Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (08)
Raspunsuri - Pagina 15
sirimie spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Ayla21
Sigur de acolo-i baiu asa a facut si Luana cand am fost in Germania, ca pe drum unde s-o spal de kk? Si am tras apoi vreo saptamana asa. Mie mi-au spus de la inceput, fara servetele umede! Mai bine sa-o sterg cu o bucata de scutec udata cu apa daca nu pot altcumva sa o spal. Uneori pipi sau kk pot fi acide si atunci intrand in contact cu pielea sa-i strice PH-ul. Daca nici nu cureti ci numai stergi si in plus mai pui peste crema aia din servetele, iasa rau._ Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma Every day brings new blessings. |
Eu folosesc servetele umede, pe urma usuc cu un servetel uscat si dau cu ulei. Are pielea curata.
Apropos de spalat fetite, in cartulia de la maternitate scrie ca nu trebuie sa speli in zona genitala. Mie mi se pare absurd si eu spal zona respectiva cu multa atentie. Dar ce motiv au sa spuna ca acolo nu trebuie spalat?

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
Donati 2% din impozit pentru Andei
Fundatia EUROMANIA, CUI 12947122, Bd-ul Ion Mihalache, Nr. 327, Bloc 12, Sc. D, Etj. 4, Ap. 114, Bucuresti,
Cont: RO89 RNCB 0086 0046 6770 0002, BCR Sucursala Grivita
shasa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aris26 neatza...sau ma rog intru rapid sa va spun ca la matei balsh puteti gasi vaccinele de 2 luni(infanrix,rotarix si prevenar) cu un mil mai ieftine fiecare.merita drumul pana pe grozovici pt cele din bucuresti ![]() ![]() 25 martie 2009 |
ARIS asta-i o veste tare buna, multam de pont

Florin
Theodor
PetruNew Life Is Born
georgiana310 spune:
Salutare,
Pleasee, HELP!!! Nu mai stiu ce sa fac cu fetita mea!

Am fost in wee in Moldova, la Voronet sa rezolvam cu botezul. Toate bune, B s-a comportat excelent!Ei, de duminica nu stiu ce a apucat-o ca e f maraita si doarme putin ziua (maxim 3 ore) si noaptea se trezeste mult mai des. Sa nu zic ca azi a mancat intr-una!!!
Am rezistat cu productia dar acum pe seara tragea de tzitzi de mama focului si... dup[ o zi de tras laptic la greu, i-am facut o portie de formula inainte de somn.
Nu cred ca are colici ca plange numai de foame si in rest e asa... maraita! Oare ce are?? Maine ma gandesc sa sun doctorita si sa o chem la noi.
Voi ce ziceti?
Pupici,
Mami de Briseis, 16 aprilie 2009
gia
sirimie spune:
| citat din mesajul lui shasa Cat de adormita sunt..... -------------------------------------------------------------------------------- Citat: citat din mesajul lui Ayla21 Eu am dormit foarte rau, am visat, m-am trezit la baie, Clau a tot tusit, Luana a tot marait. Oare ce e daca dor cu ea in pat? Mai e cineva care doarme cu bebe in pat? Trec sa fac urmatorul capitol. _ Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma Every day brings new blessings. Eu raportez ca dorm cu bebe in pat si nu mi-e nici o jena sa spun ca si mie si sotului si inclusiv lui bebe ne este taaaare bine. Iar cand ma bag langa el si ii simt mirosul ala de beblus ma topesc toata. Florin Theodor PetruNew Life Is Born |
Eu nu am curaj sa o pun intre mine si sot, imi e teama ca el o loveste. Noua ni se mai intimpla sa adorm cu ea pe mine, cind ii dau sa manince noaptea si adorm. Mie imi place dar am asa un sentiment de culpabilitate, ei ii e mai bine in patutul ei care e linga patul nostru (Vladut are camera lui).
Despre Andrei
Fundatia EUROMANIA, CUI 12947122, Bd-ul Ion Mihalache, Nr. 327, Bloc 12, Sc. D, Etj. 4, Ap. 114, Bucuresti,
sirimie spune:
| citat din mesajul lui georgiana310 Salutare, Pleasee, HELP!!! Nu mai stiu ce sa fac cu fetita mea! ![]() ![]() ![]() Am fost in wee in Moldova, la Voronet sa rezolvam cu botezul. Toate bune, B s-a comportat excelent!Ei, de duminica nu stiu ce a apucat-o ca e f maraita si doarme putin ziua (maxim 3 ore) si noaptea se trezeste mult mai des. Sa nu zic ca azi a mancat intr-una!!! Am rezistat cu productia dar acum pe seara tragea de tzitzi de mama focului si... dup[ o zi de tras laptic la greu, i-am facut o portie de formula inainte de somn.![]() Nu cred ca are colici ca plange numai de foame si in rest e asa... maraita! Oare ce are?? Maine ma gandesc sa sun doctorita si sa o chem la noi. Voi ce ziceti? Pupici, Mami de Briseis, 16 aprilie 2009 gia |
Si eu am observat ca daca intr-o zi nu mai respectam programul cu care e ea obisnuita, daca mergem undeva toata ziua, ziua care urmeaza e agitata. Cred ca trebuie sa astepti sa isi revina la rutina ei, cred ca se va linisti.
Despre Andrei
Adee spune:
| citat din mesajul lui olishka David este f iritat la fundulet. Am folosit pe rand: crema de galbenele, bepanthene, acum am trecut la mustella de 3 zile, dar tot nu-i trece. Ce sa mai incerc? il spal la fund ulet f des si cat pot de repede dupa ce a facut caca, dar parca se inrautateste situatia. Mi-e tare mila de el Olga, mamica lui David iepurasul ![]() ![]() |
Noi pt fundulet folosim Crema Baby - se prepara in farmacie; de cate ori a inceput sa fie iritata, ia trecut repede.
purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009poze
shasa spune:
| citat din mesajul lui aris26 neatza...sau ma rog intru rapid sa va spun ca la matei balsh puteti gasi vaccinele de 2 luni(infanrix,rotarix si prevenar) cu un mil mai ieftine fiecare.merita drumul pana pe grozovici pt cele din bucuresti ![]() ![]() 25 martie 2009 |
ARIS si unde anume la Matei Bals? La farmacia spitalului sau este o farmacie pe langa spital

