Mamici de Fulgusori de Nov.Dec2009(28)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Multumesc de ajutor! Mi-am facut si eu semnatura. Cand o sa mi se permita o sa pun si eu poza cu bebelul meu.

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Burtici!! Am actualizat semnatura ,asa ca sunt buna de plata..Sunteti invitatele mele la si tot ce mai vreti voi....va

miany
16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionelamaria

PENTRU FETELE NOI. PANA NU SCAPATI DE MODERARE, LA RITMUL ODISEEI NU APUCAM SA VA CITIM DECAT NOI..... LENESELE. DUPA 12 MESAJE POSTATE SCAPATI DE MODERARE SI VETI FI CITITE DE TOATA LUMEA

12+
bebe creste
Un copil poate oricānd sa-l īnvete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodataa si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.-Paulo Coelho īn "Al Cincilea Munte"

"lenesele???" mai bine spunem 15 ca sa fim sigure!!

15+

Mariana

bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

pai.... la mine la 12 am scapat de moderare
pai.... am dormit o ora si lasasem capitolul la pag 6 si m-am trezit cu el la 12.... asa am descoperit noile venite

12+
bebe creste
Un copil poate oricānd sa-l īnvete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodataa si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.-Paulo Coelho īn "Al Cincilea Munte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Camy - felicitari. Ma bucur ca Doamne Doamne ti-a indeplinit dorinta si ca totul e bine.

Bun venit noilor venite!

14+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miany75

Burtici!! Am actualizat semnatura ,asa ca sunt buna de plata..Sunteti invitatele mele la si tot ce mai vreti voi....va

miany
16+

eu vreau un ice tee (dc am scris bine) cu lamaie

Ma doare capul si acum , desi mi-a zis mamaia Tatal Nostru (fara efect se pare)

Am mai pus si eu poze la mine...din tinerete..si de la nunta!!

15+

Mariana

bebe

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ionelamaria

URAAAA
ma bucur foarte tare camy. ai sa vezi ca va fi foarte bine pana la capat.

fetele, tot noua era azi si cosminik . azi daca numar bine sunt vreo 4-5 gravi noi in odisee

v-am spus eu ca vestile de sapt asta care nu sunt bune sunt excelente

maine si eu merg la medicul cel nou. sper sa am si eu vesti bune.... dar abia seara tarziu.

12+
bebe creste

Asa si pe la ce pag a scris Cosminik datele, ca nu am puterea sa caut la cat de rau ma doare la cavesa

15+

Mariana

bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui cosmynik

buna,fetelor!
va citesc discutiile de mai mult timp insa pana akm nu m-am implicat in aceste discutii.sper sa ma primiti in randul vostru. sunt insarcinata in 10 sapatamani jumate si sunt intr-o mare dilema de aceea va cer ajutorul. dna doctor mi-a prescris un antibiotic KLABAX 500 care este pe baza de claritromicina pentru tratarea ureaplasmei. pe prospect am citit ca nu s-a demonstrat siguranta administrarii acestui medicament in timpul sarcinii, de asemenea am citit despre claritromicina cum ca ar fi contraindicata pe perioada sarcinii.mi-e foarte frica pentru bebelul meu. de aceea va rog sa-mi spuneti daca cineva mai face tratament cu acest antibiotic Klabax. eu deja am luat o pastila in dimineata asta. va rog din suflet sa-mi raspundeti si va multumesc anticipat!

asta e mesajul de care spuneam. e pe pagina 6

12+
bebe creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Simina dau si ice tea numa sa fim bine!!Si pe mine ma doare capul de azi dimineata (asa m-am trezit);am baut si cafeluta si nimic...e si din cauza vremii ,ca a inceput sa ma doara toata coloana....
Cat despre poze...le-am vazut..ai fost o mireasa super draguta!

miany
16+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miany75

Simina dau si ice tea numa sa fim bine!!Si pe mine ma doare capul de azi dimineata (asa m-am trezit);am baut si cafeluta si nimic...e si din cauza vremii ,ca a inceput sa ma doara toata coloana....
Cat despre poze...le-am vazut..ai fost o mireasa super draguta!

miany
16+

eeee am fost pe drak ...ca si acum ma apuca spumele cand ma vaz mireasa......a stat frumos la cununie da la rochia de mireasa ar fi trebuit sa-mi fac altceva pt ca de la greutatea voalului s-a desprins aiurea....nici nu am iesit din casa mireasa si eram ravasita....da am zambit si-am mers mai departe!!!

15+

Mariana

bebe

Mergi la inceput