Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (130)
Raspunsuri - Pagina 11
bitza2008 spune:
Neatza!!!
si
pt toata lumea!
Piolica
ai o frumusete de fata!
Irina
multa sanatate Andreei.
Lucas, dimineata, ca de obicei, fara bubite rosii
poate le face de la praful de afara...nu mai stiu ce sa zic!
O zi superba sa aveti!
FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)
babytza spune:
Neata si de la noi 
Dupa un tren la 6.20 e foarte bine venita
Bitza 
irina imi pare rau ca tot cu injectii sunteti
Cat mai faceti ? 
La multe lunite Andrei de Andrey ,Eva de Andreutac , Alssandra de danucu , Hunii de Luminita !!!!!!!!! 
Babytza si puii
Valentina
David
Poze
Vot pt Maya 
ratonelu spune:
neata ![]()
bitza..si multu pt cafea.
eu am reusit performanta de a raci...si am fost in week-end la tara cu cochil si cu sora cu familionu ei(2 fetite).....si ieri amandoua erau racite
si sasha de dim ...fonfaia...
deci i-am rezolvat pe toti!
in alta ordine de idei...ce ma fac cu un cochil la care Calma Baby are...efect advers? ...adik
are si mai multe treziri
cat mai multe de se poate.
si acum.....la multi ani!!!!! pt:Andrey Daniel, Eva Maria , Alessandra si......HUNI !
dau si eu, langa cafeaua bitzei...niste scobitori pt ploape...![]()
ratonelu spune:
neata rox....de cand zic sa incerc si eu budinca aia.....
dar cand...
poate ne inviti pe la tine....
Irina, of....saracuta printesa....multa sanatate.
Bitza...cum domle credeai ca n-o sa-l vezi sa-si calce singur?..ma refer la sot..pai daca nu stii....
ce "sa-i faci"...
te invat eu....
stricai vrei 3 camasi f bune...si o sa vezi ca nu te mai lasa sa pui mana.
eu asa am facut si de vreo 2 ani...nu stiu daca i-am mai calcat 3tricouri...
nici de vreau nu ma lasa.
oricum, recunosc, sunt bomba in...domeniu.
Muuh spune:
ratonelu eu insist, daca stii engleza vezi pe mail-ul comun cartea de la andy_p The No Cry Sleep Solution. Eu cred ca merita incercata.
ratonelu spune:
samb am fost la un curs de kinetoterapie...o intalnire a astora...au venit si din sibiu, alba, targu mures (se spune ca aia sunt cei mai tari)- asta cu care face kineto l-a rugat pe barbatamiu sa-l ducem pe sasha...sa faca ex cu el si sa-l prezinte celorlalti....
si era unul de la sibiu, cred...care era kinetoterapeutu' al mai smecher...scolit prin germania etc...adept al tehnicii Vojta(asta e dureroasa, sasha face bobath, ma rog
...) si-l ia pe sasha...si incepe...face ex...si la fiecare sec spune ca nu stiu coloana cum o are...ca picioru e nu stiu cum..mana...muschiu mic de la piciorul stang etc.
deja aveam cel mai...varza copil din lume.apoi....la sf , ca o concluzie...."o sa mearga, dar nu se stie cum".

i-am tras niste injuraturi si bodoganeli
lu barbata-miu....
am zis ca nu-l mai duc in viata mea..nicaieri. cel putin, nu aici...la doct astia din romania...
ca sa nu mai zic ca ...facandu-i tehnica aia ...vojta la care copiii urla(noi d-aia n-am facut)....sasha a inceput sa urle...el ca stai cumintel..stati doamna ca nu-l doare....si sasha si mai tare urla...si stiu cand urla de fite...plictiseala etc..si cand de durere....si i l-am luat din mana...am zis"gata, asta nu mai faceti"...s-au uitat crucis ca le-am stricat conferinta ...dar
destul am chinuit copilu' asta!
gata...m-am racorit....ce bine e pe forum!
babytza spune:
ratonel va astept cu drag sa pape bebicii impreuna 
Babytza si puii
Valentina
David
Poze
Vot pt Maya 
anca81 spune:
'neata 
Sabinel, Carla la fel facea acum aproximativ o luna, eu ziceam MAMA ea raspunde TATA
, super funny. Nici azi nu spune MAMA.
Nocom, ca sa te "linstesc", Carla are acum la 9 luni 72 cm si 8.400 g. Nu spune MAMA si nici alte cuvinte, doar TATA si alte bolboroseli bebelicesti. Nu face tai-tai sau alte chestii pe care le-am vazut la alti bebelusi de varsta similara. Stii si tu bine, fiecare bebe are ritmul sau de crestere 
Felicic, multumesc de sfat, cred ca am un magazin cu produse Canpol pe-aici, am sa incerc sa-i iau un bibe decorat, poate-poate scap de tinut plusuri in gura ![]()
300, e misto umbreluta, i-as lua si eu Carlei numai ca minunea asta a mea isi demonteaza si husa de la carut asa ca sunt sigura ca ar trage de ea non stop. Noi avem o copertina ca si a Evei, se lasa pana jos de tot. Oricum e fancy si cred ca si practica. Aaa, si tu arati minunat 
Eu sunt tot cu gatul in pioneze, Homeogene n-a avut nici un rezultat asa ca iarasi iau antibiotic 
Mamica fericita de
Carla Alexandra(13.08.2008) 
Piti mic se face mare
ratonelu spune:
miruna, nu f bine..dar ma descurc...
soata e dastept la engleza si dornic....sa citeasca.
eu nu am timp.
pe cuv.oricum, o sa-mi fac.
anca81 spune:

Am nevoie de un sfat, urgent, Babymom daca esti pe aproape te rog raspunde-mi. Carla s-a trezit dimineata cu o secretie abundenta de culoare galbena la ochi. Am curatat-o iar acum am vazut ca ii curge din nou din ochi o chestie galbena, cand plange. Ce poate fi? Ochiul nu pare sa fie rosu. M-am cam speriat, sa o duc la medic?
Mamica fericita de
Carla Alexandra(13.08.2008) 
Piti mic se face mare