Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (08)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21
Felicitari Izia!
Vezi Chatonel ca-i viteaza fi-ta? Tu te-ai speriat degeaba. Au nostri au fost intepati fara plasturi.
Nu ti-a dat sa-i pui supozitor preventiv sa nu faca febra? Ah, la voi e siropel.

_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.

multumim, monica :)

Filles du Sud cu Izia, famille Dragoon

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

aris, iti pun acum parola in PM. Noi n-am mai pus poze (una doar) din cauza de prea multe :) a facut tati sute de poze cu copila si inca nu le-a tratat.

Filles du Sud cu Izia, famille Dragoon

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui Raaluca

Am picat in miezul unui subiect "fierbinte". Vad ca se discuta de cum sa ne jucam de-a mama si de-a tata

Raluca, mamica de Lena

EXACT CE-MI PLACE MIE SA CITESC!!!

15+

Mariana

bebe

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Galushca
maica, se aplica la ambii :)
Notam cu p punctul de contact. Ei bine, acolo se aplica. :)

...ZAU CA O SA FAC FALCILE DUBLE DE ATAT RAS!!

15+

Mariana

bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Simina, hormonii, mama is de vina?

Olga, iti pun si tie cu David la albumul tau din contul comun. salveaza daca vrei si apoi sterg ca sunt multe.

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Olga hai sa-ti zic si bancul la care m-a dus cu gandul intrebarea ta cu alunecarea. Sper ca nu-i obscen, ca vad ca avem si fete rusinoase in club.

La o partida fiebinte, dupa ce se dezbraca, tipa isi da cu lubrifian.
Tipul (italian) o intreaba ce face, si ea raspunde "per alunecare"
La care italianul mirat, isi ia lantisorul de la gat, il infasoara in jurul... si motiveaza "per antiderapare"

_

aaooolleeooo nu mai pot de ras...o sa fac phishu pe mine!!

15+

Mariana

bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Hei, radeti fara mine? Imi e dor de voi...dar din pacate nu am la dispozitie decat 5 min...apoi ma intorc la Piton.

Cred ca are puseul de 2 luni si ma dispera pur si simplu. Mananca ca spartul si regurgiteaza fff des si fff mult.

Gigelica(Lucia) - de Victor-Andrei (zis si Pitonul)

30 martie 2009
http://picasaweb.google.ro/luciapirlog

Mergi la inceput

Ayla..adik dc eu ma duc in Turcia pe 19 iulie o sa stau numai sub umbrelute???? nici macar dim pana la 9-10 nu pot sta ca ma prajesc???

15+

Mariana

bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

olga - ia-l in brate si plimbatzi-va macar un pic asa. incearca linkul din semnatura(bebele care se da peste cap) daca nu..
http://picasaweb.google.com/rodicadaniela.neagu/AlexandrosLuca#
am mai incercat o data.
intru si eu acum la voi....

raluca - eu il dau mereu cand ieshi afara deshi ne moshteneshte si e deja creol. am cumpara o crema de la avene. a costat destul dar sper sa fie buna(60lei)

25 martie 2009

60 de lei e ok, cea de la mustella e 80 si ceva. Inca ma gandesc care e mai buna...caci cea de la Nivea face toti banii

Am fost pana la urma in parc. Ne-am dus peste tata la birou si am recuperat carutul. Oricum parcul e in zona. E f fain seara in parc, dar e prea multa lume. Abia am gasit o banca mai ferita sa alaptez.

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Am fost 2 ani la rand in august (Alex a fost 3 ani la rand) si primele zile sunt super ok, dar apoi nu mai stii unde sa te ascunzi de soare.
Soare rasare pe la 9, pana atunci e cam intuneric afara. Si arde rau. Inclusiv in apa, inclusiv la umbreluta sau casuta de-aia. Dupa 4 zile eram ca racii copti si-n piela capului. Singura ascunzatoare era camera. Asa ca am zis ca noi in august nu mai mergem in Turcia. Nu vreau sa stric imaginea, astea au fost experientele noastre, poate altii au avut parte de altele. In schimb la ei tine sezonul pana in octombrie cand si preturile sunt la jumatate, dar nu am cu cine merge, ca Alex nu-i in concediu. Pricum pt noi marea cade de pe lista in orice alta parte acum.

_

Mergi la inceput