Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (08)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Novus joi seara ajungem si noli la Deva, asa ca ne vedem vineri sau sambata

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

novus,
noi daca mergem la mare mergem in sept din mai multe motive:
- nu mai arde soarele asa tare
- nu mai e asa aglomerat
- si, de ce nu, e mai ieftin.

Vrem sa mergem fie la camping holidays, daca ne mai lipim cu cineva; e primul camping la iesirea din mamaia spre navodari, ar fi al 4lea an acolo, pina acum am mers la cort, dar au casute de 6 locuri parca, cu baie si AC. E liniste si curat, au magazin si restaurant in incinta campingului, preturi f ok, vin ff multi unguri din ardeal si straini, si nu prea sint manelisti; si daca apar, sint atentionati sa nu lase muzica sa urle pina tirziu. Poti sa cauti pe net. Pt noi era fff avantajos pt ca zona de nudism de la mamaia incepe chiar unde se term,ina plaja campingului.

if you can't say something nice, then don't say nothing at all
http://pisigri.blogspot.com/ (poze noi)

Mami de Ilinca (5.03.2009)

o sa studiez si eu ce variante avem si sa vad cum il lamuresc pe domnu' ca e tare grijuliu cu pisicuta lui

Mamica fericita de Alexandra (03.03.09)

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

David este f iritat la fundulet. Am folosit pe rand: crema de galbenele, bepanthene, acum am trecut la mustella de 3 zile, dar tot nu-i trece. Ce sa mai incerc? il spal la fundulet f des si cat pot de repede dupa ce a facut caca, dar parca se inrautateste situatia. Mi-e tare mila de el

La Mihnea a mers un strat grosut de bephanten + un strat gros gros de nivea pt fundulet
iar a inceput cu scaune super lichide, a coincis cu colici rai si cu prb si pt mine cu stomacul asa ca ne-a trimis sa facem coprocultura

Anca, Manu 02.06.2007 si Mihnea 09.04.2009

www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia

Mergi la inceput

Citat:

Abia astept !!!!!
Vineri ar fi cel mai bine, nu de alta dar sambata daca e fain plecam din Deva

Astept telefon !!!!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari

Mergi la inceput

Am vizionat bebelusi de nota 10 !!!!

Aris, sunteti asa dragalasi !!!! Va invidiez ca stati la casa !!!

Olishka, mi-ati facut pofta de munte !!! si abia astept sa te vaz de aproape ca tare faina esti !!!!

Chatonel, mai pune poze proaspete cu dragoana !!!

Si .... atat am tinut minte, mai revin !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

sa doooarma????al meu urla de la ora 7are ochii roshii de oboseala si plans

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adee spune:

Ayla eu dorm cu bebe in pat si cu tati. Nu mai putem dormi toti 3 pe spate ca nu mai incapem in pat; unu din noi trebuie sa doarma pe o parte si 2 pe spate La inceput am pus-o in patut si se trezea noaptea sau tot se scartaia si eu tot iepureste dormeam. Mai ales acum ca m-am intors la lucru cred ca mi-ar fi f greu sa nu dorm noaptea. De cand a fost bolnava nu am mai pus-o noaptea in patut, si cu noi in pat doarme toata noaptea, bagata cu nasu in mine, de ma trezesc cateodata noaptea ca o aud cum face ca nu mai are aer de cat de bagata ii cu nasu in tzitzi. De vreo 2 ori am tras plapuma peste ea noroc ca a inceput sa dea din manute si m-am trezit. De atunci o bag in sacul ei de dormit si o pun la margine, ca la mijloc mi frica sa nu se suie tati pe ea. Am mai incercat sa o pun in patut noaptea dar dupa 20 minute maxim, se trezeste plangand de abia reusesc sa o calmez.

purcelusa mesa mica Ariana - 24.03.2009

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Citat:

Abia astept !!!!!
Vineri ar fi cel mai bine, nu de alta dar sambata daca e fain plecam din Deva

Astept telefon !!!!

Pai ar fi si pacat sa nu plecati pe undeva. Aveti atatea locuri faine prin imprejurimi.

O sa vad ce program o sa avem, caci sigur o sa vina neamurile sotului sa-l vada pe bebe. O sa te sun. Si noi abia asteptam sa va cunoastem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adee spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Doranna, eram in 6s cand am plecat in Corfu.

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

ayla, si io tot ca oliska fac: amindoua in pat, bebe cu perna linga el pe-o parte, cu mami pe partea cealalta; mai criminal e cind tre sa ne intoarcem, daca e cazul sa se mufeze singur la tzitzi, tre sa intoarcem tot patul In rest, se doarme foarte bine asa. O varianta e cu bebe pe o perna mare linga mami.

Si noi facem de-astea dupa papa de noapte... initial "accidental", acum a cam devenit obicei, ca adorm cu ea mufata si cand termina se desprinde si adoarme si ea.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
http://picasaweb.google.com/costinstroie/AdelaMarisa#5324202110819507042

Si dupa ce se desprinde de san nu trebuie sa-i scoti si aerul? Ca si eu il pun in pat la san, adoarme, da dupa ma pun in fund si-i scot aerul. Cateodata se trezeste si o luam de la capat

Cand adoarme eu nu o mai trezesc sa ii scot aerul.

purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

Cat de adormita sunt.....am postat la capitol vechi....deci ii raspundeam MONICAI:

--------------------------------------------------------------------------------

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Eu am dormit foarte rau, am visat, m-am trezit la baie, Clau a tot tusit, Luana a tot marait.
Oare ce e daca dor cu ea in pat? Mai e cineva care doarme cu bebe in pat?
Trec sa fac urmatorul capitol.

_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.

Eu raportez ca dorm cu bebe in pat si nu mi-e nici o jena sa spun ca si mie si sotului si inclusiv lui bebe ne este taaaare bine. Iar cand ma bag langa el si ii simt mirosul ala de beblus ma topesc toata.

FlorinTheodorPetru
New Life Is Born

Mergi la inceput