Florin
Theodor
PetruNew Life Is Born
olishka spune:
| citat din mesajul lui georgiana310 Salutare, Pleasee, HELP!!! Nu mai stiu ce sa fac cu fetita mea! ![]() ![]() ![]() Am fost in wee in Moldova, la Voronet sa rezolvam cu botezul. Toate bune, B s-a comportat excelent!Ei, de duminica nu stiu ce a apucat-o ca e f maraita si doarme putin ziua (maxim 3 ore) si noaptea se trezeste mult mai des. Sa nu zic ca azi a mancat intr-una!!! Am rezistat cu productia dar acum pe seara tragea de tzitzi de mama focului si... dup[ o zi de tras laptic la greu, i-am facut o portie de formula inainte de somn.![]() Nu cred ca are colici ca plange numai de foame si in rest e asa... maraita! Oare ce are?? Maine ma gandesc sa sun doctorita si sa o chem la noi. Voi ce ziceti? Pupici, Mami de Briseis, 16 aprilie 2009 gia |
Of imi pare tare rau ca e necajita nora mea. Poate are puseu de crestere?
sa va faceti bine.Olga, mamica lui David iepurasul

Galushca spune:
| citat din mesajul lui olishka David este f iritat la fundulet. Am folosit pe rand: crema de galbenele, bepanthene, acum am trecut la mustella de 3 zile, dar tot nu-i trece. Ce sa mai incerc? il spal la fund ulet f des si cat pot de repede dupa ce a facut caca, dar parca se inrautateste situatia. Mi-e tare mila de el Olga, mamica lui David iepurasul ![]() ![]() |
Galusca mea mica a facut candidoza la fundic.
Daca nu trece cu nimic, poate asta e. Are si limbuta alba? Daca e grav, dr ii poate prescrie un antifungic.
iepurasul frumos si bunaciunea de mamica
Galushca spune:
| citat din mesajul lui sirimie Apropos de spalat fetite, in cartulia de la maternitate scrie ca nu trebuie sa speli in zona genitala. Mie mi se pare absurd si eu spal zona respectiva cu multa atentie. Dar ce motiv au sa spuna ca acolo nu trebuie spalat? ![]() |
Creca voiau sa exprime, dar n-au reusit. Adica sa nu desfaci labiile mari finca vaginelu se curata singur. Asta e textul, pe bune e ca daca face caca dupa 5-6-7 zile cum o mai apucase pe a mea, evident ca era plina de caca si acolo si desfaceam un pic sa ma uit si sa curat usurel cu apa. Ideea e sa nu facem asta tot timpul, pentru ca in loc sa curatam putem sa ducem chestii naspa mai inauntru.
Despre somnul cu bebele si sotul, pe tine te lovea in somn inainte?
Zi-le, Shasa, asa, e asa de fain sa simti mirosul de bebe cand faci nani. Si odata se face de 6 luni-1 an si gata mirosu.

Si am tras apoi vreo saptamana asa.
Mie mi-au spus de la inceput, fara servetele umede! Mai bine sa-o sterg cu o bucata de scutec udata cu apa daca nu pot altcumva sa o spal. Uneori pipi sau kk pot fi acide si atunci intrand in contact cu pielea sa-i strice PH-ul. Daca nici nu cureti ci numai stergi si in plus mai pui peste crema aia din servetele, iasa rau.
ulet f des si cat pot de repede dupa ce a facut caca, dar parca se inrautateste situatia. Mi-e tare mila de el