+Baneocin si i-au trecut....dupa ce am incheiat tratamentul i-au aparut iar portiunile aspre in obrajori si, acum are cateva bubite mici,rosii pe fata si gat Ce sa fac?Daca merg la dermato imi da iar cortizoane, la homeopat pot sa merg abia peste o luna cand vine sotul ca eu nu ma descurc cu masinoiul asta mare pana la Iasi!

FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

sabinelul: si la mine la fel, cand ii este lui mai bine, tot ta-ta-ta imi zice Sa mai zica cineva ca baietii sunt mamosi, nu frate, pe mine ma freaca si ma innebuneste, iar cu ta-su este ingerash. Cum au unii un noroc pe care nu-l merita....
D-na Vio se jura ca deja cere apa-papa, plescaind din buze pana il nimereste, dar mama ramane intr-un viitor idepartat

bey, voi chiar ati gasit umbrele de soare universale la targ? io nu am vazut decat la Graco si nu se potriveau la caruciorul meu

lumi: am vazut astazi pe strada, doi gemenei absolut superbi, cam la 2 ani-2,5 ani. Erau absolut DEMENTIALI! Si ma gandeam la tine, cat de greu trebuie sa-ti fie acum si cate eforturi trebuie sa faci cu inima si cand vor mai creste, de mandria pe care o sa o simti. Pe bune, parca erau ai mei, asa ma simteam eu cand i-am vazut. Pantaloni scurti din jeans, camasi la dunga, rucsace cu Mickey Mouse, blondutzi,curiosi la marcile masinilor care treceau pe strada, ADORABILI

bitza: imi pare rau, nush cum sa te ajut, doar daca vrei pot sa-l sun pe pediatrul meu, are cateodata niste idei traznite la prima vedere, dar care chiar dau roade( din auzite de la tarla de mamici pe care o pastoreste). Asta doar daca mai vrei o parere

Mergi la inceput