Ce accesorii pentru rochie de seara bej+maro?

Ce accesorii pentru rochie de seara bej+maro? | Autor: sirimie

Link direct la acest mesaj

Am cumparat pentru o nunta o rochie de seara de matase cu bej pe mijloc si alte 2 nuante de maro.

Ce accesorii - pantofi, poseta, bijuterii, se potrivesc pentru ea? Eu sint mai sobra asa, nu imi plac extravagantele.

Multumesc frumos pentru raspunsuri!

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei

Donati 2% din impozit pentru Andei

Fundatia EUROMANIA, CUI 12947122, Bd-ul Ion Mihalache, Nr. 327, Bloc 12, Sc. D, Etj. 4, Ap. 114, Bucuresti,
Cont: RO89 RNCB 0086 0046 6770 0002, BCR Sucursala Grivita

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lo_li_Ta spune:

Nu stiu exact cat de inchise sunt nuantele de maro, dar daca zici ca esti mai "clasica", auriul ala cuminte, deschis, e primul care-mi vine in minte. Sau pantofi nude si geanta doar aurie. Bijuteriile tot pe liinia asta, aur si poate o pata de culoare la cercei/inel (sa aiba piatra adica). Un rosu visiniu. Rosul (in anumite nuante)e culoarea care mi se pare ca merge cu bej si maro, asa ca daca iti place, o varianta ar mai fi si pantofi neutri si o geanta plic rosu sau corai, in functie de tine. Si eu as merge niste sandale fine aurii, nu pantofi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Da, neaparat pe sandale as merge si eu, asa cum spune Lolita. Rochia este din matase, pantofii nu avantajeaza deloc!

Sa nu folosesti incaltaminte neagra! Incearca sandale culoarea pielii sau aurii.Daca esti mai conservatoare, presupun ca nu te incanta ideea unui plic super colorat, care sa iasa in evidenta:-)
Atunci alege un plic maro, maro cu auriu, crem, crem cu maro.

Bijuterii-mergi pe aur, nuante de pamant. Ce culoare ai la par?

EDit: poti folosi o oja rosu corai, asa cum iti sugereaza Lolita(daca nu vrei sa mergi pe accesorii cu rosu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Multumesc frumos pentru raspunsuri!

Ma bucur ca am intrebat
Eu am parul saten.

Despre Andrei

Fundatia EUROMANIA, CUI 12947122, Bd-ul Ion Mihalache, Nr. 327, Bloc 12, Sc. D, Etj. 4, Ap. 114, Bucuresti,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rory76 spune:

Cred ca ar trebui sa nu iti mai iei niciodata rochii de seara, de zi sau de orice maron. Este o culoare care imbatraneste pe oricine. Te rog eu frumos!

"Trust no one!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Rochia mea are mai multe culori, bej gri, o culoare intermediara si maro. Culorile sint ca www.femeia.ro/moda-si-stil/trucuri-de-styling/5-culori-care-se-potrivesc-oricui.html?av-page=2" target="_blank">aici

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Citat:
citat din mesajul lui rory76

Cred ca ar trebui sa nu iti mai iei niciodata rochii de seara, de zi sau de orice maron. Este o culoare care imbatraneste pe oricine. Te rog eu frumos!

"Trust no one!"

Depinde f mult de maro, depinde de material, depinde de croiala. Maroul poate fi o culoare eleganta si poate sa nu imbatraneasca deloc. Nu generaliza.

Mara si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rory76 spune:

Este o culoare urata pentru o femeie tanara. Nu generalizez dar ma pricep la culori si imi mentin parerea ca imbatraneste. Ce va spune voua culoarea maron?? Mie imi zice doar...tristete, saracie, umilinta, pamant. Este o culoare neutra, nu este expresiva. As putea sa insir vreo 5 pagini pe aici despre culori, dar nu cred ca ati vrea!

"Trust no one!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielag spune:

Mie maron imi zice ciocolata ! E o culoare calda si nu vad deloc umilinta in ea.

Sirimie, tot pentru sandale culoarea piciorului as opta si eu.

Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

invioreaza cu albastru, maroul si albastru sunt un contrast f placut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

Citat:
citat din mesajul lui maru

invioreaza cu albastru, maroul si albastru sunt un contrast f placut

Emma Aida e inger
Doamne'ajuta!
http://maru-incotro.blogspot.com/

si eu voiam sa spun sa combini cu turcoaz, dar citind ca-s mai multe nuante m-am abtinut.

insa maro+turcoaz mi se pare o combinatie interesanta.

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput