Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (08)
Raspunsuri - Pagina 12
olishka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ayla21 Simina, hormonii, mama is de vina? Olga, iti pun si tie cu David la albumul tau din contul comun. salveaza daca vrei si apoi sterg ca sunt multe. _ Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma Every day brings new blessings. |
Multumesc mult
Olga, mamica lui David iepurasul
denisamada spune:
citat din mesajul lui gigelica20 Fetele, ajutor! Ce sa fac? Pot sa ii dau ceai sau apa sa bea?Ii e sete clar, caci e marait ...si ii pregatesc biberonul...bea putin si apoi gata. Tembela mea de pediatra nu imi raspunde la telefon pana maine, asa ca vroiam sa stiu cum procedati voi. Le dati puilor ceiutz sau apa??? |
Si pisik mea se maraie mai des cand e cald si suge doar putin. La fel am presupus si eu, ca ii e sete. Eu nu i-am dat nici apa, nici lapte, doar am mufat-o un pic.
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
http://picasaweb.google.com/costinstroie/AdelaMarisa#5324202110819507042
Dodo-pui spune:
Buna mamici si pitici,
noi suntem bine...dar fff ocupati cu completatul dosarului pentru a intra pe 28 mai in comise cuBodo.Mai am putin si-i complet iar joi termin cu comisia iar peste o luna primesc certificatul cu gradul de incadre a dizabilitatilor.
Maine depun si dosarul meu pt CIC.
am citit din urma tot,am vazut pozici si doodoo si...si..dar mi-s uituca si nu mai stiu ce si cum a scris fiecare
Am retinut doar chestia"cu infasurat lantului" sa nu derapeze
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta Isabella-Elena
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
chatonel spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui olishka
A trecut si greul Felicitari Dragoana pt dimensiuni Olga, mamica lui David iepurasul |
multumim, oli!
olishka spune:
Raalu , dar deja ma faceti sa rosesc Din pacate sunt doar niste poze. Burta mea arata oribil, este plina de vergeturi adanci care nu mai trec niciodata O sa ma apuc de un tratament, dar nu stiu cat de eficient va fi. As face si operatie, daca se poate scapa asa de ele, dar ma gandeam, ca mai fac un bebe si iar o iau de la capat. V-am zis ca nasterea, lauzia si ce urmeaza mi se pare super ok fata de sarcina, care sincer nu mi-a placut deloc. Noroc ca v-am descoperit pe voi si a trecut mai usor timpul si am avut si moralul mai ridicat
Olga, mamica lui David iepurasul
chatonel spune:
citat din mesajul lui Raaluca Chatonel pupam pe Izia cea vaccinata si tinem si noi pumnii sa nu apara nici o reactie. Raluca, mamica de Lena |
multumim, raalu
Filles du Sud cu Izia, famille Dragoon
Toulouse, la ville rose
denisamada spune:
citat din mesajul lui Adee Copila asta ma sperie. Azi noapte a dormit de la 12-9, din cate imi amintesc fara sa manance (eram rupta de oboseala si am adormit cu tzitzi afara - poate sa servit singura) si azi a dormit toata ziua, numai cu pauze de papa, in cazul in care ea intre reprizele de somn sta treaza cam 2 ore. Oare sa fie ceva ? |
Caldura ii mai turteste, vezi care grade ai in casa. Ratzushk mea e la extrema cealalta, nu doarme intreaga zi... doar mai atipeste cate putin.
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
http://picasaweb.google.com/costinstroie/AdelaMarisa#5324202110819507042
Ayla21 spune:
citat din mesajul lui Dodo-pui[/i Am retinut doar chestia"cu infasurat lantului" sa nu derapeze |
Pai Dodo, aia-i lectia zilei, cum sa n-o retii?
_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.
Ayla21 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui denisamada
Si pisik mea se maraie mai des cand e cald si suge doar putin. La fel am presupus si eu, ca ii e sete. Eu nu i-am dat nici apa, nici lapte, doar am mufat-o un pic. Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 ) http://picasaweb.google.com/costinstroie/AdelaMarisa#5324202110819507042 |
Eu i-am dat acuma apa de al Humanna. Ma gandeam ca poate suge de sete si laptele nu-i tine de sete ca mie dr mi-a zis ca am laptele destul de gras/consistent.
_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.