Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (130)
Raspunsuri - Pagina 19
AlexaM spune:
La multi ani sarbatoritilor de azi!!!!!!! Pupam mamic amandra de huni
Laureta, Matei papa intre 200 si 300g la o masa (poate si mai mult dar nu mai cantaresc...) Are si momente in care papa doar cate 100-150g dar rar. Iaurt mananca un borcan de 250g pe zi. De cateva zile vad ca papa cam un borcan si un sfert pe zi. Am vrut la un moment dat sa va intreb daca credeti ca e normal sa pape atat...ca ma gandeam ca e prea mult (ma freaca soacra'mea ca e prea mult...ca face mult caca etc
) dar mi-a fost frica sa nu ma luati la bataie ...
Eu ii dau cat vrea, nu-l fortez,,,cat deschide gurita la lingurita ii dau. Nu ii mai dau cereale, iar greutatea e f ok pt inaltimea si varsta lui...
Giuliana, pupam trompetistul mic...
Dyanira eu ii dau para+mar + banana + ananas...toate blenduite impreuna.
A zis cineva ca i-a dat la bobocel banana cu lingurita direct din coaja...sar'na de idee asa i-am dat si eu seara si a papat f bine. Eu ii dadeam ori lui sa pape singur (se facea ca un purcel) sau ii rupeam eu si ii zdrobeam intre degete...dar asa e mult ma bine
Babytza, felicitari pt bilant...pupam caposul mic![]()
Eva, felicitari pt dintisor
Se pare ca si la noi iese dintisor nou (a trecut o luna
) stanga sus...
Ultimele realizari: spune pa si da si din manuta... cateodata dupa ce a plecat persona....dar nimeni nu-i perfect...da![]()
Spune mama, tata, papa , apa si nani/nana clar in legatura cu subiectul....gata...ne-am laudat si noi...
Matei Gabriel povestea nasterii
Matei Gabriel 24.08.2008 foto
gaia.nevia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui AlexaM La multi ani sarbatoritilor de azi!!!!!!! Pupam mamic amandra de huni ![]() Spune mama, tata, papa , apa si nani/nana clar in legatura cu subiectul....gata...ne-am laudat si noi... ![]() |
Felicitari pentru progrese!!!
radu o sa spuna "bemweu" primul cuvant (dupa tata, pe care l-a spus deja), ca doar asta aude de la teo toaaata ziulica...
eu urasc bmw dar am ajuns sa ma uit pe strada dupa ele cu teo...
si tot uitandu-ma am inceput sa citesc si anunturile... Doamne fereste!!!!
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
_giulianna_ spune:
| citat din mesajul lui AlexaM Ultimele realizari: spune pa si da si din manuta... cateodata dupa ce a plecat persona....dar nimeni nu-i perfect...da Spune mama, tata, papa , apa si nani/nana clar in legatura cu subiectul....gata...ne-am laudat si noi... ![]() Matei Gabriel povestea nasterii Matei Gabriel 24.08.2008 foto |
Moaaaaaaaa ce tare, abia astept sa-l vad! Bravoooooo!

Mami de
Eduard-Gabriel (17.08.2008)Ticker Edi
CD27 spune:
V-am citit dar nu am scris pentru ca avea inima cat un purice cu gandul la controlul de azi, am fost al control si deja ma pregteam de urlete, sotzu zicea sa plecam sa venim in alta zi (avea si el emotii) si cand colo Mikul n-a schitzat nici un marait de durere la decalotare

acum trebuie sa ne luam si noi inima in dintzi sa decalotam cat puteam, se pare ca decalotare nu e inca completa nici dupa chinul ala groaznic, e pana la jumatea glandului
Acum uram si noi la multeee lunite sarbatoritilor de astazi,sa cresteti mari si fericiti

