Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (08)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

olishka pe eritem fesier incearca sa-l lasi in funduletul gol. eu mai folosesc si o crema preparata in farmacie.
cu andrei am avut mari lupte cu eritemul fesier. avea rana in fundulet. am incercat o multime de creme si-l spalam cu apa si sapun de fiecare data. pana nu l-am lasat gol si i-am dat cu crema de la farmacie nu i-a trecut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

Citat:
citat din mesajul lui petrean

Neatza fetelor..am cam lipsit ca am fost putin ocupata cu botezul care a decurs OK. Acum merg sa recuperez..si va las sa vedeti niste poze
http://s221.photobucket.com/albums/dd294/petreancodrina/Botez%20Gemeni/

Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006

POZE

superbe poze!
gemenii sunt niste scumpi. iar andrei e foarte elegant. pustoaica in rochita alba esti tu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

petrean felicitari pentru crestinarea picilor Am admirat si pozele. Frumosi cu totii

m_monique multumesc pt sfaturi

David de 10 min priveste caruselul. Performanta Am si mancat linistita Dar il simt ca s-a cam plictisit deja...ma duc sa-l distrez

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

Citat:
citat din mesajul lui m_monique

Citat:
citat din mesajul lui petrean

Neatza fetelor..am cam lipsit ca am fost putin ocupata cu botezul care a decurs OK. Acum merg sa recuperez..si va las sa vedeti niste poze
http://s221.photobucket.com/albums/dd294/petreancodrina/Botez%20Gemeni/

POZE

superbe poze!
gemenii sunt niste scumpi. iar andrei e foarte elegant. pustoaica in rochita alba esti tu?

-------------------------------------------------------------------------
mami de Andrei (16.12.2006) si Ioana (03.04.2009)

da..eu sunt

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisigri
Stiu ca cele mai multe botezuri sint deja planificate, dar daca mai foloseste cuiva un sfat...la noi a fost CRIMA botezul si cumatria in aceeasi zi. Mai ales ca la cumatrie am incercat sa o duc imbracata in hainele cu care a imbracat-o nasa, si miroseau strain (si a mir), a urlat ingrozitor pina am schimbat-o in hainutele ei. Plus ca ...faza: pina la scufundarea in cristelnita, nasele au tinut-o in brate in pozitia pt rigiit, dupa au tinut-o pe burtica. Acum fata urla ca din gura de sarpe cind o tin ca pt rigiit...sta numai pe burtica. Pe cuvintul meu ca a traumatizat-o botezul asta...Mi-e o mila de ea de nu se poate. E fff obositor pt ea, cum adormea cum trebuia sa o trezesc...daca ar fi sa o iau de la capat (si sa ma mai convinga cineva sa o botez...) as programa oricum botezul si cumatria in zile diferite...

Ce e aia cumetrie? E petrecerea de dupa botez? Adik "masa", "restaurantu' " sau masa de a doua zi, aia de dupa baia de mir? Noi pe prima o sa o facem cu ceva invitati (nu multi), la restaurant, imediat dupa botez (botezul de la 16, masa de la 17). Baitza o sa o facem a doua zi, in cadru restrans si cu gratar in curte. Avem curtea comuna cu cea a nasilor si obiceiul cu gratarul e veki si bun.

Apropos de botez, nasul are probleme grave de sanatate, astfel nasa m-a rugat sa cumpar eu ce trebuie pentru botez, ca nu are timp sa caute, doar ca nu stiu exact ce... So: crisma zis ca a luat-o ea, mai trebuie o bentita (asta se ia din mercerie sau de la magazinele pentru copii?), ulei (ati luat o sticluta de ulei de masline din supermarket sau exista sticlute speciale?), vin (la asta ma descurc , dar la fel, trebuie vreo sticla speciala? de unde o iau?), lucrusoarele in care o imbraca dupa botez sunt cele in care va ramane mai departe? Adik sa caut o rokitza mai deosebita, nu? Nici eu nu sunt amatoare de gogosari de-aia involanati, dar parca nici in salopeta....

Please, fetele care ati facut deja botezul, impartasiti-mi din experienta voastra.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
http://picasaweb.google.com/costinstroie/AdelaMarisa#5324202110819507042

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Buna dimineata,

Ia cititi aici:
http://viatalatara.wordpress.com/2008/11/05/campania-mai-bine-nu-concluzii/

Revin.

Gigelica(Lucia) - de Victor-Andrei (zis si Pitonul)

30 martie 2009
http://picasaweb.google.ro/luciapirlog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Mario-Andrei, bebe de Nikoleta20
Maria Casia, bebe de Maria_K
Sarah, bebe de Ionica

30 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

neata tufete

La multi ani si de la noi sarbatoritilor!!!

