Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (130)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

Nocom, citeste ce-am scris eu mai sus...de docto..masuratori si....copii perfecti!...lasa copilul..nu mai face comparatii...am facut eu cateva luni comparatii cu copilul meu si ..toti ceilalti si o luasem razna.inca nu m-am "vindecat"complet...totusi.dar...e usor sa dau sfaturi
rox, multu de invitatie.
ancaa....si eu am multe ace in gat...eu iau paracetamol sinus seara...transpir noaptea..si acum abia mai vobresc.
ce antibiotic iei? dar de ce antibiotic...ai infectie? Homeogene,...apa de ploaie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Ratonelu, Ceclodyne iau. lui Sasha cel curajos.

Mamica fericita de Carla Alexandra(13.08.2008)
Piti mic se face mare

Mergi la inceput

anca, cred ca are conjunctivita.
sasha a facut de 2 ori pe la vreo 2 luni...si i-am dat niste picaturi...dar nu mai stiu ce...intr-o zi -maxim 2 i-a trecut. intreaba la farmacie de picaturle pt bebe-pt conjunctivita.
eu i-am spus la telef nasei - e oftalmolog si mi-a zis ce sa-i dau.
daca vrei...o sun s-o intreb.

Mergi la inceput

Ratonelu, cred ca merg cu ea la cabinet azi, are doctorita program de la 8-13 asa ca e OK. Si eu m-am gandit ca e conjunctivita. Offff, de unde sa fi luat, eu n-am avut niciodata. Ce picaturi i-ai pus lui Sasha? Daca stii asa, fara sa o mai suni pe nasa ta, nu te mai deranja

Piti mic se face mare

Mergi la inceput

nu e niciun deranj. am sunat soata-el are mai mult de un neuron...si am elucidat misterul: TOBREX se numeste. eu zic sa-i pui acum...cat mai repede picaturele d-astea..savezi , poate nu mai e nevoie s-o duci la doct. imi amintesc ca la sasha s-a vazut f repede efectul picaturilor.
sanatate
nu e nevoie sa ia de undeva..poa sa puna ea manuta la ochisori...dupa ce-a pus pe-o jucarioara etc.

Mergi la inceput

Ratonelu, multumesc mult, esti o scumpa . A, si cu gatul meu, da, am infectie, amigdalita confirmata de medic, d'aia iau Ceclodyne, la infectiile acestea ale mele din pacate nu functioneaza remediile simple gen Homeogene, Tantum etc.

Piti mic se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Anca dar o deranjeaza?Plange? Asa a avut si Lucas la 3 sapt si dr a zis ca e obstructie de canal, conjunctivita numita si "nisip in ochi" si e f deranjanta.
Ratonelu am mai incercat inainte de Lucas sa-l scolesc cu calcatul, dar vreo 2 zile a mers sifonat la munca. Dupa Lucas, ii ziceam la 12 noaptea inainte de culcare_Vai ce obosita-s!!!Trebuie sa-ti calc pt maine! Si el-Lasa, ca-mi calc eu maine dimineata!
Felicic sper ca nu m-ai uitat!

Ma duc sa ridic pasaportul copilului!
pt toti boboceii de 26

FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Anca,David cand a avut asa i-am pus picaturi de Netacin si a trecut in 5 zile.

Paula Laura, eu cand am zis ca facem un bebe mi-am facut analizele ca prima chestie.Inca ne protejam atunci dar am zis ca decat sa aflu de cine stie ce bazaconii cand deja am ramas insarcinata mai bine stiu dinainte si tratez ce se poate.Si mi-a iesit IgM pozitiv la toxoplasmoza.Am facut tratament, am repetat analiza, si tot asa era dar mai scazuse.
Am citit si rascitit si am aflat ca daca scade e bine....ca de negativizat se poate negativiza si la un an dupa ce infectia nu mai pune probleme.Deci am lua-o de buna, am ramas insarcinata, am repetat toxoplasmoza la alt laborator de data asta si era negativa.

Deci conteaza mult cand a contactat toxoplasmoza.Numai bine ii dorim!

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Mergi la inceput

Bitza, da, plange mai mult de vreo 2 zile, nu cred ca e obstructie de canal lacrimal totusi, n-am mai avut niciodata probleme, de abia de dimineata am vazut secretia.

Piti mic se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

neatza! serviti o si de la mine
anca si noi suntem tot la fel si dr mi-a zis sa-i spal ochisorii cu ser fiziologic si apoi sa-i pun picaturi de Netacin de 3 ori pe zi(asa se pun in mod normal) si in plus inainte de fiecare iesire afara....Andrei a facut de la vantul asta care a fost de cateva zile pe aici. sa treaca repede
bitza cat a durat pana a iesit pasaportul copilului?
ratonelu

de Andrei Petru(18.08.2008)

Asa creste strumfi
Povestea bobocelului nostru

You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones

Mergi la inceput