pentru mandra mami de huni pretiosi
Vroiam sa ma laud si eu ca piciul a papat mancare de la borcanas, pentru 8 luni cu bucataele, a papat de-a dat cu basca in caini, dar nu ne mai laudam pentru ca am gasit bucatelele respective a doua zi in kk
Mami de Mikul Robert Constantin

babytza spune:
| citat din mesajul lui gaia.nevia radu o sa spuna "bemweu" primul cuvant (dupa tata, pe care l-a spus deja), ca doar asta aude de la teo toaaata ziulica... eu urasc bmw dar am ajuns sa ma uit pe strada dupa ele cu teo... si tot uitandu-ma am inceput sa citesc si anunturile... Doamne fereste!!!!![]() |

Eu azi am plecat la solar dupa ce am culcat puiul . Pentru o ultima sedinta. M-am colorat suficient. Bunnn. Si ajung acolo ca o floricica, parchez masina, urc in salon ii spun tipei cate minute vreau sa fac...ea imi spune cat costa si eu deschid geanta sa scot banii, cardul .....si nu erau acolo....
erau acasa in portofel in carucior 
Of cata-i blonda sunt 
Am vazut-o si pe mandruta Ania
O scumpa care se ridica singurica si radeeeee non stop
Pup fetele frumoase 

Nausica 
Alexa bravoooo !!!!
Pupici vorbaretului 
Dya scortisoara praf i-am pus si eu ieri in budinca.
Apropo de budinca, maine o fac altfel. O sa bag orezul la rasnita sa il fac praf si apoi il pun la fiert
Babytza si puii
Valentina
DavidPoze
Vot pt Maya
AlexaM spune:
Ada ![]()
CD felicitari. Tare vbine imi pare ca nu a mai durut....pupam Mikul curajos
Matei Gabriel povestea nasterii
Matei Gabriel 24.08.2008 foto
babytza spune:
Ankussa
macar stii ca il lasi pe maini bune pe pui 
Lumi m-am intalnit azi cu o prietena care are fetita si baiat , au 10 luni
La tine ma gandeam , incepusera sa chiraie amandoi odata
Moaaaah, cat de greu trebuie sa fie pentru voi 
Puuuup hunii 
Si mamica 
Babytza si puii
Valentina
David
Poze
Vot pt Maya 
Nerantula spune:
Buna seara! 
Am fost si noi azi la intalneala cu mamicile frumoase de printese si gemanusi scumpi foc
. Desi stau foarte aproape de IOR, la o statie ratb, mie drumul asta mi-a cam dat peste cap tot programul zilnic ... avand in vedere lipsa de flexibilitate a lui Gruia cu mancatul, azi n-am ajuns nici la 100ml toata ziua, ca am incercat sa improvizez, in fine, am sarit si cerealele de seara, asta e!
DAAAAAAAAAAAAAAAAR, seara am fost la CIRC! A fost SUPER DE SUPER, mie mi-a placut fff mult si se pare ca si lui Gruia, pentru ca a rezistat 2.5h fara nici un miau, a fost foarte atent acolo, atat la reactiile publicului, cat si la spectacolul in sine, am plecat la 21:30 de acolo cu el atarnat de tzitzi si nu-mi reveneam din surpriza pe care ne-a oferit-o sa ne tina o companie atat de frumoasa tot timpul!
Si, tot azi, am fost la homeopat, am primit amandoi cate o serie de bilute care ar trebui sa ne scape de constipatie, sa vedem cum o fi, Doamne ajuta, ca mult ne mai chinuim amandoi cu treaba asta. Interesant a fost sirul de intrebari la care a trebuit sa raspund, adica inclusiv in ce pozitie dorm noaptea si ce fel imi place inghetata, mai topita sau mai .. inghetata ![]()
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008
Hypnotic Parade
_giulianna_ spune:
Fetele vreau sa cumpar un cantar de bucatarie electronic, din acela care sa cantareasca de la 1 gram.
Aveti idee pe unde gasesc unul la un pret mai accesibil? Voi aveti?
Mami de
Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi