Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (08)
Raspunsuri - Pagina 11
olishka spune:
Aris am vazut pozele. Alexandros scump foc si seamana cu tine claaar. Ne-au placut si cateii, pisica si doodoo
Olga, mamica lui David iepurasul
olishka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui chatonel Raalu, io tocmai am luat o crema ecran total (50) pt BB, de la Mustela- nu e bio. Am venit de la vaccin, dragoana e putin miriita ca si-a stricat programul de somn. A fost si motanul cu mine si el a tinut-o la intepat I-am dat sirop de dolipran preventiv, cum mi-a zis medicul si acu creca doarme ca n-o mai aud (e in patutul ei). A crescut bine, are 5 kg, deci 850g luate intre-o luna. Are 58 cm, cu aproape 5 in plus. La capatina dragoana are diametru 38,5. Totul e foarte bine Filles du Sud cu Izia, famille Dragoon Toulouse, la ville rose |
A trecut si greul
Felicitari Dragoana pt dimensiuni
olishka spune:
Multumim
La munte chiar merita de mers pe caldurile astea. Iar lui bebe ii face fff bine. Mai rau e ca de la aerul acela mi se face o pofta de mancare
olishka spune:
sirimie recipient de acela gasesti si de la Avent in farmacii.
Raaluca spune:
Aris am vazut un Alexandros tare frumos!!!
Olga, vazut poze de la munte... Ofticat... Picat pata sa mergem si noi!!!
David e asa de bucalat iar tu ...tu, ai fost vreodata gravida???
Chatonel pupam pe Izia cea vaccinata si tinem si noi pumnii sa nu apara nici o reactie.
Simina ... nu mai zic nimic
Lucia, si Lena mea papa mult dar cred ca e si de la caldura... bea mai mult lapte de sete. Am mai observat ca in zilele astwea mai calduroase a facut muuult mai mult pipi decat kk. Pana acum facea kk cam dupa fiecare masa. Acum face de 2 ori pe zi si noaptea deloc.
Cu cremele am vb sa comand una bio care nici nu e f scumpa - 50 Ron
Finutza mea a folosit anul trecut una de la Klorane si a fost multumita dar ne-am hotarat acum ptr una bio.
http://organicka.ecosapiens.ro/cat/bebelus-bio/
http://www.organik.ro/products/index/crema-de-plaja-bio-pentru-bebe-si-copii-cu-fps-45
Am mai vrut sa zic ceva dar am uitat...
revin
Raluca, mamica de Lena
olishka spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Galushca
aerul o ia usurel spre partea ailalta, if you see what i mean |
Daca nu se chinuie galushcuta mica, e ok, dar al meu se chinuie la tras partulici, asa ca ma chinui sa-i scot aerul pe unde a intrat
Raaluca spune:
Da, am vrut sa zic ca si noi ne gandim sa mergem la mare fie la sfarsit de august, fie la inceput de septembrie. Pe drum o sa o tinem tot in scoica. Nu cred ca e prea mult ca timp petrecut in scoica. Probabil ca o sa ne mai si oprim pe drum sa ne racorim, sa mancam (adik sa alaptez). Noi mergem la Balcic de mai multa vreme si ne place. Plaja facem in Albena ca acolo e plaja
Preturile sunt mult mai mici decat la noi si serviciile net superioare.
Raluca, mamica de Lena
olishka spune:
citat din mesajul lui Ayla21
Suuupeeer pozele Mama cata falcile pe iepuras, daca spuneai asa nu ma mai indoiam ca a fost bine cantarit. Si tu esti ca o papusa. _ Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma Every day brings new blessings. |
Adevarul e ca nu mai seamana cu iepuras, ci cu un ursulet
Raaluca spune:
Uitasem ca am citit de apa plata la voi. Eu stiam ca ptr BB e indicata cea de la Dorna. Ieri am aflat de la o prietena din Giurgiu, mamica de baietel de 1 an si 5 luni, ca a gasit un vierme intr-o sticla de apa dorna ...
Cred ca nimic nu e sigur dar nici nu e cazul sa exageram...
Raluca, mamica de Lena
olishka spune:
citat din mesajul lui Raaluca
si eu am patit la fel!!! |
Barbatii