Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (304)
Raspunsuri - Pagina 8
adimercedes spune:
Yaia, sa traiesti, iubita, multi ani fericiti alaturi de muschetarii tai minunati!!!!
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Povestea obtinerii primei sarcini
Lisa 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
adimercedes spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bernix valentina, adimercedes, sanatate copiilor! De Maria nu mai stie nimeni nimic? Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007) www.flickr.com/photos/22336005@N05/sets/72157605291358063/" target="_blank">Poze cu noi |
Bernix, multumim . Si eu vroiam sa dau o strigare Mariei!
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Lisa 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
adimercedes spune:
citat din mesajul lui valentina_22 Adi, felicitari pentru samburelul cu puta! Sa ai o sarcina cat mai usoara si bebelus sanataos. Ma bucur sa aud vesti bune in legatura cu Lisa. |
Valentina, multumim . Cu intarziere iti zic si eu La Multi Ani si vreau sa transmit multa sanatate puiutilor. Sper sa nu fie cazul de hepatita si sa gasiti pricina bubitelor. Offf, multa sanatate
Lisa 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
adimercedes spune:
citat din mesajul lui ceamica Adimercedes , sanatate Lisei! la noi in parc parintele langa copilul violent si tot degeaba-sta si se uita sau varianta 2 e ca iti spune tie ca pe copilul lui nu-l educi tu ! |
Ceamica, multumesc .
La "pe copilul meu nu il educi tu" poti raspunde cu "pe copilul meu nu il pocneste nimeni!" Nu trebuie sa le faci educatie, doar sa iti aperi propriul copil!
Lisa 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
adimercedes spune:
citat din mesajul lui myral Adi, sanatate multa si Lisei! |
Myral, multumim .
Lisa 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
adimercedes spune:
citat din mesajul lui Roxana_G Adimercedes, ce a patit Lisa de are febra? Credeam ca era bine pana la urma. si multa sanatate |
Rox, se pare ca e o viroza, o afectiune la aparatul respirator superior. Am fost azi cu ea la medic. Rezultatul uroculturii a iesit bine, nu are infectie!!! Ceea ce e super. A consultat-o si a zis ca e doar congestionata. Panadol la nevoie si apa salina pt desfundat nasul. Desi e ragusita si tuseste si muceste la greu, sper sa nu mai faca febra sau sa nu faca ceva complicatii...
Lisa 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
carpatina spune:
valentina, sanatate, sper sa nu fie dumnealui chiar asa de negru!
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
carpatina spune:
Noi suntem bine, bubitele incep sa se usuce.. inca nu merge la cresa - chiar daca in acest stadiu cica nu mai e contagioasa - dar daca tot e buni acasa...
=====================
carpatina spune:
citat din mesajul lui sabina Am avut azi repetitie |
ce repeti Sabinescu?
=====================
carpatina spune:
Moldoveanca oare ce-o mai fi facand? S-o fi repatriat?
=====================