Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (130)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ankussa spune:

Seara buna si de la noi ;-)
Azi a fost bank holiday si a fost super ca tati a fost liber si am tot colindat, cu folos de altfel pt ca dupa 2 zile de cautari si vazut case am gasit una care imi convine 80%.

Khristin si eu sper sa fie frumos in vacanta, ca traseu iti pot spune ca am luat biletele in Costa Dorada, la Salou si ne vom face timp sa ajungem si in Barcelona. Ieri am fost la piscina si spre stupoarea mea lui Vladut nu i-a placut, sa fii fost de la faptul ca erau o gramada de copii care urlau, stropeau cu apa, nu stiu dar sper sa-I placa la mare. Super concertul lui Kylie am inteles, sa ne spui impresii dupa. Pupam boboceii.

Piolica deja ma bagi la idei, pai eu ce fac, nu mai vb english deloc? ;-)

Feli offf ma recunosc in pataniile tale desi trebuie sa recunosc ca nu le fac chiar asa ;-) pupam grasul Falkone ;-)

Nausica unde gasesc si eu jucaria din etichete ca fii-miu e mare amator.

Bitza rabdare mamico si tiutun (asta in cazul in care fumezezi - eu astept sa termin cu alaptatul si dupa aia om vedea). Oare nu sunt de la caldura bubitzele? La Vladut sunt ca niste pete care se maronesc\inrosesc la apa calda sau caldura. Nu ai decat sa hidratezi bine pielea si cam atat. Mie mi-a trimis cea mai buna prietena din tara niste sare de baie Topfer cu tarate de grau si sunt ok pana acum si apropos rareste baitzele puiului ca cica pielea se usuca mai rau. Pupam si sa stii ca noua ne merge ok cu Hydromolul daca nu gasesti acasa iti trimit de aici cumva. Pupam.

Irina cum e pitica? Mai bine speram.

Muuh eu sunt sigura ca n-o sa stea fii-miu sub umbrela nici 10 minutele da` o sa ne plimbam cu el pe plaja si incercam sa-l pacalim cu jucarii.
Va pup, noapte buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Laureta mi-ai dat o idee! Incerc maine si la alergolog!
Ankussa pun sotul sa caute in Olanda ca aici n-am gasit. Esti draguta! Baie ii fac acum la 2-3 zile iar pielea e hidratata, se simte catifelata la atingere(folosesc WEleda)

FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

bitza, multa sanatate puiului!
Lidia, intilneala placuta maine. Asteptam pozici cu boboceii de la intilneala.
nikolici, vazui bine??? La multi ani alaturi de sot! Sa fiti fericiti, sa va iubiti si sa va cresteti boboaca frumos!

am pus si eu niste poze cu Elsa aici
va pup pe toate. o seara cit mai placuta.

Mamica fericita de bebelina Elsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

hei

tot in urma cu 2 capitole sunt

300 intrebai de experiente cu munca si alaptatul
nu stiu cat de relevant poate fi exemplul meu dat fiind ca nu ma impac cine stie ce cu pompa.....
lipsesc de acasa vreo 8 ore, ma mulg la servici la pranz si scot in medie 140 ml (curios azi am reusit 200ml) si mai ma mulg noaptea la ora 24 si mai scot vreo 60 ml.

Cam asta e laptele pe care il las zilnic acasa: e folosit de dimineata la cereale si pentru o masa de lapte.
De cele mai multe ori mai ramane si pt ziua urmatoare din cauza de copil mofturos.

Thea teoretic are 2 mese diversificate: la 10-11 cereale si la 14-15 legume

pentru cat timp vei lipsi de acasa ( ca zile)? poate ar trebui sa incepi sa refaci rezervele in congelator.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Ramo cat vei lipsi si cu cine o sa stea?
Eu, cat am fost plecata ma mulgeam cand sanii deveneau durerosi (pe atunci Dimitri sugea inca la doua maxim trei ore) iar el a baut lapte praf. Am mai povestit eu ca nu am o relatie prea buna cu pompele si nu am facut stoc in prealabil. Acum cand lipsesc cateva ore, maxim 6, il alaptez inainte sa plec si indata ce intru pe usa. In timpul asta el mananca partea diversificata a alimentatiei si lapte praf daca cere dar nu prea cere. In noaptea de dupa o astfel de zi ma suge mai mult.

Mergi la inceput

vorbeati de fobii....sper ca nu s-a perimat subiectul intre timp

pe mine ma sperie insectele ce zboara si bazaie puternic precum si sobolanii.....cu soriceii aproape m-am imprietenit de cand stau la casa (ne-au vizitat de vreo 2-3 ori cand uitam usa de la intrare deschisa...acum avem un aparat ce ii tine la distanta )

ei bine de cand am ramas insarcinata incerc sa ma stapanesc ...cel putin cu zburatoarele.....din fericire cu domnul Ratatouille nu am facut cunostinta in spatii inchise

nu stiu cat se mostenesc genetic si cat se invata
am un ex clar in minte: Ei ii este foarte frica de catei. baiatului ei de 12 ani asemenea.....
de fiecare data can ma bazaie o albina, ma gandesc la ei....functioneaza de minune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

laureta: cum imi gasesc cablul de transfer, cum le pun

Ce mai papa Vladutz: banana direct dn coaja Se ia o banana, se taie pe jumatate cu cutitul si se scobeste/marunteste nitel cu linguritza. Apoi se ingurgiteaza, una pe zi, nu am avut tupeu sa-i dau mai mult de una jumate, m-am oprit, eu le consider "grele". Iaurtul simplu ii face gura punga, se stramba, o linguritza de banana, una de iaurt este, banana maruntita si amestecata in iaurt este halita de foame, nu de placere.

De abia astept piersicile romnesti, sunt sgura ca-i vor placea. I-am dat cireasa, ii place, o suge, dar o scapa pe langa el si se enerveaza, poate ii fac suc daca pot.

Nu mai sterilizez nimik de cand l-am vazut ca-i ofera lui Fox suzeta contrapartida limba pe fatzaAcum doar ostracizez cainele, pe considerentul ca are mai multa minte decat el, cu toate ca se pare ca se inteleg perfect la dracii

fobii: nu am, clasice. Am altele, extrapolate nitzel, si nu isi au rostul dezvoltate aici.

Mergi la inceput

muuh, mi-a placut foarte mult cum ai argumentat situatia cu NU si opniile difrite ale parintilor.
cum as putea deveni si eu la fel de inteleapta? poti sa imi recomanzi vreo carte sa ma destept?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Citat:
citat din mesajul lui felicic76

Nu mai sterilizez nimik de cand l-am vazut ca-i ofera lui Fox suzeta contrapartida limba pe fatzaAcum doar ostracizez cainele, pe considerentul ca are mai multa minte decat el, cu toate ca se pare ca se inteleg perfect la dracii

hahahahahahahahahahhahah! m-ai omorit cu asta!

Mamica fericita de bebelina Elsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Inisu meu pleaca miine in prima ei excursie singurica fara mami si tati. Ma simt ciudat, puiul meu a crescut, cand?

de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole

Mergi la inceput