Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (130)
Raspunsuri - Pagina 16
sabinel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Corrina Neata la ora asta? fericita de Mihnea-Cristian - 17.08.2008Ma fac mare |
pai acum am facut ochi
_
nasterea strumfitei mele; piticania creste
tzitziri spune:
Lumi
, i-am transmis mesajul lui David.
Multe lunite frumoase inainte pentru huni
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
Corrina spune:
bitza2008 si sabinel multumesc pt precizari. Tocmai vroiam sa editez mesajul si sa scriu "..sper ca nu e fetita, pt binele ei.." Ghinion!
A nascut o fetita perfecta vad - lungime si greutate. Bravos!
fericita de
Mihnea-Cristian - 17.08.2008
Ma fac mare
kllemi spune:
hello girls am fost aseara la dr. ptr. ca vreau sa spun ca aveam cita stapilopodul pe inima, am stat o gramada, pina sa intram observ ceva pe pielicica ei, eeee....zic, e de la caldura, da de unde,deja cand am intrat inauntru era toata burtica plina
sa uitat vestitul STANCIU la ea si zice, mda este o boala contagioasa, si anume ROZEOLA (cred ca am inteles bine,
) cica face parte din familia rujeolei, nu avem restrictie la nimic decat la iesit afara
.......si eu care imi facusem atatea planuri, sa o sun pe MAMIDESTEFAN, mai pe seara sa ne vedem si noi cu ea 
In concluzie am plecat de acolo fara stapilopod pe inima, ptr ca eu ma gandeam la ce e mai rau
......asa sunt eu mai panicoasa
fericita de
AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
_giulianna_ spune:
Hello!
Am reusit sa citesc foarte putin din urma. Imi pare rau de bebeii bolnaviori.
Anca multa sanatate Carlei!
Alexa da' baloteaza Matei la iaurt... ![]()
Ramo felicitari pentru progrese. Eu ma chinui sa-l invat sa faca "pa" dar nu se lasa deloc. Inca nu-i timpul dar eu insist :)
Moni
vrem sa vedem si noi burticuta! 
Si daca tot veni vorba de progrese, priviti ce a mai invatat flacaul
Pupici, am putin timp liber si ma duc sa mananc, leusorul se odihneste.
Mami de
Eduard-Gabriel (17.08.2008)Ticker Edi
_giulianna_ spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kllemi hello girls am fost aseara la dr. ptr. ca vreau sa spun ca aveam cita stapilopodul pe inima, am stat o gramada, pina sa intram observ ceva pe pielicica ei, eeee....zic, e de la caldura, da de unde,deja cand am intrat inauntru era toata burtica plina sa uitat vestitul STANCIU la ea si zice, mda este o boala contagioasa, si anume ROZEOLA (cred ca am inteles bine, ) cica face parte din familia rujeolei, nu avem restrictie la nimic decat la iesit afara .......si eu care imi facusem atatea planuri, sa o sun pe MAMIDESTEFAN, mai pe seara sa ne vedem si noi cu ea ![]() In concluzie am plecat de acolo fara stapilopod pe inima, ptr ca eu ma gandeam la ce e mai rau ......asa sunt eu mai panicoasa fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008) |
Ai inteles bine, e vorba de ROSEOLA.
A avut si un bobocel de la odiseea noastra, Gruia de Nerantula.
Mami de
Eduard-Gabriel (17.08.2008)Ticker Edi
bitza2008 spune:
Kllemi
si multa sanatate Amaliei.Nerantula a iesit cu Gruia in locuri "pustii"
Va place semnatura???Sper ca mi-a iesit?
www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL
anca81 spune:
Am fost totusi la medic, conjuctivita bacteriana si mi-a dat Nettacin. Acum nu stiu ce sa fac, i-am spus sotului sa-mi ia si Ciloxan si vad pe care i le pun. Inca ceva, mi-a recomandat Vi-sol pentru raguseala Carlei (raguseala care dureaza de vreo 3 luni), Babymom, iarasi te stresez, sa-i dau? Pe prospect scrie ca are calciu si vitamine. Ce legatura are calciul cu raguseala 
Kllemi, multa sanatate Amaliei sa treaca cat mai repede roseola.
Giulianna,
micul trompetist.
Mamica fericita de
Carla Alexandra(13.08.2008) 
Piti mic se face mare
ratonelu spune:
gata aia cu departamentu'...acum ne ia pe fiecare...ce placere or avea...frateeee sa stea in sedinte...de fapt, cre ca n-au ce face...ma rog![]()
sabinel..cum domle...abia va treziti la 12?????
tine-ma...s anu te bat!
Ram,
felicitari
klemi...
imi pare rau . dar, parca nu e asa grava.
trece.
babytza spune:
Hello 
Am venit si noi de la dr. Avem 7800 si 72cm
Cica stam bine
Ne-a scazut vigantolul la 2 pic/zi si avem capatzana de bebe de un an ....e un capos in continuare ![]()
La putzica : nu facem decalotare mecannica. Nu e prea mult decalotat pana acum , dar dr a vazut progrese fata de cum era la ultimul control si il lasam asa pana la un an. Apoi mai vb. ![]()
![]()
![]()
Dinti : ne ies incisivii laterali de sus. Va fi un mic vampirel ![]()
Klemi macar esti linistita ca nu are puiuta ceva mai grav
Multa sanatate si poti sa iesi prin locuri mai ferite, sa nu intre in contact cu alti copilasi 
Anca si David a avut la 4 luni. Nu stiu de unde...maini murdare , sau cine stie. O sa ii treaca repede 
Baby boy

Giuliana Edi e un dulce , ca de obicei 
Moni cum nu mai scrii ? La noi aici la bobocei , sau deloc ? Ce e cu tine ?? S-a intamplat ceva ? 

MA duc sa pun puiul in pat la nani.
Babytza si puii
Valentina
David
Poze
Vot pt Maya