Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (130)
Raspunsuri - Pagina 15
Corrina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ankussa Offf...pe 3 august ma duc la serviciu...fetelor mai experimentate aveti idee daca pot sa alaptez dimineata la 7 sa zicem si dupa aia pe la 6 seara? Mi-ar parea rau sa pierd lapte, Vladut e super fericit la tzitzi si mie chiar imi place sa-l alaptez. Multumesc anticipat ;-) |
Hello,
Am reinceput serviciul de 3 saptamani si il alaptez pe M cum ajung acasa (15.00 cel mai tarziu) pe la 17.00-18.00, seara inainte de nani si noaptea de 3 ori. Practic nu il "privez" decat de o masa de san pe care o lua pe la 9-10, inainte de primul somn al zilei. Pare multumit iar cantitatea de lapte mi se pare la fel ca inainte. Acum sa vedem ce-o fi mai departe...
LE: Oricum, la bb2 (scrisesem 3
fericita de
Mihnea-Cristian - 17.08.2008Ma fac mare
bitza2008 spune:
Anca Multa sanatate printesei!
Andy.g in 7 zile lucratoare e gata.La urgenta in 2 ore!
Mimihoo 
Ratonelule gata sedinta?
Eva felicitari!Asteptam filmuletul!
Ankussa am fost la plimbare si inca nu i-au aparut alea rosii. Eu in dr de fam n-am nici o baza, ca i-am zis de obraji si a zis ca e bn sa-i dau sudocrem, n-a zis nik de DA.Te cred ca nu se fac, eu facusem in tara analize pt toxo si listeria inainte sa raman gravi si in Olanda nu se fac...oricum eu am facut mai multe analize decat fac olandezele ca, deh sunt din est
Preety ce mai faci? Cum e Bighidel?
Andy.p
mai avem, azi termina pe lateral si maine incep fatada
FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)
preety spune:
Bitza multumim de intrebare
. Noi suntem ok... sambata am fost la o nunta si m-am dat un pic peste cap din cauza ca n-am dormit noaptea iar duminica fimea m-a luat de buna (ca doar nu avea ea treaba ca io cadeam de somn...)![]()
In rest... nimic deosebit... nu prea am mai apucat sa citesc... acum intrasem sa uram
sarbatoritilor zilei si in special unui mic hun pretios pe nume Robi, cu mult drag de la Sorina!!!
Ref pestiuc... evident e iar in spital!!! ![]()
toata bobocimea!
Gogosharul meu drag! (22 octombrie 2008) - poze cu palarii si bascute!
Ticker Sorina Gabriela
Bazar pentru Mihaita! si pentru Sonia si Andrei!
www.tamagochi.ro/pet-bighidel" target="_blank">
Votati pestisoru portocaliu !!!!!!!!
AlexaM spune:
| citat din mesajul lui Paula-Laura Zilele astea am o problema cu fi-miu:imi mananca si urechile In prima parte a zilei este ok, insa seara cere mai mult de mancare. Practic are 6 mese pe zi: 8-lapte/11 fructe/15 legume/17 iaurt cu cereale. Pe la 19,30 plange iar de foame si nu mai stiu ce sa ii dau (in mod normal dupa masa de legume urma iaurtul pe la 19)Oare sa ii dau mai multa mancare la pranz? Desi mananca 200-240 grame(un borcanel avent) si nu as vrea sa cresc cantitatea...Mai aveti mancaciosi ca Mihnea sa imi dati idei unde as putea introduce o gustare si ce anume... sarumana mult In rest excursia la Tulcea a fost ok, i-a placut de strabunica lui, a impresionat cu zambetul lui zecile de oameni ce l-au vazut in weekend, a concurat cu popa in biserica si ma bag la somn ca maine merg la muncaMami de Mihnea (09.10.2008) poze www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete |
Matei e in puseu cred ca de la 6 saptamani si nu se mai termina
avem mese asa:
lapte (san) seara la 9, la 1am, 5am, 8am
fructe + iaurt: 10am
legume + carne + iaurt: 14
fructe + iaurt : 17
legume+carne+iaurt: 19:30-20
Si mananca o gramada la fiecare masa(mai putin cand e in deplasare si sunt atatea lucruri noi de vazut). Lapte nu stiu cat suge... II merge ok cu programul asta...
Sper ca te-am ajutat.
Matei Gabriel povestea nasterii
Matei Gabriel 24.08.2008 foto
bitza2008 spune:
Lasa Preety ca-l scoatem noi din spital...am dat votul 13! CAnd mai "pleci" lasa-l cuiva in grija...ma ofer!![]()
Corrina spune:
preety pai intra si tu mai des sa votam pestiucul! Eu mereu ma uit dupa tine pe aici sa dau cu voturi in el!!
Aveti votul 14 de la noi, cand ajung acasa, mai dau unul!
fericita de
Mihnea-Cristian - 17.08.2008
Ma fac mare
preety spune:
Am pierdut rau sirul cu cititul... sunt cu vreo 5 capitole in urma...
Bitza daca te oferi iti trimit link-ul pe pm si parola de la cont ca sa te ocupi si tu de el... ![]()
Gogosharul meu drag! (22 octombrie 2008) - poze cu palarii si bascute!
Ticker Sorina Gabriela
Bazar pentru Mihaita! si pentru Sonia si Andrei!
www.tamagochi.ro/pet-bighidel" target="_blank">
Votati pestisoru portocaliu !!!!!!!!
sabinel spune:
neata! daca n-ati aflat inca a nascut nikita ![]()
![]()
![]()
_
nasterea strumfitei mele; piticania creste
Corrina spune:
| citat din mesajul lui sabinel neata! daca n-ati aflat inca a nascut nikita |
Neata la ora asta?
fericita de
Mihnea-Cristian - 17.08.2008Ma fac mare
bitza2008 spune:
Preety astept PM!
Corrina e fetita! Cristina,parca