Citat:
citat din mesajul lui gigelica20

Mario-Andrei, bebe de Nikoleta20
Maria Casia, bebe de Maria_K
Sarah, bebe de Ionica

30 martie 2009

Petrean, cind dadui si io click pe link spusa ca e inchis, imi dadui seama apoi de ce (cind vazui campania cu NU pozelor pe net).
Si ca sa ma iexprim si io, asta e o aiureala cu pedofilii care cauta poze cu BBi pe net. Una la mina, la cite poze sint, e sansa de una la milion sa pice pe ale voastre si a doua... ce poate face un pedofil cu o poza? E cam isterie in ro cu pozele-astea.

Raportam o dragoana cuminte, a dormit bine, doar papa nu prea a inghitit bine, creca ar vrea sa treaca la opt ore legate de somn, caci la 6 ore cind se trezeste cu o juma de oki inghite 3 guri de lapte si adoarme

Novus, sper si io sa il motivez pe sot sa-mi faca citeva poze noi, sa le pun la album

Filles du Sud cu Izia, famille Dragoon

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

Chatonel eu pana acum mi-am parolat doar albumele de pe photobucket..si acum am parolat tot contuleu stiu o mama patita acum 1 an....rau de tot...
password:bogdana

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaza22 spune:

Buna fetele! n-am mai intrat de mult. Sunt ff necajita, Gaza mea nu prea ia in greutate, duminica am facut o luna si a luat 550gr de la nastere (fara sa pun la socoteala recuperarea de greutate care a fost de 200gr). In plus mananca ff putin aprox 80 ml uneori in ultimul timp am crescut la 100. Dr ne-au bagat in sperieti sa indopam copilul, sa-i dau lapte praf, dar n-am cum. Pur si simplu nu vrea sa pape mai mult, am incercat sa o trezim in timpul zilei sa nu doarma prea mult, sa respectam programul de masa sa nu depaseasca 3 ore da degeaba. Ne-a da viata peste cap total. De frica ca nu mananca suficient si ca adoarme la san i-am dat cu bibe ca sa masuram,sa curga mai usor, sa o convingem sa pape mai mult. Productia mea de lapte a scazut. Orarul pe care si-l facuse si care era suuuper si pt noi si pt ea e dat total peste cap. Am rasfatat-o pt ca de frica ca nu mananca suficient cum auzeam un chitait cum titi in gura sau bibe si acum nu mai adoarme singurica ca inainte, e mai maraita si nu prea mai intelegem ce zice cand plange pt ca nu se mai diferentiaza asa mult plansetele. In rest ea e vesela si activa, cand doarme rupe patutul si nu pot sa o trezesc nici cu tunul, bine nu in timpul zilei cand ar vrea sa stea treaza cu noi mai tot timpul si se trezeste la fiecare sunet. Am citit in carti si cica ar fi normal sa se intample asa la unii copii 500 de gr e normal dar si Dr de aici si de acasa (ca in disperare am sunat si un pediatru de acasa) zic ca e ff putin si nu e bine. Nu stiu ca se mai fac, mi-e o mila de ea cand trebuie sa o trezesc din somn sa manance, mi se rupe inima, si sa vedeti cum se stramba cand nu mai vrea papa si noi insistam si ea mai ca-i vine sa planga ca nu o lasam in pace. De la bibe si lapte praf am inceput sa avem dureri de stomac, offf imi vine sa ma iau de cap. . Eram asa de linistiti si fericiti pana sa ne sperie Dr. Imi vine sa nu mai fac nimic, sa-mi las copilul in pace sa doarma cat vrea sa manance cat vrea si sa ne vedem linistit de viata (pana la urmatoare vizita)fara sa ne stresam noi si fara sa stresez copilu dar mie frica sa nu gresesc, nu stiu ce sa fac? Peste o saptamana venim acasa stiti cumva un Dr pediatru care sa nu fie exasperant cu greutatea la bebelusi? ca m-as duce la un astfel de dr si daca si el zice ca nu e bine atunci....Stiu ca a mai trecut una din fete prin problema luatului in greutate dar nu mai stiu care(parca gigelica), cum s-a rezolvat pana la urma?. Va pup si sa aveti bebei sanatosi si frumosi.

Oliska tu ziceai ca iepurasul tau mananca din 3 in 3 ore si ca-i faci baita pe la 10, 10.30 seara ca sa doarma mai mult. Deci sa inteleg ca ii dai sa pape la 9 apoi faceti baita si dupaia cand ii mai dai sa pape la 11.00? si pana la cat doarme?. Aa si Pt eritremul fesier, si eu am avut probleme cu gaza si am incercat cate in luna si in stele inclusiv faza cu funduletul gol, pe mine m-a salvat crema de fundulet de la Chicco, are o textura mai diferita de a celorlate si dupa doua trei aplicatii deja se vedeau rezultatele. Incearc-o nu strica, mie mi-a recomandat-o Dr.

Scuze ca m-am lungit ca o placinta, intru rar si va zapacesc de cap. Va pup si incerc sa recuperez.

Mami de Gazii mica si frumoasa am implinit o lunita.

Mergi la inceput