Pepenasi de iulie-august 2008-IN SARBATOARE! (119)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

na...of...multumesc de sustinere

Yael, pot sa le fac in tara.Dar trebuie sa le traduc si sa le legalizez aici si sa iau de aici parafa de la consulat cum ca sunt conforme cu legile braziliei etc etc.Si asta ma costa cu vreo 70 de euro mai putin.Dupa care trebuie mers in Ro la MAE sa le supervizeze si dupa aia mers la primarie sa le inscriu.Deci tot acolo ajung cu ceva mai multa alergatura

Turtu, mda, voi n-ati avut incotro.Dar noi avem si pasaport si cert. brazilian.Acu, pana avem ceva banuti sa dam pe acte, vom sta cu astea.

Mda, si aici, sa ceri cetetenia romana cosat vreo 150 euro si sa renunti pe la vreo 700 euro

Crisule, distractie placuta!Nici eu n-am pastrat legatura cu colegii de liceu dar cand ne-am intalnit la Hunedoara a fost ca si cum ne despartisem de doua luni...

Blogul meu - artizanat din dragoste pentru copii

Povesti de seara - Amin si ceilalti licurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Maria 86 tot asa mi-a spus doc daca face diaree sa ii dau orez fiert , smecta,ceai de menta si ercefuryl 1 la 12ore.
Eu acum am venit de la epilat ,pedichiura, pensat ca se cerea.
Bebe Denisa ia masa de pranz cu mama mea si vad ca se descurca.

NU VA SUPARATI CA VA STRESEZ DAR POATE AVETI TIMP SA NE DATI SI NOUA UN VOT.

http://b1.lilypie.com/uLlkp2.png

VA ROG UN VOT SI PENTRU NOI
http://www.kinderstudio.ro/concurs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Turtu, mersi ! Fain ca s-a acomodat Mara la cresa, esti si tu linistita sufleteste, iar ea o sa faca progrese uluitoare.

Marina, se vede ca te pricepi la domeniul asta.

Sibylle

http://aripicarecrescinnoi.blogspot.com/

Vladimir ***** ***** Anna

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">SONIA ARE NEVOIE DE AJUTOR! UN CONT PAYPAL VA STA LA DISPOZITIE

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Dara eu votez dupa miezul noptii

Unde vad pozele de le-a pus maytrei?

Blogul meu - artizanat din dragoste pentru copii

Povesti de seara - Amin si ceilalti licurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Marina_1609

mai3, stiu eu ce spun cursurile de fotografie.... nu am zis sa centrezi poza. am zis ca privirea ii este orientata cumva spre stanga si in directia aia ii este cumva taiat campul vizual. adica acel spatiu liber care este in partea dreapta mai bine ar fi mutat in stanga... (sa aiba unde privi baby...sa nu se uite "in perete") Cursurile de fotografie mai spun ca niciodata nu trebuie sa tai campul vizual al personajului...Sper ca am fost inteleasa :p

---------------------------------------
Marina & ANA SOFIA 05.08.08

Mami Marina - Gospodina

Copil crescut din suc de morcovi

acu am inteles ce vroiai sa zici. si nu ma supar ca doar di asta v-am intrebat eu ma pricep ca amator si ca ma ajuta scula ca la alte detalii is varza

tecky

turtu nu ma pricep...da' ce tatenia nu se acorda ca s-a nascut in curte la ei oricum?

narci is pe picasa

-------

Ana-Maria de bebelakis Alexandra

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yael spune:

Citat:
citat din mesajul lui dr_anca

Yael bine ca aveti gradinita pentru bebei ca iti iei de o grija.

Pai nici nu-mi faceam probleme... Aici tb. doar sa depui cerere si in 4 luni ai loc la gradinita... Daca lucrezi (si ti-ai schimbat domiciliul) se rezolva in doar 2 saptamani...
Aici bebeii se dau la gradinita de pe la 10 luni (cat e concediul), insa sunt multe mamici care continua sa stea cu copiii acasa pana la cel putin 3 ani. Si procentajul e in crestere...
Gradinitele in general sunt de la 10 luni-6 ani (nu sunt crese). Si grupele sunt cu varste amestecate... 1-2-3 si 3-4-5 (apoi cei de 5 ani trec la grupa pregatitoare din August, cand incepe anul nou scolar aici -de fapt copiii care in respectivul an implinesc 6 ani).
Avem noroc ca am gasit loc la toti 3 in aceeasi gradinita :)
M-am intins.

Citat:
citat din mesajul lui cristina_26

Yael, e minunat ca puteti lasa copilasii la gradi de la un an si o luna...Aici, nu mai zic nimic... Cursuri de finlandeza???!!! Bafta multa...Mi se par greoaie limbile nordice. Cu laptele..hmm..fiecare copil e unic, are personalitatea lui...eu nu ma mai stresez cu Mihaita.

