Mamici de Fulgusori de Nov.Dec2009(28)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns myrella_21 spune:

Camy ma bucur pentru tine...imi inchipui ce usurare pentru tine

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxyaly

Camy ma bucur din suflet ca esti bine .Nu inteleg de ce doctorii nostrii sunt asa incompeenti.Aici la Bv la cine ai fost de te-a speriat atat de tare?

fetelo sa va ganditi la mine maine ca ma internez pentru niste perfuzii.Azi am vb cu doctorul si a zis ca am slabit prea mult 5 kg si asta e motivul pentru care azi dimineata am ametit asa de tare ca era sa cad dim picioare.Sper sa fie BB ok si macar el sa fie bine.

13+

din cauza lui Ionel mi-a murit baietelul Darius, acum 9 luni de zile

...sambata un alt tampit m-a speriat de am zis ca mor nu alta...eu nu am incredere in medicii din Bv...DELOC!

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

15+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Citat:
citat din mesajul lui camy_pus

m-am intors...inca odata s-a dovedit incompetenta medicilor din Brasov.. desi ma bucur enor ca de data aceasta a fost asa..
Bebe este BAIAT
Sunt extrem de fericita ca nu exista nimic in neregula cu placenta, totul e normal, bebe creste normal...totul e bine...numai eu trebuie sa stau in pat...nu mereu, dar se pare ca trebuie sa evit efortul..asa ca-s in CONCEDIU

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

15+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe pe care mami l-a visat ca e

POZE

Mi-au dat efectiv lacrimele!!!!!!!!!!!!!!!!!Alessio doarme si eu ma inec in lacrimi.Te puuuuuuuuuuuuuuppppppppppp.Sf.Stelian sa va protejezeeeeeeeeeee!!!!!!!!!

DANA si ALESSIO , 07.06.2008
si speram, samburica din burtica
S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE!

.....Il sorriso innocente di un bimbo è l'espressione più viva dell'amore....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lacramioara2 spune:

Dragele mele, sunt o noua venita, mamica proaspata de decembrie, Data ultimei menstruatii 20 martie, Data Probabila a nasterii 25 Decembrie.

Ma puteti adauga si pe mine in lista va rog mult?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pirelia spune:

Camy, felicitari. Eram toate cu sufletul la gura asteptand vesti de la tine. Cand vin in Brasov mergem amandoua la toi medicii ginecologi si ii luam la bataie, bine? Si este baiat, asa cum iti doreai. Tine-mi pumnii si mie, ca tot baiat vreau. Poate saptamana viitoare, cand ajung la ecografie o sa aflu si eu.

Krelia, multumesc de parole. am postat si eu cateva poze, dar mai vechi si unde eram neinsotita. Sunt poze de la evenimente unde a participat cu colegii mei. Cand ajung la tara mai postez niste poze si cu iubitul meu si, poate, reusesc sa fac niste poze si cu burticuta mea.

Din cate stiu, campania „Avem viata in sange" se refera la donarea de sange si de celule stem pentru cazurile existente de copii/adulti bolnavi. As vrea sa fac si eu donarea de celule stem, dar deocamdata nu am vorbit nici cu iubitul meu nici cu medicul ginecolog. Fratele meu are leucemie acuta si acum este pe tratament cu citostatice. Daca ginecologul spune ca este de acord cu recoltarea o sa-l sun si pe fratele meu sa vorbeasca cu medicii lui daca poate primi celule stem de la mine. Sper sa se poata.

Viitoare mamica in culmea fericirii 10+ (12+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

roxyaly ne vom gandi la tine..multa sanatate iti dorim!!!

miany
15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myrella_21 spune:

Kreliaeu nu stiu sigur unde tre sa imi fac cont???

imi poti spune unde sa ma duc mai exact...ca sa nu gasesc eu ceva si sa ma muncesc si sa nu se poata...poate ai vreun link ceva la sigur...ca sa pot sa i,mi fac cont acolo si sa imi bag pozele dupa care sa scriu linkul aici nu??? zic si eu am inteles bine??

da-mi tu o adresa sigura...sau una dintre voi fetelor...pe ce adresa tre sa imi bag pozele ca sa le puteti vedea si voi in partea de jos a textului meu??

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

fetele care vor sa puna poze
in primul rand mergeti pe www.webshots.com de exemplu, faceti-va cont acolo, incarcati pozele, alegeti album tip public (nu privat).
dupa aia cititi aici
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53222
de fapt cititi primele postari si o sa va prindeti, nu chiar tot, ca e mult.

roaxyaly - multa sanatate, tinem pumnii.

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Citat:
citat din mesajul lui lacramioara2

Dragele mele, sunt o noua venita, mamica proaspata de decembrie, Data ultimei menstruatii 20 martie, Data Probabila a nasterii 25 Decembrie.

Ma puteti adauga si pe mine in lista va rog mult?

wow, ce de-a prospaturi azi...
bine ai venit, te adaug imediat.
ar mai trebui si daca nasterii tale, daca vrei sa ne-o spui.

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Buna ziua fetele mele!!!!
Krelia intradevar eram pe aici de vreo 2 ore da am avut de citit din urma..si mai am si la scutece de citit...ca si acolo ma mai ocup cu listuta!!!
bun...sa ved ce-mi amintesc
Fata noua...scuze da n-am retinut decat copot ca a zis zapacita noastra de compot...bine ai venit in primul rand , si-n al doilea, ca s iti faci semnatura te duci la :Prfil personal- editeaza profil-Optiuni profil+ -semnatura si scrii gravi intre paranteze drepte , nr-ul de sapt si + (daca ai poze pe vreun site atasezi tot aculo linkul) si termini prin -Trimite datele...ok??? semnatura de gravi se actualizeaza in fiecare saptamana

Mai era o fata noua da tre sa vad numele....Bine ai venit in odisee!!

Camy nici nu stii cat ma bucur pentru tine.Bravoo mami...ti-a dat DD baietel asa cum iti doresti!!

mai aveam de zis da am uitat!

Pe mine ma doare rau capul de ieri dimineata...aseara abia am adormit de durere....mi-a zis la munca o femeie de deochi , a cascat saraca o ora intreaga ,a zis ca barbatamiu m-a deochiat....da durerea tot nu m-a lasat....si nu am pe nimeni care sa stie de deochi

15+

Mariana

bebe

Mergi la inceput