Ce accesorii pentru rochie de seara bej+maro?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Citat:
citat din mesajul lui petaluda

Cred ca este vorba de rochia Shanna de pe www.1-2-3.fr ( din pacate nu pot da link) dar daca va uitati la colectie o veti gasi. Acolo dau si o idee de combinatie, insa pe mine nu ma incanta in mod deosebit. Cred ca ar fi mai potrivit ceva mai luminos!

Da, asta e, cea cu nuante de gri din colectia de vara.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei

Donati 2% din impozit pentru Andei

Fundatia EUROMANIA, CUI 12947122, Bd-ul Ion Mihalache, Nr. 327, Bloc 12, Sc. D, Etj. 4, Ap. 114, Bucuresti,
Cont: RO89 RNCB 0086 0046 6770 0002, BCR Sucursala Grivita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns White Pisana spune:

Daca rochia este prima din randul doi de la Dressing - Robes, jupes, pantalons, este splendida! Si in niciun caz nu mi se pare ca ar îmbatrani!

Sunt de acord cu petaluda insa, combinatia pe care o ofera ei pt rochia asta (o puteti vedea la Robes d'ete) mi se pare lipsita de stralucire...ideile fetelor care au raspuns inainte mi se par mult mai faine!

Sunt putin geloasa, genul asta de decolteu mie nu mi se potriveste deloc, pt ca se deschide prea mult pe piept!!! asa ca multe din rochiile lor pe acest gen de model le admir si atat...

Si pt ca tot vorbeam de nuante frumoase de maro-bej, mie imi place de mor ultima rochita de pe primul rand de la Dressing - Robes jupes pantalons! Abia astept reducerile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Rochia Shanna e superba. De fapt cam toate de pe site sunt frumoase!

Mara si Matei

Mergi la inceput