Pepenasi de iulie-august 2008-IN SARBATOARE! (119)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria-86 spune:

Marina, am sa incerc si supa de orez cu morcov, sa vad daca o vrea.
Oare zeama de la orezul fiert sa io dau sa o bea?

Maria, mamik de Adinutza mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

maria, DAAAAAAAAAAAA
aia e de baza!
fierbi orezul si apa sa fie cat mai groasa...

eu din apa aia ii faceam laptele dietetic...
daca o bea si simpla tot e bine

---------------------------------------
Marina & ANA SOFIA 05.08.08

Mami Marina - Gospodina

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

neata

flo, iris,cris, marina multumesc poza asta mi s-a parut potrivita ca e mai jucausa asa da' am sa mai incerc si cu altele si supunem la vot ca mai este nitel timp

marina la noi cam toate pozele nu sunt centrate. si la cursurile de fotografie si in national geographic zic astia ca trebuie sa pui elementul care vrei sa iasa in evidenta in cadranul inferior stang/drept sau superior stang/drept si nu in mijloc. intr-adevar ies mai faine pozele incadrate asa.

multumesc mult fetele! diseara mai incerc si alte variante

-------

Ana-Maria de bebelakis Alexandra

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

Am pus orez si morcov la fiert, las si zeama , sper sa o bea.
multi Marina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

maria da-i orez si morcov vreo 2 zile, lapte doar delactozat cum a zis si marina, pune-i in mancare calciu carbonic si smecta, apa cat mai multa. fara cartof, ou, citrice, dovlecel. orezul lasa-l sa fiarba pana infloreste. apa aia care ramane ori i-o dai sa o bea asa, cu toate ca nu stiu daca o sa ii placa prea mult , ori ii faci laptele cu ea. lapte fara lactoza gasesti nan, milumil si humana. daca e cu mucus, face febra - mergi la medic. sanatate!

-------

Ana-Maria de bebelakis Alexandra

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Salutare!
Of ce mi-ar placea sa scriu mai mult si mai des dar timpul nu-mi permite,toata atentia mea e asupra Ralucai....
Camy ma bucur ca vei avea un baietel!Sarcina usoara in continuare!
maitreyi super invitatia,imi place mult.
Fug sa scot fata in parc,v-am pupat

Mergi la inceput

mai3, stiu eu ce spun cursurile de fotografie.... nu am zis sa centrezi poza. am zis ca privirea ii este orientata cumva spre stanga si in directia aia ii este cumva taiat campul vizual. adica acel spatiu liber care este in partea dreapta mai bine ar fi mutat in stanga... (sa aiba unde privi baby...sa nu se uite "in perete") Cursurile de fotografie mai spun ca niciodata nu trebuie sa tai campul vizual al personajului...Sper ca am fost inteleasa :p

Mami Marina - Gospodina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

Salutam si noi bostana, chiar daca anka zice ca nu-i corect
Cu intirziere zic si eu la multi ani tuturor sarbatoritilor, imi pare rau ca n-apuc sa intru cind sint zilele aniversare, dar eu pur si simplu n-am vreme! Nu stiu la voi, dar la mine zilele trec incredibil de repede.

narci, si noi am platit o gramada de bani pentru actele romanesti, atita doar ca noi n-am avut alta optiune pentru ca de cetatenie elvetiana nu se pune problema, probabil ca pe la doauj'de ani o sa primeasca si Mara cetatenie elvetiana. Iar de birocratie nu mai zic.
Dar n-am inteles de ce zici de alocatie din Ro, voi nu primiti alocatie pentru anais in brasil? Ca noi primim pentru mara 250 de franci lunar si din cite stiu eu n-am mai avea dreptul in cazul asta la alocatia din Ro.

siby, te-am cetit, scrii foarte frumos Si mai vroiam sa-ti spun ca ai doi copii minunati, iar tu esti o mama deosebita. Si eu suscriu la parerea ta legata de al doilea copil

vicky, tu cind incepi serviciul? Cind incepe Maya cresa? Cum merge cu intarcatul?

ooka, buba aia de care povestesti e mare? Ca vazui si eu la Mara ceve bubureze pe spate, care nu dispar. Eu le-am pus pe seama caldurii, nu m-am gindit sa intreb vrun doctor daca e vreo problema. Ca si a mea e tot asa cu pielea alba si stravezie, tot de la tac'so mostenire.

Am vazut si pozele noi, dar n-am comentat ca v-am mai zis, n-am vreme. Sint foarte frumoase, mona am vrut sa-ti spun tie in special ca ai fost foarte eleganta si ca mi se pare ca arati mult mai bine.

camy, felicitari pentru vestile bune si ai grija de baby-boy, ce nume frumoase i-ai gasit

moni, eu i-am dat castravete Marei si l-a mincat cu placere, l-am facut bastonas. Mara nu mai maninca blenduit, ii dau bucatele acuma in mincare si le mesteca bine, chiar daca are numai 2 dinti.

In rest noi crestem, Mara maninca mult mai bine acuma, dar tot nu pune pe ea. Insa sint multumita ca maninca, cu greutatea sper ca o sa se regleze la un moment dat. Ii place mult la cresa, se uita intruna dupa copii, e prietenoasa si jucausa, iar educatoarele o iubesc, cind merg sa o iau e mereu in brate la careva, lipicioasa lu' mama.
gata, ma duc sa pregatesc prinzul si sper sa mai apuc sa va citesc azi.
pupici tuturor

Mami de Mara (19.08.2008)

Mergi la inceput

mai3, si inca ceva...acolo in stanga sus este si fundita ...asa ca i-ar prii un pic de spatiu....

sa nu te superi, e un sfat pt incadrarea in pagina... e domeniul meu si de aceea imi permit sa ma bag dar pana la urma faci cum iti place tie

Mami Marina - Gospodina

Mergi la inceput

Fetele , ms mult de tot de sfaturi.

Am sa incerc asa vreo 2-3 zile si sun si medicul intre timp.
Sper sa fie totu ok.
Desi nu inteleg de la ce a facut.

Va pup
Ma duc sa fac o baita, sa ma relaxez, ca Adina e afara.

Mergi la inceput