Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (130)
Raspunsuri - Pagina 8
Paula-Laura spune:
fetelor, multumesc mult pentru raspunsuri si incurajari!!
[fl
sper din suflet sa fie totul ok!
In alta ordine de idei o verisoara de-a mea care are DPN pe 8 iunie si vroia sa nasca la Elias a primit vestea ca intre 2-7 iunie maternitatea e...inchisa pentru curatenie 
Saraca acuma e bulversata total si se intreaba daca nu are doctora cumva un salon de nascut la ea acasa
Cum o fi asta- sa inchizi sectia o saptamana???
Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete
piolica spune:
Laureta, Felicic abia astept sa va vad! Si pe cupii, bineinteles... mai ales pe ei 

Wow, daca reusim sa ne stringem mai multe o sa fie super. parca ii si vad pe bobocei aliniati la poze (fara carucioare, ca al meu e urit si mi-e rusine.
)
Mamica fericita de bebelina Elsa
bitza2008 spune:
Felicic te rog, daca poti, sunt disperata!!!!
FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)
Paula-Laura spune:
Zilele astea am o problema cu fi-miu:imi mananca si urechile
E fomist rau de tot, oare exista puseu la 7 luni si jumatate???
In prima parte a zilei este ok, insa seara cere mai mult de mancare. Practic are 6 mese pe zi: 8-lapte/11 fructe/15 legume/17 iaurt cu cereale. Pe la 19,30 plange iar de foame si nu mai stiu ce sa ii dau
(in mod normal dupa masa de legume urma iaurtul pe la 19)
Oare sa ii dau mai multa mancare la pranz? Desi mananca 200-240 grame(un borcanel avent) si nu as vrea sa cresc cantitatea...Mai aveti mancaciosi ca Mihnea sa imi dati idei unde as putea introduce o gustare si ce anume...
sarumana mult
In rest excursia la Tulcea a fost ok, i-a placut de strabunica lui, a impresionat cu zambetul lui zecile de oameni ce l-au vazut in weekend, a concurat cu popa in biserica
...iar duminica la pranz era rupt de somn ![]()
si ma bag la somn ca maine merg la munca
Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete
mamidestefan spune:

Pentru toate fetele ca vor sa ajunga la INTILNEALA IN IOR MIINE ...si nu cred ca vor ajunge la 10 ..nr meu de telefon este pe mail-ul comun ...in directorul cu TELEFOANE...daca nu gasiti strigati pe aici...ca vi-l dau pe PM.
laureta Stefan sta cu taica-su...
Stefan are program destul de diferit de Izabella ...dar chiar si asa ..incerc pe cit posibil sa ne intersectam ...
De fapt asta e motivul pentru care nici nu m-am aventurat sa stau eu cu amindoi acasa ..ca asta ar fi insemnat sa il sacrific pe Stefan ...adica sa "il pun la colt" ori de cite ori Izabella are nevoie de mine...si nu e fair pentru el. E o situatie speciala ..si un compromis pe care il facem ..sa le fie lor bine ..
Paula Nu stiu cum sa te ajut...chiar nu am info despre toxoplasmoza asta ...tot ce va doresc e sa fie o alarma falsa ..ori sa existe alte solutii ..mai bune decit avortul..
cred ca vroiam sa mai scriu...dar trebuie sa ma "adun" nitel
LIDIA
de
Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si
Stefan-Eduard (21.08.2006)
babytza spune:
Babymom multumesc mult de raspuns 

M-ai linistit, deja imi puneam si eu semne de intrebare daca nu cumva am gresit facand cu lapte. M-au pus fetele pe ganduri.... Sar'na mult 
Paula ne rugam pt samburelul mic , sa fie bine 
Monicaaaa poate nu mai auzit cand te-am strigat
Esti bine ??? 
In seara asta piciulica a fost atre agitat....de la 4 nu a mai dormit deloc si era frant de oboseala la 8.30 dupa baita. Asa ca a plans saracutzul cu lacrimi de crocodil
Si iar s-a ridicat mititelul si mai nou are un nou tzel : sa traga de camera video de la monitorul de supraveghere....se intinde cat poate el de mult ca sa ajunga la ea
Maine il filmez ![]()
Puuup toate mamicile si boboceii si fug la nani ca sunt franta, Azi-noapte am adormit abea la 3 si la 7 a venit un tren in gara
Nu mai dorm nene la pranz , ca ma dau peste cap de tot...Si dimineata mergem la dr , deci nu venim nici noi in parc.
Noapte buna 
Babytza si puii
Valentina
David
Poze
Vot pt Maya 
mamidestefan spune:
da ..mi-am amintit
Am cistigat si eu un voucher de 100 RON la LAREDOUTE...sunt curioasa daca gasesc ceva la pretul asta sa iau ...sau trebuie sa mai pun inca pe atit ![]()
Si tot din "ciclul" BABYEXPO ...
azi m-a oprit o mamica pe strada ...aproape de casa ...sa imi zica ca m-a vazut la SALSA BABY ...eram sa cad jos...pai bine ...erau acolo doar citeva mamici...cum e posibil sa fie 2 din aceeasi zona...cartier..poate chiar strada..
oricum singura explicatie rezonabila e WRAP-ul ...eram singura mamica cu wrap ..si se cam uitau mamicile la noi...ce bine ne era in wrap...desi a fost cam cald ..recunosc ![]()
LIDIA
de
Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si
Stefan-Eduard (21.08.2006)
felicic76 spune:
apropo de sandalute/pantofiori: prietena mea, cea cu bebetto, mi-a recomandat Hokide. Ea ii cumpara fetei de 5 ani incaltaminte de la ei, si ea este umblata muuuuult pe afara la terapie prin cumparaturi ptr unica fiica
, ce mai: m-a convins de marca asta
. Doar ca numerele nu se potrivesc cu ce stim noi: l-am probat pe Vladutz cu o pereche de la ei, cea mai mica: 18, si era cu doua numere mai mici decat ii trebuia lui. Eu ii retin si ii caut pentru viitor, de la ea stiu ca sunt ok pentru copilasi (lucrati bine, piele, talonete etc)
laureta spune:
bitza imi pare rau pt puiu mic, nush ce sa zic ca nu cunosc foarte bine problema. Inisa cand era bebe avea o tendinta de DA dar care am rezolvato rapid cu Avene Trixera ( crema si solutie de baitza), am inteles ca baitza cu taratze e foarte buna. I idee personala ce as fi facut eu, niste analize de alergie, un set complet. Pupici sa va reveniti rapid
felicicule da bre pozele alea ca de abia astept sa le vad
( le pun la Cancan ehaaaa sa compromit o relatie
)
mamidestefan si io eram la Baby Expo cand au anuntat ca incepe Baby Salsa, atunci intram![]()
babytza zici ca te culci, ne pacalesti haaaa, io zic ca faci altceva..![]()
paula pai daca vrea papa baga lapte, sau nu vrea? ce noroc pe capul tau vreau si io asa "problema"![]()
de
Inisa Ana-Maria si
Bianca Nicole