Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (08)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Galushca spune:

Georgiana, zic si eu ca Olga, poate e puseul de crestere. E drept ca noi n-am fost plecate decat pe aici prin oras si nu stiu cum ar reactiona bb dupa o iesire.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Cristina frumoase pozele de la botez, iar Ana a stat atat de cuminte in biserica

Aris nu stiu de ce nu reusesc sa-ti vad pozele.

Avem si noi poze de la munte

http://picasaweb.google.com/olgagireada/DavidMuntePrimaVacanta?feat=directlink

Olga, mamica lui David iepurasul

OLGA foarte frumoase pozele

ARIS nici eu nu am reusit sa vad pozele tale, sunt parolate! Sau cred ca ar trebui sa verific contul comun?????

FlorinTheodorPetru
New Life Is Born

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aris26

olga - ia-l in brate si plimbatzi-va macar un pic asa. incearca linkul din semnatura(bebele care se da peste cap) daca nu..
http://picasaweb.google.com/rodicadaniela.neagu/AlexandrosLuca#
am mai incercat o data.
intru si eu acum la voi....

raluca - eu il dau mereu cand ieshi afara deshi ne moshteneshte si e deja creol. am cumpara o crema de la avene. a costat destul dar sper sa fie buna(60lei)

25 martie 2009

Gata ARIS cu mesajul asta m-ai luminat si pe mine. Foarte frumos. Imi plac pozele, imi place bebe

FlorinTheodorPetru
New Life Is Born

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sirimie

Citat:
citat din mesajul lui shasa

Cat de adormita sunt.....am postat la capitol vechi....deci ii raspundeam MONICAI:

--------------------------------------------------------------------------------

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Eu am dormit foarte rau, am visat, m-am trezit la baie, Clau a tot tusit, Luana a tot marait.
Oare ce e daca dor cu ea in pat? Mai e cineva care doarme cu bebe in pat?
Trec sa fac urmatorul capitol.

_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.

Eu raportez ca dorm cu bebe in pat si nu mi-e nici o jena sa spun ca si mie si sotului si inclusiv lui bebe ne este taaaare bine. Iar cand ma bag langa el si ii simt mirosul ala de beblus ma topesc toata.

FlorinTheodorPetru
New Life Is Born

Eu nu am curaj sa o pun intre mine si sot, imi e teama ca el o loveste. Noua ni se mai intimpla sa adorm cu ea pe mine, cind ii dau sa manince noaptea si adorm. Mie imi place dar am asa un sentiment de culpabilitate, ei ii e mai bine in patutul ei care e linga patul nostru (Vladut are camera lui).

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei

Donati 2% din impozit pentru Andei

Fundatia EUROMANIA, CUI 12947122, Bd-ul Ion Mihalache, Nr. 327, Bloc 12, Sc. D, Etj. 4, Ap. 114, Bucuresti,
Cont: RO89 RNCB 0086 0046 6770 0002, BCR Sucursala Grivita

Nici eu nu as avea curaj sa il culc intre noi...el doarme "la perete" ca sa zic asa, langa mine. Deci sunt cumva la mijloc

FlorinTheodorPetru
New Life Is Born

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Galushca

Citat:
citat din mesajul lui sirimie
Apropos de spalat fetite, in cartulia de la maternitate scrie ca nu trebuie sa speli in zona genitala. Mie mi se pare absurd si eu spal zona respectiva cu multa atentie. Dar ce motiv au sa spuna ca acolo nu trebuie spalat?

Creca voiau sa exprime, dar n-au reusit. Adica sa nu desfaci labiile mari finca vaginelu se curata singur. Asta e textul, pe bune e ca daca face caca dupa 5-6-7 zile cum o mai apucase pe a mea, evident ca era plina de caca si acolo si desfaceam un pic sa ma uit si sa curat usurel cu apa. Ideea e sa nu facem asta tot timpul, pentru ca in loc sa curatam putem sa ducem chestii naspa mai inauntru.

Despre somnul cu bebele si sotul, pe tine te lovea in somn inainte?

Zi-le, Shasa, asa, e asa de fain sa simti mirosul de bebe cand faci nani. Si odata se face de 6 luni-1 an si gata mirosu.

GALUSCOcata dreptate avem noi .... cred ca as fi regretat enorm daca as fi ratat asa o etapa, sa il simt langa mine asa caldut si cu mirosul ala de laptic care asa cum zici si tu nu dureaza prea mult...cam pana la diversificare deci este clar mirosul de laptic....pt. noi este varianta cea mai fericita. Si cu ceilalti 2 la fel am procedat si nu imi pare rau, cand au mai crescut s-au cerut ei singuri sa doarma in patul lor...iar acum dorm impreuna intr-un pat maaaaare in care probabil va ajunge si Petru la un moment dat...cand va mai creste.

FlorinTheodorPetru
New Life Is Born

Mergi la inceput

Gata va pup pe toate .... ma duc sa mai bag o pipadaca tot nu mai alaptez imi fac si eu de capsi ma duc sa ma bag la somnic.
Pe maine seara dragelor

FlorinTheodorPetru
New Life Is Born

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui Galushca

Citat:

David este f iritat la fundulet. Am folosit pe rand: crema de galbenele, bepanthene, acum am trecut la mustella de 3 zile, dar tot nu-i trece. Ce sa mai incerc? il spal la fundulet f des si cat pot de repede dupa ce a facut caca, dar parca se inrautateste situatia. Mi-e tare mila de el

Galusca mea mica a facut candidoza la fundic.
Daca nu trece cu nimic, poate asta e. Are si limbuta alba? Daca e grav, dr ii poate prescrie un antifungic. iepurasul frumos si bunaciunea de mamica

M-am uitat acum, parca nu are limbuta alba. Dar la cat de somn imi este, nu prea vad mare lucru. Noroc cu tine, ca m-ai distrat cu incheierea, ca zau imi picau ochii in gura si nu mai aveam mult si-l scapam si pe David.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui shasa

Citat:

Cristina frumoase pozele de la botez, iar Ana a stat atat de cuminte in biserica

Aris nu stiu de ce nu reusesc sa-ti vad pozele.

Avem si noi poze de la munte

http://picasaweb.google.com/olgagireada/DavidMuntePrimaVacanta?feat=directlink

OLGA foarte frumoase pozele

ARIS nici eu nu am reusit sa vad pozele tale, sunt parolate! Sau cred ca ar trebui sa verific contul comun?????

FlorinTheodorPetru
New Life Is Born

Multumesc

Mergi la inceput

Cred ca a adormit si tipul meu in sfarsit Ma duc sa-i opresc feonul si fug si eu la culcarica. Abia astept sa facem rost de doodoo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

Neatza fetelor..am cam lipsit ca am fost putin ocupata cu botezul care a decurs OK. Acum merg sa recuperez..si va las sa vedeti niste poze
http://s221.photobucket.com/albums/dd294/petreancodrina/Botez%20Gemeni/

Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006

POZE

Mergi la inceput