Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (130)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

neatza
copilul meu doarme ... dar cum se trezeste, cum o adap si afara cu noi:-)

babymom, Surduc parca e pe-acolo pe-aproape ca-mi suna cunoscut. pai in iulie cand plecam te anunt, ca deocamdata nu stiu data. stiu ca dupa ce venim de la mare, adk dupa 5 iulie dar cand anume .... nu stiu.

Paula, tare urat cu toxoplasmoza. Multa bafta sa poata tine sarcina! Eu am avut 2 pisici si mi-a fost un pic frica, desi se poate lua si de la fructe, legume nespalate.

Bitza, multa sanatate!

La muuulte lunite hunilor! si celolati, normal!

www.inimacopiilor.ro/campanie/ajuta.php" target="_blank">Inima copiilor pentru Marie Curie

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei
Flickr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

La multi ani Eva !!!
Sa fii sanatoasa, cuminte si sa ne vedem cat mai curand

la multi ani si pentru Andrei, Daniel si Hunii frumosi !!!

de Andrei Petru(18.08.2008)

Asa creste strumfi
Povestea bobocelului nostru

You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Anca, cu siguranta Carla a facut o conjuctivita, ca altceva n-are ce sa fie. Pune-i picatui oftalmice cu antibiotic; eu iti recomand Ciloxan, chiar daca pe prospect scrie ca nu se administreaza la copii asa mici, dar are efect sigur. Te asigur ca poti sa-i dai aceste picaturi pt. ca noi administram in maternitate la nou-nascuti, iar lui Dragos cand a avut problemele cu canalul lacrimal infundat doar cu acest preparat i-au trecut secretiile purulente. Am incercat si Nettacin si Tobrex, dar au fost apa de ploaie.

Indiferent ce picaturi ii administrezi, in primele 2-3 zile trebuie sa-i pui cate 2 pic. in fiecare ochisor, cat mai des ( de 4-5x ), practic sa "speli" ochiul cu antibiotic; apoi frecventa administrarilor se rareste. Inainte de administrarea picaturilor se curata ochiul cu ser fiziologic sau cu apa fiarta si racita, nu cu ceai de musetel, pt. ca irita si mai tare conjunctiva.

Nu-i musai s-o mai cari pe Carla la medic, ca mai multe nu-ti spune. si sper sa treaca repede.

Mama lui Dragos si a lui Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Citat:
citat din mesajul lui tzitziri

Paula Laura, eu cand am zis ca facem un bebe mi-am facut analizele ca prima chestie.Inca ne protejam atunci dar am zis ca decat sa aflu de cine stie ce bazaconii cand deja am ramas insarcinata mai bine stiu dinainte si tratez ce se poate.

Oana, asa am facut si eu. Beton toate alea, m-am temut ca naiba de listeria si toxoplasma ca pt astea nu-mi iesise imunitate... si cand colo am facut varicela?!?!?!

nu va mai zic ca la Radu n-am mai facut inainte nimic, ca nu ne asteptam... doar dupa

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

intru in sedinta....cu noul dir financiar...offf...cum mai citesc forumu'...2 ore?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Babymom, multumesc mult pentru raspuns. Dar poate fi obstructie de canal lacrimal ACUM? Adica canalul lacrimal se poate infunda si pe parcurs daca la nastere n-au fost probleme? Si eu cred ca e conjuctivita si probabil a facut de la vantul de afara, saracuta de ea. Am notat, Ciloxan.

Mamica fericita de Carla Alexandra(13.08.2008)
Piti mic se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

asa... bunadimineata! , , sa traiasca Hunii si toti boboceii nascuti intr-o zi de 26.

(wooow... deja suntem in 26 mai?!?! - cand a trecut timpul? mai sunt doua luni si se face anul de cand stau acasa nu credeam ca eu pot face asta...)

incercam si noi azi un IOR, vad ca Radu se simte bine si nu mai are rabdare sa stea in casa.
ma apuc de pregatiri...

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Ancule, sanatate Carlei. Nu stiu sa te ajut, nu stiu ce e cu conjunctivita asta. Dar se ia daca esti atins pe maini, mai ales de catre varstnici, se ia din aer, etc dar nu cunosc tratament deloc.

Paula- Laura, sper sa fie bine cu prietena ta.

Laureta, a crescut printesa ta. Cred si eu ca e greu sa o lasi sa plece singura.

Felicia, de unde din Unirii?

Mimihoo, intr-adevar fff tare ce zice Oanamada pe blog despre incaltaminte copii, m-am spart de ras m-am regasit in istorie. Asa este, pana nu fac astia si o funda/ floricica kitsch nu se lasa.

Noi avem o veste: al doilea dintisor a spart , asa ca avem si noi doi incisivi jos. Si asta a dat tot fara durere, febra sau nopti nedormite. Sa vedem urmatorii, Doamne ajuta!!!

Eu ma indeletnicesc mai nou cu tinut copil de manute si lasat sa mearga in picioare prin toata casa. Merge din living pana in ultima camera, traverseaza tot holul pe picioare si am hol din acela lung din care dau toate 3 camerele, baile si bucataria, adica e ceva de mers. E innebunit de placere sa meraga sa vedeti cum rade.
O sa pun si un filmulet.

Azi am zi deIntru, daca e, mai dupa-amiaza.

O zi frumoasa!

Eva & Luca Noah (08.09.2008)

Pentru a intelege dragostea parintilor tai trebuie sa cresti tu insuti un copil. (proverb chinezesc)
Copiii invata sa zambeasca de la parintii lor. ( Shinichi Suzuki )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Bun dimineata,

Profit de 5 minute libere cu maclavais pe cap sa va salut.

Paula imi pare tare rau de finuta ta, din pacate nu stiu cum sa te ajut, sunt bata la capitolul asta, dar am vazut ca au scris fetele. Vreau si eu putina pofta de mancare pentru Anda daca se oate, noi stam rau de tot dar asta e, o viata avem si pe-aia s-o mancam?

Feli cam scumpa mandria :) poate daca te duceai la cos iti gaseai tel vechi si aveai tinuta Levinta la nunta. Eh, acum serios, bine c-ai gasit tel la fel. Eu incerc sa-i spun tot lu' al meu chiar daca ma pun inter-o lumina proasta. E drept ca noi abia ieri am implinit 2 ani de cand am format un cuplu. Am si uitat , si doamne cat m-am gandit luna asta la data de 25 mai. Tipic pentru mine.

Fac cum fac sa raspiund altora si tot pe turta mea ajung. Uof.

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca81

Babymom, multumesc mult pentru raspuns. Dar poate fi obstructie de canal lacrimal ACUM? Adica canalul lacrimal se poate infunda si pe parcurs daca la nastere n-au fost probleme? Si eu cred ca e conjuctivita si probabil a facut de la vantul de afara, saracuta de ea. Am notat, Ciloxan.

Anca, raspunsul e nu. Canalul lacrimal e infundat de la nastere; daca ar fi fost, ar fi avut deja mai multe episoade de-astea cu puroi, la acelasi ochi. S-ar mai putea eventual infunda, ca si sechela dupa mai multe conjunctivite purulente cu Gonococ, netratate dar... evident nu e cazul.

Mama lui Dragos si a lui Victor

Mergi la inceput