Ce accesorii pentru rochie de seara bej+maro?
Raspunsuri - Pagina 2
rory76 spune:
Maronul ala pe care ni l-a aratat Sirimie nu e deloc ciocolata, e maron-bej, culoarea aia de saracie! Ciocolata si mie imi place...
dar nici cu aia nu sta bine oricui.
"Trust no one!"
sirimie spune:
multumesc frumos pentru raspunsuri. am cumparat un plic corai si inca nu am gasit sandale, caut bej sau mai inchise.
rochia mea are in fata bej gri, si in parti 2 nuante de maro. arata bine, am luat-o de la www.viva.ro/Noutati/Un1deux2trois3-Primul-magazin-in-Bucuresti.html?a=4962/570518" target="_blank">123. abia am gasit ceva cit mai simplu si care sa mi se potriveasca acuma cu burta mai mare si mai moale ![]()
Va dorim sa cresteti mari si frumosi! ![]()
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
Donati 2% din impozit pentru Andei
Fundatia EUROMANIA, CUI 12947122, Bd-ul Ion Mihalache, Nr. 327, Bloc 12, Sc. D, Etj. 4, Ap. 114, Bucuresti,
Cont: RO89 RNCB 0086 0046 6770 0002, BCR Sucursala Grivita
ladyJ spune:
Sirimie, maron nu e o problema, dupa parerea mea, daca inveselesti tinuta cu o culoare, cum ar fi rosul corai.
Se schimba practic toata aparitia.
Foloseste un ruj de aceiasi nuanta, la parul saten vine foarte bine.
Sau poate ai cercelusi cu putin rosu corai. Sau doua bratari, una maro una corai...
danat spune:
Sirimie ce culoare de ochi ai? Obisnuiesti sa te machiezi? Cum te vei aranja la par? Conteaza si amanuntele astea.
Daca deja ai cumparat un plic corai, asta e super, fa-ti si unghiile aceeasi nuanta, se poarta in sezonul asta si da foarte bine! La nuanta asta ma refer: http://www.gellyx.de/u/75aPic1B1237873502_zz_PIC_07207.JPG
Mie imi place foarte mult nuanta aceea de bej fumuriu - prima din poza aratata de tine. Imi plac toate nuantele de pamint, imi inspira echilibru, ceva pozitiv...
Si in general nuantele de bej, cognac, camel, cafe-au-lait sunt foarte expresive si pline de eleganta. Dau distinctie si clasa, si subliniaza aceste caracteristici la cei care le au
O bluza bej fumuriu vaporoasa, dar croita casual, si cu un sir de perle la gat dau un efect exceptional! Femeia moderna si sigura pe ea, dar feminina pina in varful unghiilor
Scuze pt deraiajul de la subiect 
Dana
mama lu'
Radu Stefan(Fecioras de 2003)
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Hobby
www.youtube.com/watch?v=iQ6Z9F23KNE" target="_blank">Melodia mea
sirimie spune:
da, oja corai am si un ruj bej asortat intr-un catalog
e adevarat ca nu se mai poarta ciorapi la tinutele de seara?
Va dorim sa cresteti mari si frumosi! ![]()
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
Donati 2% din impozit pentru Andei
Fundatia EUROMANIA, CUI 12947122, Bd-ul Ion Mihalache, Nr. 327, Bloc 12, Sc. D, Etj. 4, Ap. 114, Bucuresti,
Cont: RO89 RNCB 0086 0046 6770 0002, BCR Sucursala Grivita
petaluda spune:
Cred ca este vorba de rochia Shanna de pe www.1-2-3.fr ( din pacate nu pot da link) dar daca va uitati la colectie o veti gasi. Acolo dau si o idee de combinatie, insa pe mine nu ma incanta in mod deosebit. Cred ca ar fi mai potrivit ceva mai luminos!
ladyJ spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sirimie da, oja corai am si un ruj bej asortat intr-un catalog e adevarat ca nu se mai poarta ciorapi la tinutele de seara? Va dorim sa cresteti mari si frumosi! Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009) Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro Despre Andrei Donati 2% din impozit pentru Andei Fundatia EUROMANIA, CUI 12947122, Bd-ul Ion Mihalache, Nr. 327, Bloc 12, Sc. D, Etj. 4, Ap. 114, Bucuresti, Cont: RO89 RNCB 0086 0046 6770 0002, BCR Sucursala Grivita |
Categoric fara ciorapi!
mina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui rory76 Este o culoare urata pentru o femeie tanara. Nu generalizez dar ma pricep la culori si imi mentin parerea ca imbatraneste. Ce va spune voua culoarea maron?? Mie imi zice doar...tristete, saracie, umilinta, pamant. Este o culoare neutra, nu este expresiva. As putea sa insir vreo 5 pagini pe aici despre culori, dar nu cred ca ati vrea! "Trust no one!" |
Mie culoaera maro imi zice: culoarea pamantului bogat, culoarea ciocolatei, a caramelului...a cafelei aromate cu lapte...depinde de perspectiva.
Mi-s bruneta cu ochii verzi si maro-ul e febletea mea. Repet, depinde f mult de persoana si de stilul acesteia
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it
danat spune:
Sirimie o, daaaa, e mult mai sexy fara ciorapi mai ales daca ai sandale, ar fi culmea sa se vada degetele in ciorap iesind la varful sandalei ![]()
Ia zi tu, este vorba de rochia Shanna? Ca e superba, flu flu, vaporoasa.... daca e ea, as pune ceva auriu ca sandale 
Pupici si petrecere frumoasa!
Dana
mama lu'
Radu Stefan(Fecioras de 2003)
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Hobby
www.youtube.com/watch?v=iQ6Z9F23KNE" target="_blank">Melodia mea