Mamici de Fulgusori de Nov.Dec2009(28)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Citat:
citat din mesajul lui Pirelia

Camy, felicitari. Eram toate cu sufletul la gura asteptand vesti de la tine. Cand vin in Brasov mergem amandoua la toi medicii ginecologi si ii luam la bataie, bine? Si este baiat, asa cum iti doreai. Tine-mi pumnii si mie, ca tot baiat vreau. Poate saptamana viitoare, cand ajung la ecografie o sa aflu si eu.

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

15+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Romanitza_31 spune:

mercicut! gata, mi-a iesit! acum urmeaza sa pun pozele (sa vad daca imi si iese, cont pe picasa am deja)
pupici

romanitza

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

Buna ziua fetele mele!!!!
Krelia intradevar eram pe aici de vreo 2 ore da am avut de citit din urma..si mai am si la scutece de citit...ca si acolo ma mai ocup cu listuta!!!
bun...sa ved ce-mi amintesc
Fata noua...scuze da n-am retinut decat copot ca a zis zapacita noastra de compot...bine ai venit in primul rand , si-n al doilea, ca s iti faci semnatura te duci la :Prfil personal- editeaza profil-Optiuni profil+ -semnatura si scrii gravi intre paranteze drepte , nr-ul de sapt si + (daca ai poze pe vreun site atasezi tot aculo linkul) si termini prin -Trimite datele...ok??? semnatura de gravi se actualizeaza in fiecare saptamana

Mai era o fata noua da tre sa vad numele....Bine ai venit in odisee!!

Camy nici nu stii cat ma bucur pentru tine.Bravoo mami...ti-a dat DD baietel asa cum iti doresti!!

mai aveam de zis da am uitat!

Pe mine ma doare rau capul de ieri dimineata...aseara abia am adormit de durere....mi-a zis la munca o femeie de deochi , a cascat saraca o ora intreaga ,a zis ca barbatamiu m-a deochiat....da durerea tot nu m-a lasat....si nu am pe nimeni care sa stie de deochi

15+

Mariana

bebe

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralia spune:

doamne, camy! ma bucur atat de mult ca esti ok.. am stat cu inima stans pana am citit mail de la tine.. de 3 ore tot citesc, cu intreruperi, e drept din urma, iar cand am citit de tine mi s-a facut rau.. m-am gandit la Sfantul Stelian ca te va ajuta..
am crezut ca lesin pana aflu vestea buna de la tine.
ma bucu nespus.. mi-au dat lacrimile de usurare, iar colegii se agita pe langa mine.. cred ca am eu ceva.. (citesc forum pe sustacke, sa nu se stie, ca de! sunt la munca)
inca o data felicitari ca esti bine!

oli 9 saptamani+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Camy, am intrat scurt inainte de plecare sa iti spun ca ma bucur mult pt vestile bune si ca te-ai linistit si ca e BAIAT!!!
Fetelor noi pupici multi si sedere placuta!
Eu o intind acas!

'Love doesn't make the world go round, but it makes the ride Worthwhile' Franklin P.Jones

Laura, 16+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rgagapie spune:

Am mai spus k azi astept rezultatu la dublu test, ei l-am primit . Pentru Trisomie e 1/208, adik cu risc ridicat, la voi cum a iesit si c analize mai tre sa fac????
Va rog sa imi raspunde-ti si mie

Ramona +13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Citat:
citat din mesajul lui krelia

Ramonika....am pricipit ..misi

apropos de listutza..vezi ca mai sunt niste fete noi...Romanitza_31 si rgagapie

bun venit fetelor noi...Ramona, sa nu te supi pe mine..da' io..am citit Compot...in loc de Copot...la prima vedere..si ma luase un ras din ala fortat ..sa ma ierti, da...e de la pastile..

camy...ce ma bucur..nici nu stii..Doamne ajuta...sa creasca mare, sanatos si sa iti pastreze cocoselul pana la final

io am capitulat...gata...plec ca altfel adorm p'aci..

krelia 15+
tzutzupida noastra creste si pozeaza

Krelia draga, nu ma supar deloc. Si colegele de serviciu tot asa se amuza de noul meu nume... Ramona Compot de visine, ca imi plac tare mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

URAAAA
ma bucur foarte tare camy. ai sa vezi ca va fi foarte bine pana la capat.

fetele, tot noua era azi si cosminik . azi daca numar bine sunt vreo 4-5 gravi noi in odisee

v-am spus eu ca vestile de sapt asta care nu sunt bune sunt excelente

maine si eu merg la medicul cel nou. sper sa am si eu vesti bune.... dar abia seara tarziu.

12+
bebe creste
Un copil poate oricānd sa-l īnvete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodataa si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.-Paulo Coelho īn "Al Cincilea Munte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

PENTRU FETELE NOI. PANA NU SCAPATI DE MODERARE, LA RITMUL ODISEEI NU APUCAM SA VA CITIM DECAT NOI..... LENESELE. DUPA 12 MESAJE POSTATE SCAPATI DE MODERARE SI VETI FI CITITE DE TOATA LUMEA

12+
bebe creste
Un copil poate oricānd sa-l īnvete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodataa si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.-Paulo Coelho īn "Al Cincilea Munte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

bun venit tuturor noilor!! Sarcina usoara si sa ramanem impreuna pana la capat!!

miany
15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

fetelor ...v-am vazut pozele sunteti superbe!!...am pus si eu ceva poze ,dar mai vechi...de asta-vara si din iarna...cele recente nu le-am descarcat...

miany
15+

Mergi la inceput