Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (304)
Raspunsuri - Pagina 7
luy spune:
Cecilia, imi pare rau ca esti dezamagita de gradinite. Dar daca zici ca ai si varianta cu bona, cred ca nu e chiar asa de grav. Oricum, mult succes la cautari in continuare si mult spor la invatat !
Eu am sa o sun maine pe directoarea de la EuroKid, sa programez o vizita la gradinita respectiva. N-am sunat de azi pt ca nu stiam cum are sotul meu programul la serviciu saptamana aceasta, vrem sa poata veni si el sa vada gradinita, un ochi si o parere in plus nu strica . Bineinteles ca va merge si Maria cu noi - desi cred ca ea va fi foaaaaarte incantata pt ca m-am uitat pe site-ul gradinitei si am vazut ca sunt multe desene cu Mickey Mouse atat in interiorul gradinitei, cat si pe zidurile din curte. Vom avea ce povesti dupa aceea multa vreme
Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )
cecilia L spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sim_stoian Cecilia, cum a fost la ABC Dino? Ca sunt chiar curioasa care e treaba cu lasatul copiilor la poarta dimineata. Sim, mami de Stefan (25.08.2007) Jurnal de calatorii |
Sim, nu am mai ajuns, am vazut unele in zona Mall vitan si m-am desumflat rau, am pierdut mult timp, era deja tarziu si trebuia sa ajung pana in ora de somn sau dupa, ceea ce insemna sa merg acasa si sa o iau iar la plimbare mai tarziu, asa ca am renuntat......ma gandesc daca mai merg acolo....sunt dezamagita de ce am vazut si ce bani cereu.....nu am mari pretenti, vreu siguranta, max 10 copii in grupa si masa ok...3 criterii care nu se potriveau la nici o gradi vazuta.....asa ca pt 10 mil cat cereu am varianta bona(ma costa poate mai putin, o platesc la ora)....
Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)
asa crestem
cecilia L spune:
Luy, sper sa ai mai mult noroc decat mine, eu am fost prima data la cea de la expo si am fost fff dezamagita( ma asteptam la banii aceea), apoi am gasit din greseala inca cateva gradi particulare si am mers fara programare, m-au primit, dar sincer am pierdut timpul....asa ca ramane pana dupa examen, atunci mai caut, s-a mai ivit o varianta cu o cunostinta care are gradi particulara,este cam departe, insa am cateva solutii de buzunar....prefer sa ma concentrez asupra problemelor mele, am nevoie de timp si nu-mi permit sa-l mai pierd.
Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)
asa crestem
luy spune:
Cumva ghici nr 42 este Luca de Mada28 ?
Cecilia
Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )
Annisia spune:
La multi ani, Yaia!!!! Toate cele bune sa-ti faca drumul lin in viata!!! Veselia, bunatatea si caldura sufleteasca sa nu-ti piara never ever!!!! Te imbratisez cu drag. Eu sacose nu trimet, ca dulciurile nu ma pasioneaza. Daca ai o geanta, un pantof sau un brizbiz, atunci mai povestim...
De Maria ce mai stiti neica? Eu am cititara pe saritelea si parca nu am vazut postari de la dansa. Ih? Stie cineva ceva despre ea? ia, care aveti numarul ei de telefon sa-i dati fetii o strigare, ca are nevoie sa ne stie alaturi!!!!
Bre, noi o intalnire nu mai bagam? Vad ca fiecare o lua pe drumul sau... Unde sunt intalnirile alea din fiecare luna, ca parca asa ne aia pe noi?! Hai ca a venit si vremea buna si, apoi, nu ne strica o salata racoroasa si o citirica!!!!
Micul Yanis creste mare
Praslea cel voinic
Annisia spune:
Beatriciule, zi-mi ca ai avut treaba duminica si oricum nu ne-am fi putut vedea!!! Hai, te rog, sa nu ma simt eu cea mai cea de pe suprafata Pamantului!!! Deci am uitat complet. Scuze. Oricum fusai pana in Bulgaria, dar duminica imi puteam gasi o ora de pupat pe Roscoveatza... Eeee, nu-ti bate capul, stiu ca-ti sunt draga asa imprastiata cum sunt... Acum sunt indragostita, se pune?!
Micul Yanis creste mare
Praslea cel voinic
bernix spune:
Sim, pai hai sa stabilim o seara, sa rezolvam problema.
Rox, slippers, multumesc de informatii! Deci trecerea la suma de bani mica de dupa 2 ani se face automat, fara alte demersuri.
Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)
www.flickr.com/photos/22336005@N05/sets/72157605291358063/" target="_blank">Poze cu noi
bernix spune:
valentina, adimercedes, sanatate copiilor!
De Maria nu mai stie nimeni nimic?
Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)
www.flickr.com/photos/22336005@N05/sets/72157605291358063/" target="_blank">Poze cu noi
Sabina spune:
Vin si io la spartu targului sa urez la Multi ani Irinei( Yaia)!
Sa fii sanatoasa, vesela si sa va bucurati de delfinasul vostru buclat!
pupam de la Bucuresti, intre doua trenuri.
Am avut i repetitie azi, sunt franta. Maine plec la munte din nou, joi dimi vin pt :
12 conferinta
17 concert
18 curs
intre timp cautat cadou pt o nunta.
vineri dimi plec la loc ca sa nu vina tatai singur cu cei mici in masina....vineri seara suntem acasa la bucuresti si sambata nunta.
valeu maica:)
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo
Annisia spune:
Sabinuta, ce program incarcat ai nenica!!! Asta da fitzness... Abia astept sa vad pozici de la nunta. Iei si bebeii cu tine?
Iti urez o noapte linistita. Cat despre truleala asta de program nu-mi fac griji, ca sunt precisa ca le dovedesti tu pe toate. Pupici!!!!
Micul Yanis creste mare
Praslea cel voinic