Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (08)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Gaza, hai ca te linistesc eu, am o prietena care a patit ca tine, copilul in prima luna a luat 600 g, apoi in a doua 1200 g. S-a incapatanat sa-l tot puna la san, desi medicul ii zicea ca tine copilul nemancat si sa-i dea formula. Dar in a doua luna a recuperat bine. Asa ca eu zic sa nu te stresezi. Apoi eu nu inteleg de ce zici tu ca bebele mananca foarte putin. Al meu are doua luni si mananca cam 100, 110 la o masa. Intotdeauna fac portia de 120 si imi lasa in sticla (eu nu mai alaptez). In prima luna eu l-am hranit mixt, dar si atunci ca si acum, a mancat sub cat se spune ca ar fii portia normala. Cand trebuia sa manance 60, manca 45, cand trebuia 90, el manca 75, acum cica ar trebui 150, dar noi inca ne invartim la 110. Si toti sunt super entuziasmati de cat a recuperat, caci el a fost mic, s-a nascut prematur si a avut numai 2340g, acum are aproape 6 la 2 luni.
Eu zic sa faci cum simti tu, nu forta copilul sa manance, nu-i strica somnul, ei cresc in somn.

8 saptamani si 5 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

BOGDANA felicitari pt. botezDar ce se intampla ca nu pot vedea pozele???

FlorinTheodorPetru
New Life Is Born

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

gaza, si io zic la fel ca galushca, incearca sa regasesti ritmul de dinainte, lasa fata, ea il va gasi singurica

Filles du Sud cu Izia, famille Dragoon

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

Gata BOGDANA am vazut pozele. Ai 4 baieti sa iti traiasca. Ai cu ce sa te mandresti iar eu cunosc sentimentul foarte bineIar tu mami arati de nota 10. Cine te vede si nu stie ca sunt ai tai te poate suspecta ca esti bona lor nicidecum mama. Noroc ca seamana cu tine

FlorinTheodorPetru
New Life Is Born

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Caprul cu trei iezi...ce m-am distrat!!!

Sunt f frumosi toti baietii tai, sa iti traiasca si sa te bucuri de si impreuna cu ei.

Pe principiul Bogdanei, care e soacra cu trei nurori...tu esti capra cu trei iezi .

si pe tine si pe Bogdana.

Gigelica(Lucia) - de Victor-Andrei (zis si Pitonul)

30 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gigelica20

Caprul cu trei iezi...ce m-am distrat!!!

Sunt f frumosi toti baietii tai, sa iti traiasca si sa te bucuri de si impreuna cu ei.

Pe principiul Bogdanei, care e soacra cu trei nurori...tu esti capra cu trei iezi .

si pe tine si pe Bogdana.

30 martie 2009

La Sasha ma refer...

30 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Gaza chiar ma intrebam ce-i cu tine de n-ai mai intrat. Imi pare rau ca ai problemute cu gaza mica, dar eu zic ca nu e asa grav si ca te stresezi prea mult. Ai vazut ca mai sunt copii care iau putin in greutate. Eu insa sunt in baricada cealalta, al meu ia prea mult

Legat de programul lui David: nu are nici un program: mananca cand vrea si cat vrea si se culca la fel. Baita i-o fac in jur de 10-10.30, cand se trezeste el. Ieri de exemplu dormea si l-am trezit pe la 10.20 si si-a continuat somnul la masaj si in cadita. Dupa ce l-am scos a plans putin apoi iar a adormit nemancat, dar s-a trezit peste 30 min si apoi a adormit la 12. Se scoala noaptea o data (depinde la ce ora a adormit), dar mereu dupa 3 ore dupa ce a aadormit. Apoi stau noaptea treaz cu el 1 ora si ceva. Adoarnme la loc si se trezeste iar peste 3 ore. Cam asta e programul lui. NU cred ca te-am ajutat prea mult

Cand vii in Ro?

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

LA MULTI ANI Mario Andrei, Maria Casia, Sarah!!!! Sa cresteti mari si sa fiti sanatosi!!!

Mergi la inceput

Gaza chiar o sa incerc crema de la Chico daca nu trece cu Mustella. Mi se pare i-a mai trecut un pic, dar nu cine stie ce. Am mai auzit de la o mamica ca ar fi f buna cea de la chico.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADA1974 spune:

Buna ziua mamici si pitici.
Semnam si noi condica - Sophia tot cu mucisori in gat, am avut duminica botez, si mami are de recuperat 3 capitole .
Asa ca pana nu ajungem la zi nu putem sa ne bagam in discutii.
Multi la bebelusii nascuti pe 26 februarie, martie, aprilie.

Revenim cand ajungem la zi cu cititul, si cu poze de la botez - cand intram in posesia lor.

ada mami de Sophia-Maria (18.03.2009) si Ana-Gabriela (12.02.2005).

Mergi la inceput