Pai da, cursuri de finlandeza, ca doar aici locuim for good. :)
E f.f.f. grea, complicata finlandeza, insa ii dau eu de capat
Am fost la cursuri 8 luni (6 luni chiar intensiv) -am avut si o profesoara romanca, SUPER. Si am o baza, ma descurc, insa nu e deajuns. Asa ca din Sept. sper sa trec la Level 2.
Cu laptele, nici eu nu ma stresam cu ceilalti 2, insa acuma ma bat astia la cap sa fie 500 (adun tot: lapte formula, laptele cu cereale, iaurt...) si ma conformez cat pot... ca mereu ma intreaba si nu pot sa-i mint . Daca nu se strang 500, o sa-i faca un test.

Dia, la noi (mai in Sud) pe la 23 se insereaza -si asa ramane, adica nu e noapte, pana pe la 4 dimineata... Insa in Nord, deja soarele nu mai apune, e non-stop in mijlocul cerului...
Es super, mai ales acuma ca a venit si la noi primavara, totul edeja verde (e cam trecere brusca iarna/primavara) si vara la fel, imediat... Ieri am iesit si eu pt. prima data in maneca scurta.

S-a trezit! Pupici.

I,J ,N & E
--------------------------------------------------
"One who knows languages feels home everywhere."
(Dutch saying)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladymina77 spune:

Salut,

Felicitari Camy pt bebe-mic din burtica!Sa fie sanatos si sa stea acolo cuminte pana se face mare si puternic.

La multi ani!pt Codrin si Antonia sa cresteti mari si sanatosi alaturi de fratiorii vostri.

Noi suntem bine,rasfatate la maxim si urlatoare daca nu ne face cineva pe plac.In rest crestem si facem pe zi ce trece lucruri noi.
Ne pregatim de petrecerea lui Bogdan de joi,ceva simplu la iarba verde,terenuri de baschet si tenis in aer liber.Sper sa se distreze copii.
Cam astea-s noutatile de la noi,din pacate am cam putin timp liber sa ajung la calculator,va mai citesc din cand in cand asa pe fuga.
Va doresc o zi frumoasa si senina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria-86 spune:

Dara
Acuma doarme puiu, da cand se trezeste, mergem la cumparaturi si trecem si pe la farmacie.
Iam dat orez cu morcovel si ia placut f mult. Cand se trezeste tot asta ii dau.
Mai3, spor la gasit invitatia perfecta
Narci, ce frumos ca la voi este gradinita si pt bebei sub un an.

Maria, mamik de Adinutza mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Yael, e f interesant tot ce povestesti despre Finlanda. In FR tre sa faci cerere pt loc la cresa imediat ce ai trecut de 12 saptamani de sarcina, dar nici atunci n-ai garantia ca prinzi un loc. Bona tot asa o cauti, cu cel putin 6 luni inainte.

Finlandeza seamana cu limba ungara, sunt limbi inrudite din cate imi amintesc, imi dau seama ca e mult mai greu decat daca ai invata o limba latina.

Sibylle

http://aripicarecrescinnoi.blogspot.com/

Vladimir
***** ***** Anna

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">SONIA ARE NEVOIE DE AJUTOR! UN CONT PAYPAL VA STA LA DISPOZITIE

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Salut fetele!!

Noi avem in continuare probleme cu mancatul...abia daca ia cateva lingurite, asa ca azi mergem iar la control sa vedem daca nu are ceva, sau macar sa ma luminez si eu ce nu fac bine.

Miruna incepe sa scoata tot felul de sunete care mai de care mai complexe, se uita la mine si imi "vorbeste" ca si cum ar scoate cuvinte, cu intonatie, parca ar dialoga...nu stiu cum sa explic, da' e tare dulce.

Camy ma bucur din suflet ca e bien samburelul!! Felicitari pt. baietel. Frumos nume ati ales!

Maria sper sa scapati repede de diaree!

Mina voi ati fost la platou, in parcul ala pt. copii? E super acolo, si pt. cei mari si pt. cei mici, au o gramada de chestii. Cine stie poate iesim intr-un weekend cu Codruta, sa ne plimbam pe acolo, daca ai timp si chef.

Narci chiar naspa ca va costa atata actele! Da' voi cat vreti sa stati in Romania?

Turtu ma bucur ca sunteti papacioase si cuminti la cresa!

Eu iar am probleme cu picasa mama ei de treaba! Am primit link-ul da' nu sunt decat cateva albume, nimic nou, chiar si albumul meu e cu poze mai vechi...Cine stie care-i treaba. Imi pare rau ca nu pot admira pepenasii...

Dia, mami de Miruna (15.07.2008)

Mergi la inceput