Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (130)
Raspunsuri - Pagina 17
preety spune:
Bitza esti mortala 
Kllemi sanatate multa!
Ref roseola a avut si fetita unei prietene, fetita cu 5 zile mai mare decat Sorina.... le-a indicat sa puna amidon alimentar in apa de baie pana se face apa laptoasa... sa spele fata acolo si apoi s-o clateasca cu apa curata si de sapun si de amidon... Asta pana trec bubitele. Ce am inteles este ca e un tratament optim si ptr bubitele care ies pe bebei de la transpiratie si ca se poate aplica si pe termen mai lung respectiv cat tine vara.
Giulianna simpatic foc leutul 
Gogosharul meu drag! (22 octombrie 2008) - poze cu palarii si bascute!
Ticker Sorina Gabriela
Bazar pentru Mihaita! si pentru Sonia si Andrei!
www.tamagochi.ro/pet-bighidel" target="_blank">
Votati pestisoru portocaliu !!!!!!!!
bitza2008 spune:
Giulianna
micul trompetist!
Babytza bine ca ati scapat de decalotarea mecanica!Dr mea, la ultimul ctrl nici nu s-a uitat, a zis ca la un an trebuie sa fie decalotat complet
Felicitari pt bilant!
soricelul capos!
Preety 
www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL
ratonelu spune:
ce putine suntem azi....oare
unde la soare, parca, plimbare, shopping...sunt fetele si ..baietii?
kllemi spune:
bitza ce imi place cum ai scris tu acolo BIGHIDEL
, e super 
preety mie dr. nu mi-a zis nimic de pus ceva in apa (bine, mia zis asistenta ca sa nu ii fac baie deloc
, dar cine se ia dupa aia).....eu sunt curioasa daca aceste bubite, "o mananca"??? de fapt nu sunt bubite, sunt ca niste pete 
Voi a-ti fost azi la intalneala??? Cum a fost?? 
fericita de
AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
monica_dicut spune:
Nu mai scriu la bobocei Rox
N-am patiti nimic, suntem ok.
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
23+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata
kllemi spune:
heeeeiii...ratonelule, vezi ca mai sunt unii si "arestati la domiciliu"
, nu numai in parc si la soare....daaaa

VREM AFARAAAAAAA.....

fericita de
AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
laureta spune:
Am facuto si pe asta. Am mers cu metroul Titan-Militari cu galusca in marsupiu
. Io cred ca ma mut la metrou, doarme pitica acolooooo super super
. Dupa ce a vorbit cu toti cei din jur a verificat bara s a uitat atenta peste tot, a pus capul la pieptul meu si
giulianna , ce repede s a prins smecherila sa sufle
moni, imi pare rau ca nu ne am vazut la Baby Expo. Io daaa tot fara ciclon
anca multa sanatate printesei
babytza pupam micul vampirel
pretty votat peshtic![]()
babymom avem de sabatorit cam la fel, si noi facem 10 de casatorie in septembrie si 15 ani impreuna in noiembrie
eva felicitari pt dintzoc
Ramo felicitari pt "pa"![]()
ratonelu io zic sa se ia piticu tau de manutza cu pitica mea se mearga la diskoteca sa dormim si noi ca oameni, ehaaa pi nu mai poci de somn
irina ai rabdare cu papica, e bolnavioara acuma n are cum sa pape normal, dai lichide macar
Alexa moama ce haleste Matei, si la fiecare masa iaurt? Ce cantitate are o masa? Si seara tot papica consistenta? Io ma duc sa imi bag unghia in gat![]()
de
Inisa Ana-Maria si
Bianca Nicole
gaia.nevia spune:
L-am dus pe Radu la intalneala cu fete frumoase si baieti veseli![]()
daca veti vedea poze, noi suntem aia mai saraci, rupti, amarati ![]()
in rest, foarte frumos parc, vremea minunata (a fost chiar racoare!!!!) si foarte aproape de bercenia. Am facut 8 min la intoarcere!![]()
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
luminita2008 spune:
salutare.
Feli
, mandra sunt de huni inca de cand ii aveam in burtica... iar cand aproape toti cu care ne intalnim pe strada mi-i complimenteaza, cand ma striga lumea de la balcoane sa-mi spuna cat de frumosi sunt, cum sa nu fiu mandra?? iar de greu... hm.. acu' mai e cum mai e, dar cand vor merge in picioare singuri, nush ce am sa fac. ieri am cunoscut un baietel adorabil, Petru, amic cu Mara de Simodina. Petru are 1 an si merge extrem de bine in picioare, singur, alearga, stie sa cada, sa se ridice, ce mai, m-a fermecat! M-a alergat putin prin parc si zau, n-a fost usor... cand or fi doi, ce ma fac oare???????????????????
babytza, ratonel, andy_galro, ada, baby_boy, ankussa, preety, oana, multumesc ptr urari, revin maine cu bilantul!
Elsa e o printesa frumoasa foc!! si pozele sunt superrrr, pe ce meleaguri faine ati fost, piolica!!
Anca, sanatate multa Carlei!!
Baby_boy, da, si supozitoarele si iaurturile le tin la frigider. iaurturile ptr ca au un gust mai bun usor reci, cand le dau hunilor, desi de regula le dau la cel putin 1h dupa ce le-am scos din frigider.
Votat Bighidel!
Babytza, felicitari ptr bilant!
Pozele pe care le-am facut la intalnirea de azi raman pe mai tarziu sau pe maine. Acum ma reusit sa adorm hunii, sper sa ii tina si poate trag si eu un pui de somn.
toate fetele pe care le-am revazut si cunoscut azi!! Sper sa repetam figura.
Luminita
de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
poveste despre comori
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi