Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (08)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

David este f iritat la fundulet. Am folosit pe rand: crema de galbenele, bepanthene, acum am trecut la mustella de 3 zile, dar tot nu-i trece. Ce sa mai incerc? il spal la fundulet f des si cat pot de repede dupa ce a facut caca, dar parca se inrautateste situatia. Mi-e tare mila de el

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Olga nu folosi sapun, nu folosi servetele umede, si da cu crema cu oxid de zinc.
Tine-l ziua pe paturica absorbanta cu funduletul gol sa se poata vindeca dermatita.
Bephantene Plus este mai concentrat dar folosit tot timpul dupa ce il schimbi sa previ. Noi avem tot timpul probleme. Mai este Panthenolul, ceva asemanator Bephantenului dar cu alta concentratie.
Poti cere la medic reteta pt crema premarata in farmacie cu oxid de zinc, aia e cea mai buna.
Deflamol, crema cu oxid de zinc este foarte buna ca tratament.
_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

si tine-l cit mai mult in funduletul gol.

eu dupa ce spal cu servet umed sterg cu un servet uscat, sa fie uscat acolo unde vine pampersul

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei

Donati 2% din impozit pentru Andei

Fundatia EUROMANIA, CUI 12947122, Bd-ul Ion Mihalache, Nr. 327, Bloc 12, Sc. D, Etj. 4, Ap. 114, Bucuresti,
Cont: RO89 RNCB 0086 0046 6770 0002, BCR Sucursala Grivita

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Olga nu folosi sapun, nu folosi servetele umede, si da cu crema cu oxid de zinc.

_

Sapun nu folosesc, dar servetele am folosit la munte. O sa ma interesez de crema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

eu nu mai scot nici un aer noaptea si nu avem probleme.

pisigri - si noi vrem in grecia in septembrie dar cu mashina. cu avionul o sa plecam in cipru prin iulie,asa ca iti povestesc eu cum e

apropos - a facut cineva pasaport pt copil? care e procedura?

25 martie 2009

Noi facem saptamana asta pasaportul
Trebuie ceva formulare completate + poza a bebelusului dusa de tine de acasa

Mamica fericita de Alexandra (03.03.09)

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sirimie

si tine-l cit mai mult in funduletul gol.

eu dupa ce spal cu servet umed sterg cu un servet uscat, sa fie uscat acolo unde vine pampersul

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei

Donati 2% din impozit pentru Andei

Fundatia EUROMANIA, CUI 12947122, Bd-ul Ion Mihalache, Nr. 327, Bloc 12, Sc. D, Etj. 4, Ap. 114, Bucuresti,
Cont: RO89 RNCB 0086 0046 6770 0002, BCR Sucursala Grivita

Din pacate nu pot sa-l tin in funduletul gol caci la noi in casa e frigut. Eu il dezbrac la maneca scurta doar afara, in casa il tin in pijamalute cu manecute lungi caci este f friguros.

Mergi la inceput

Olga, am editat sus ca nu reusisem sa termin de scris ca nu scap nicicum de Luana de la san. Nu suge dar nici nu o pot lua, cum o iau cum maraie si da din picioare.
Ai vostri dorm deja?

_

Mergi la inceput

sirimie

Maine merg la ginecolog. Nu am cu cine sa-l las pe David si s-a oferit sotul , insa nu prea am incredere Sunt rea?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui olishka
Sapun nu folosesc, dar servetele am folosit la munte. O sa ma interesez de crema

Sigur de acolo-i baiu asa a facut si Luana cand am fost in Germania, ca pe drum unde s-o spal de kk? Si am tras apoi vreo saptamana asa. Mie mi-au spus de la inceput, fara servetele umede! Mai bine sa-o sterg cu o bucata de scutec udata cu apa daca nu pot altcumva sa o spal. Uneori pipi sau kk pot fi acide si atunci intrand in contact cu pielea sa-i strice PH-ul. Daca nici nu cureti ci numai stergi si in plus mai pui peste crema aia din servetele, iasa rau.

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Olga, am editat sus ca nu reusisem sa termin de scris ca nu scap nicicum de Luana de la san. Nu suge dar nici nu o pot lua, cum o iau cum maraie si da din picioare.
Ai vostri dorm deja?

_

Multumesc inca o data Al meu doarme, dar trebuie sa se trezeasca sa-i fac baita.

Mergi la inceput