Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (130)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Capitolul progrese: primul cuvant al Andei s-a spus azi. Plexa tati la munca si a spus "pa". Si, dupa ce s-a inchis usa, am auzit un p-phaaaa soptit. E drept ca imita, dar e chiar prima data cand spune ceva comprehensibil.

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Ramo, lasa mama, ca sarbatoriti in week-end. Bine ca ti-ai amintit oricum. Multi, multi ani de casnicie fericita va doresc!

Noi implinim zece ani de casnicie pe 21 august si 15 ani de cand suntem un cuplu in 8 decembrie. Sa-mi amintiti va rog, daca uit.

LE: felicitari pt. salutul Andei!

Mama lui Dragos si a lui Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

La multe lunite

Andrei de Andrey
Eva de Andreutac ,
Alssandra de danucu ,
Hunii pretiosi de Luminita

Piolica vazut pozici cu Elsa..are niste ochi superbi

Irina pupam puiuta multa sanatate

Anca sa scapati repede de conjunctivita..off mereu apare cate ceva la copii nostri

Noi suntem bine..n-am mai scris din motive de lipsa timp si pentru ca n-am avut nimic interesant de spus.

Intrebari..voi pastrati supozitoarele de copii la frigi?
Dar iaurturile humana? care mai mult sunt o budinca...iar la supermarket stau pe raft

Ratonelu, Andy.p, Pretty, Nikolici, 300,Babytza,Ada
Pupam toata bobocimea

Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)

Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Ada, de varicela nu stiu....stiu de rubeola ca daca nu era imunitate se facea nu stiu ce vaccin si se astepta 3 luni fara a ramane insarcinata.
Pana la urma...paza buna...e drept ca nu le putem prevedea pe toate, dar cate putem.....

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Mai fete...cat stati in IOR azi???Ca neaparat tre sa ajung prin Vitan sa-mi platesc lumina, altfel CUT ca niciodata nu stiu cum facem nu suntem acasa sa o platim.Si din Vitan mai e doar un hop pana in Titan...titan parc.

Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ankussa spune:

Morning fetele,
Bitza asa e la DA dimineata nici Vladut nu mai are bubite, cel putin aparent pentru ca seara devin putin rosii. Eu zic sa mai astepti cu testele alergene pt ca dupa cate am citit sunt necloncudente pana la 3 ani (asta e si opinia unui doctor din tara). Am incercat sa-mi fac GP-ul sa-mi dea o trimitere la Allergy Clinic si a zis ca nu e cazul, pt ea e doar dry skin si va trece odata cu varsta. Cum mai e Lucas?

Va vine sa credeti ca aici nu se face nici un test pt depistarea toxoplasmozei sau a listeriei? Eu am stat cu frica in san o buna bucata din sarcina, astia zic ca nu e relevant ....

Ratonelu` si eu mi-l bateam pe profesorul ala...

Offf...pe 3 august ma duc la serviciu...fetelor mai experimentate aveti idee daca pot sa alaptez dimineata la 7 sa zicem si dupa aia pe la 6 seara? Mi-ar parea rau sa pierd lapte, Vladut e super fericit la tzitzi si mie chiar imi place sa-l alaptez. Multumesc anticipat ;-)

Feli sar`mana si eu sper sa-mi placa. Voiam ceva mai aproape de serviciu dar tot 2 bus-uri schimb si acum, doar ca fac vreo 40 -50 minute nu 1h 30.

Pupam bobocimea si sarbatoritilor zilei le uram La Multe lunitze sanatoase si papacioase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Ankussa sigur poti. Daca vrei intra la Femina Intim la Alaptatul Hot line si mai cere acolo sfaturi. Eu stiu pe cineva care alapteaza inca fetita de trei ani si a plecat la munca cand ea avea 6 luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ankussa spune:

Multumesc Muuh, o sa intru intai sa citesc poate gasesc situatii similare, multam fain pt idee.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

Ramo, pliz daca gasesti niste pofta de mancare pt Anduta imparte-o si cu fii'miu

alexa, cipri si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

piolica, cu mare drag voi veni la intalneala cu tine si Elsa. Abia astept

babytza sunt aici dar citesc mai rar iar de scris nu mai scriu.

Miruna, ce faci? Ce fac baietii?

laureta si eu tot cam atunci am fost la Baby Expo. ce rau imi pare ca am ratat-o pe febletea mea de Inisu . Cum esti? Au venit rusii?

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 23+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput