Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (130)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gaia.nevia

L-am dus pe Radu la intalneala cu fete frumoase si baieti veseli

daca veti vedea poze, noi suntem aia mai saraci, rupti, amarati

in rest, foarte frumos parc, vremea minunata (a fost chiar racoare!!!!) si foarte aproape de bercenia. Am facut 8 min la intoarcere!

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

ce frumos!! asta inseamna ca repeti figura, da? pls pls pls...

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
poveste despre comori
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ankussa spune:

Corrina ma bucur ca prichidelul tau mai papa tzizti si in conditiile astea. Tu pe la cat pleci la serviciu? Eu o sa plec pe la 7.45 si ma intorc in jur de 18.00. Mi-e mai frica din septembrie incolo cand o sa incep si scoala si ma intorc acasa pe la 22.00. Deja imi urasc socrosenia ca o sa petreaca mai mutl timp cu puiul meu decat mine da` tac si inghit ca gradinita m-ar rupe la buzunar si parca n-am inima sa-l las chiar printre straini asa de mic. Ehhh ce ziceti? Se contureaza perfect una bucata mama de baiat care in viitor o sa-si sfasie nora Doamne fereste..adica eu sper ca nu sunt chiar asa posesiva pe cum par din psotul asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Intru si eu doar sa intreb ceva din pacate nu prea apuc
sa mai scriu doar sa citesc.
Ramo daca poti sa faci o poza sacului de dormit ti-as fi recunoscatoare.
Fetelor am tot vazut ca scrieti de scortisoara de care dati bebeilor praf?
Ananasul cum il dati?

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca81

Am fost totusi la medic, conjuctivita bacteriana si mi-a dat Nettacin. Acum nu stiu ce sa fac, i-am spus sotului sa-mi ia si Ciloxan si vad pe care i le pun. Inca ceva, mi-a recomandat Vi-sol pentru raguseala Carlei (raguseala care dureaza de vreo 3 luni), Babymom, iarasi te stresez, sa-i dau? Pe prospect scrie ca are calciu si vitamine. Ce legatura are calciul cu raguseala

HABAR N-AM , Ancule! Da tu da-i ca e solutie de vitamine, n-are ce sa-i strice.
Nettacin se da in mod uzual, dar daca vrei sa fii sigura ca scapati de conjunctivita si nu trebuie sa reiei tratamentul dupa cateva zile, eu as opta pt. Ciloxan - are spectru de actiune mai larg.

Mama lui Dragos si a lui Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Ce misto fetelor ca v ati vazut. Poze poze pozeeeee

Ancule probabil calciu pt a scadea vreun posibil edem pe laringe, zic si io.

de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

fetelor, am auzit ca bantuie o pacatoasa de viroza (o fi una brand new?!), care se manifesta cu dureri de gat groaznice, puroi pe la nas si ochi, si netratata la timp (normal?!) coboara si la plamani... oof!

chiar, poze? Lidia, le dai intai la cenzura, crop, cut, sharpen, etc, dah?!

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyanira

Intru si eu doar sa intreb ceva din pacate nu prea apuc
sa mai scriu doar sa citesc.
Ramo daca poti sa faci o poza sacului de dormit ti-as fi recunoscatoare.
Fetelor am tot vazut ca scrieti de scortisoara de care dati bebeilor praf?
Ananasul cum il dati?

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

eu scortisoara le-o dau praf, iar ananasul fresh, blenduit simplu sua in ameste cu: mango, para, banana, portocala.

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
poveste despre comori
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Piolica, doamne ce dulce e Elsa in poze ...o minunatie de fetita . Ca sa-ti raspund la intrebare, mama a venit in vizita la noi cam 3 luni in iarna asta, socrii mai mult stau pe aici si noi mergem in RO cam la 2-3 ani, asta ar insemna sa mergem la anul. Dar in general preferam mai mult sa vina parintii nostri aici.

Uite aici o dedicatie speciala cu o alta scumpa

Cristina

Mlle Yasmine et le bébé Chris Anthony

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Buna seara!
Eu am adormit copilul, am mancat o salata si hop pe net...daca n-am barbat
Kllemi
Khristin ce ochi mari, negri si frumosi...preferatii mei. Ce imaginatie are pustoaica...
Luminita cu siguranta te vei decurca cu hunii si cand vor merge...daca nu tu, atunci cine?

www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Seara buna,

Luminita trimitem pupiceii inapoi x 2, adica nu pe aceeasi ci altii noi proaspeti si dulci, entru cei doi cavaleri!!! X 2!!!

cuscra te rog nu-ti face griji, desi hunii sunt niste baietei tare simpatici, mami lor i-a crescut ca niste cavaleri, nu s-ar baga ei intre EDI si DARIUTZA Simpatia este reciproca, dar doar atat. In plus de asta credeam ca sti ca Daria este cea mai cuminte fetita si nu lasa niciodata impresii resite si loc de interpretari cu alti baietei. Asa ca pe langa pupicii pentru pretiosi trimitem si un milion de pupici super dulci pentru leutzul nostru drag. cred ca in ultimul videoclip Edi trambitza catre toata lumea dragostea lui catre Dariutza, asa-i??

Dariei i-au aparut niste bubite mici pe pipt, cate va pe burta si parca una doua pe manutza. Sper sa fi luat si noi vreo roseola sau ceva... astept 1 zi sa vad cum evolueaza. A fost si ffff agitat astazi, si cred ca de la ele...offf

Stiu cum e cu fiecare copil are ritmul lui dar este ENORM DE GREU, de fapt imposibil sa nu fac comparatie macar intre copii mei!! Pe 29 vedem parearea dr. Multumesc tuturor pentru exeplele voastre care chiar m-au mai incurajat sa incetez cu paranoia asta.

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei (11.07.2004)

poze cu noi

poze DARIA

Mergi la inceput